24 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Yüzüncü Yıl Ormanları
Haberler

Globelink Ünimar Korusu, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle hayat buluyor!

Marketing Türkiye
23 Mart 2023
2 dk okuma

Globelink Ünimar, Orman Haftası kapsamında yeni bir adım atarak Ege Orman Vakfı iş birliğiyle Globelink Ünimar Korusu’nu oluşturuyor. Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına kurulan Yüzüncü Yıl Ormanları’nın içerisinde yer alacak koruda yeni fidanlar yeşerecek.

Her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası özelinde Ege Orman Vakfı iş birliğiyle Globelink Ünimar Korusu hayata geçiriliyor. 500 fidan bağışı ile oluşturulacak koru, Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Ege Orman Vakfı tarafından tesis edilmekte olan “Yüzüncü Yıl Ormanları” içerisinde Manisa Gördes Mevkii’nde yer alacak.

Geçtiğimiz dönemde sürdürülebilirlik politikaları doğrultusunda yeşil lojistik alanında önemli adımlar atan ve iş modellerini güncelleyen Globelink Ünimar, yeşili ön plana alan bir anlayışla faaliyet yürütüyor. Bu doğrultuda, doğayı korumak ve yaşatmak adına mesai harcayan sivil toplum kuruluşlarını desteklemenin yanı sıra sürdürülebilirlik alanında ortak projeler de geliştiriliyor.

Orman Haftası kapsamında gerçekleştirilen fidan bağışlarıyla hayata geçirilecek olan Globelink Ünimar Korusu’na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Koray Çıtak, “Globelink Ünimar olarak sahip olduğumuz anlayışla, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına sürdürülebilir adımlar atmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda, özellikle doğal kaynakları korumak için çalışmalar yürüten kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Bu yıl Orman Haftası’nda, Ege Orman Vakfı ortaklığıyla Globelink Ünimar Korusu’nu hayata geçirecek olmaktan mutluluk duyuyor, projeye destek sağlayan tüm taraflara katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Globelink Ünimar iş birliğine dair görüşlerini aktaran Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk,  “Ege Orman Vakfı olarak, küresel iklim krizi ile mücadelede kamu kurum ve kuruluşlarının, iş dünyasının ve toplumun aktif rol alması gerektiğini düşünüyoruz. Bununla birlikte, sürdürülebilirlik prensipleri çerçevesinde alınması gereken aksiyonlarda kamuya ve özel sektöre ciddi sorumluluklar düştüğüne inanıyoruz. Globelink Ünimar, Orman Haftası kapsamında çalışanları adına yaptıkları bağışlarla doğada yeni fidanlara hayat veriyor. Bu anlamlı proje için Globelink Ünimar’a teşekkür ediyor, ormanların sürdürülebilirliğine olan desteklerinin devamını diliyoruz” dedi.

Globelink Ünimar
1 Ali Atay: Yetersiz insan olmak bana komik geliyor
Ali Atay: Yetersiz insan olmak bana komik geliyor
2 Yapay zekanın gözüne girme rehberi
Yapay zekanın gözüne girme rehberi
3 Birbirine en çok yakışan markalar
Birbirine en çok yakışan markalar
4 Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
5 Google'ın yeni telefonu Pixel 10a tanıtıldı
Google’ın yeni telefonu Pixel 10a tanıtıldı
Güncel Haberler
Brandverse Awards 10. yılında jüri heyecanını Antalya’ya taşıyor!
Brandverse Awards 10. yılında jüri heyecanını Antalya’ya taşıyor!
BAFTA gecesinde Hollywood yıldızları pladis atıştırmalıkları yedi
BAFTA gecesinde Hollywood yıldızları pladis atıştırmalıkları yedi
Dünyanın ilk dijital ikinci el mağazası Roblox'ta açıldı!
Dünyanın ilk dijital ikinci el mağazası Roblox’ta açıldı!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Ford ve Renault, düşük maliyetli elektrikli araç üretmek için güçlerini birleştirdi
Haberler
Ford ve Renault, düşük maliyetli elektrikli araç üretmek için güçlerini birleştirdi
Sena Tufan
11 Aralık 2025
Ryanair'den saç ekimi başarısız olan Justin Bieber'a: Türkiye'ye gitmeliydin!
Haberler
Ryanair’den saç ekimi başarısız olan Justin Bieber’a: Türkiye’ye gitmeliydin!
Sena Tufan
3 hafta önce
Bir serginin kalıcı hafızası: "Yan Yana"
Haberler
Bir serginin kalıcı hafızası: “Yan Yana”
Nafizcan Önder
6 gün önce
3 milyon hane, 15 günde bir ağrı kesici alıyor!
Haberler
3 milyon hane, 15 günde bir ağrı kesici alıyor!
Sena Tufan
27 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.