25 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
golden drum
Haberler

Uluslararası Yaratıcılık Festivali Golden Drum için katılım çağrıları sona erdi

Seda Başpınar
9 Eylül 2022
2 dk okuma

Türkiye temsilciliğini Marketing Türkiye’nin üstlendiği Uluslararası Yaratıcılık Festivali Golden Drum için katılım çağrıları sona erdi. Hırvatistan’ın Rovinj kentinde 23 Eylül’de gerçekleşecek tören için hazırlıklar sürerken dünyanın her yerinden seçkin profesyonellerin başkanlık ettiği 55 kişilik jüri ekibi, ödüle layık görülecek projeleri değerlendirme çalışmalarına başladı.

“Yeniden Yapılanma” temasından ilham alan Golden Drum, bu yıl fiziksel ortamda yeniden bir araya gelmeyi, yeniden bağlantı kurmayı ve yaratıcılığı yeniden canlandırmayı hedefliyor. One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Business Excellence Drum başlıklı 4 ana bölüm ve bir All Juries özel bölümü bulunan festival, bu yıl 24 farklı ülkeden birçok reklamvereni, ajans ve pazarlama iletişimi profesyonelini ağırlayacak.

28’ncisi düzenlenen Golden Drum’ın en önemli etkinliklerinden biri, yılın en iyilerinin açıklanacağı ve yaratıcılığın onurlandırıldığı Young Drummers özel galası olacak. Galada Slovenya Turist Kurulu tarafından desteklenen ve 30 yaşından genç kreatiflerin bir brief üzerinden yarattıkları çalışmalarla başvurabildikleri Young Drummers’ın kazananı, Zavarovalnica Triglav tarafından desteklenen Grand Prix kazananları, Yılın Bağımsız Ajans ve Yılın Ajansı ilan edilecek. Aynı zamanda bu yıl ilk defa ikisi de Coca Cola tarafından desteklenen Yılın Yapımcı Ajans ve Yılın Dijital Ajansı ile Elan tarafından desteklenen Yılın Yaratıcı Direktörü açıklanacak. Her yılın en çok beklenen ödüllerinden Yılın Network’ü ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in de bir üyesi olduğu Golden Drum Hall of Fame’in yeni üyesi galada açıklanacak.

En yoğun katılım sağlayan ülke Ukrayna oldu

Festivalin yarışma direktörü Miha Bevc, “Golden Drum ekibimiz, seçkin jürimizle birlikte yılın yaratıcı ortamını şekillendiren en iyi fikirleri aramak için hazır. Ukrayna’dan gelen ilgiden özellikle memnunuz. Çünkü 29 Ukrayna ajansı en iyi çalışmalar arasına ücretsiz girme fırsatı buldu. Polonya, Slovakya ve Macaristan ise en çok katılım sağlayan sonraki üç ülke oldu. Deniz kenarında tekrar buluşmak için sabırsızlanıyoruz” sözleriyle düşüncelerini dile getiriyor.

Yarışma direktörlerinden Špela Levičnik Oblak ise “Golden Drum’ın geçen yılki projelere göre geniş bir perspektif sunacağına gerçekten inanıyorum. Omni-Channel Drum’ın hakim olduğu geçen yıla kıyasla One-Channel Drum bölümünüde daha fazla katılımla karşılaştık ve bu bizi mutlu etti. Craft Drum ise özellikle Industry Craft kategorisinde yükselişte. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Social Good kategorisine katılımda artış var. Birkaç şey değişti, ancak Uluslararası Yaratıcılık Festivali Golden Drum’ın özü aynı: fikirler ve arkasındaki insanlar, hepimizi ileriye taşıyan yaratıcılık tutkusunu daha da geliştiriyor” diyor.

Festival programı öğrenmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Golden Drum’da son başvuru tarihi 15 Ağustos…

featured
1 Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
2 Google'ın yeni telefonu Pixel 10a tanıtıldı
Google’ın yeni telefonu Pixel 10a tanıtıldı
3 Türk oyun şirketi 1 milyar doları aşan değerlemeyle satıldı
Türk oyun şirketi 1 milyar doları aşan değerlemeyle satıldı
4 Türkiye'de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: "Motivasyon değil, dayanma eşiği"
Türkiye’de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: “Motivasyon değil, dayanma eşiği”
5 Infleuncer'lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
Infleuncer’lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
Güncel Haberler
Kediler 20 milyar dolarlık dev bir pazar yarattı
Kediler 20 milyar dolarlık dev bir pazar yarattı
Nevşin Mengü: Bazı şeyleri konuşmanın bedeli var
Nevşin Mengü: Bazı şeyleri konuşmanın bedeli var
Algoritmadan sepete: AI ticarete hazır mısınız?
Algoritmadan sepete: AI ticarete hazır mısınız?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

AI devrimi tüm sektörleri sardı: The TECH Summit'te geleceğin iş modelleri konuşuldu
Haberler
AI devrimi tüm sektörleri sardı: The TECH Summit’te geleceğin iş modelleri konuşuldu
Sena Tufan
5 Aralık 2025
Ocak ayında en çok konuşulan oyuncular...
Haberler
Ocak ayında en çok konuşulan oyuncular…
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Heinz’dan maç keyfine yeni dokunuş: Ketçap artık fıçıdan akıyor
Haberler
Heinz’dan maç keyfine yeni dokunuş: Ketçap artık fıçıdan akıyor
Sena Tufan
4 hafta önce
Ford ve Renault, düşük maliyetli elektrikli araç üretmek için güçlerini birleştirdi
Haberler
Ford ve Renault, düşük maliyetli elektrikli araç üretmek için güçlerini birleştirdi
Sena Tufan
11 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.