11 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Yüzüncü Yıl Ormanları
Haberler

Globelink Ünimar Korusu, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle hayat buluyor!

Marketing Türkiye
23 Mart 2023
2 dk okuma

Globelink Ünimar, Orman Haftası kapsamında yeni bir adım atarak Ege Orman Vakfı iş birliğiyle Globelink Ünimar Korusu’nu oluşturuyor. Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına kurulan Yüzüncü Yıl Ormanları’nın içerisinde yer alacak koruda yeni fidanlar yeşerecek.

Her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası özelinde Ege Orman Vakfı iş birliğiyle Globelink Ünimar Korusu hayata geçiriliyor. 500 fidan bağışı ile oluşturulacak koru, Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Ege Orman Vakfı tarafından tesis edilmekte olan “Yüzüncü Yıl Ormanları” içerisinde Manisa Gördes Mevkii’nde yer alacak.

Geçtiğimiz dönemde sürdürülebilirlik politikaları doğrultusunda yeşil lojistik alanında önemli adımlar atan ve iş modellerini güncelleyen Globelink Ünimar, yeşili ön plana alan bir anlayışla faaliyet yürütüyor. Bu doğrultuda, doğayı korumak ve yaşatmak adına mesai harcayan sivil toplum kuruluşlarını desteklemenin yanı sıra sürdürülebilirlik alanında ortak projeler de geliştiriliyor.

Orman Haftası kapsamında gerçekleştirilen fidan bağışlarıyla hayata geçirilecek olan Globelink Ünimar Korusu’na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Koray Çıtak, “Globelink Ünimar olarak sahip olduğumuz anlayışla, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına sürdürülebilir adımlar atmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda, özellikle doğal kaynakları korumak için çalışmalar yürüten kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Bu yıl Orman Haftası’nda, Ege Orman Vakfı ortaklığıyla Globelink Ünimar Korusu’nu hayata geçirecek olmaktan mutluluk duyuyor, projeye destek sağlayan tüm taraflara katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Globelink Ünimar iş birliğine dair görüşlerini aktaran Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Perihan Öztürk,  “Ege Orman Vakfı olarak, küresel iklim krizi ile mücadelede kamu kurum ve kuruluşlarının, iş dünyasının ve toplumun aktif rol alması gerektiğini düşünüyoruz. Bununla birlikte, sürdürülebilirlik prensipleri çerçevesinde alınması gereken aksiyonlarda kamuya ve özel sektöre ciddi sorumluluklar düştüğüne inanıyoruz. Globelink Ünimar, Orman Haftası kapsamında çalışanları adına yaptıkları bağışlarla doğada yeni fidanlara hayat veriyor. Bu anlamlı proje için Globelink Ünimar’a teşekkür ediyor, ormanların sürdürülebilirliğine olan desteklerinin devamını diliyoruz” dedi.

Globelink Ünimar
1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 2026’da pazarlamayı şekillendirecek 5 kritik medya anlaşması
2026’da pazarlamayı şekillendirecek 5 kritik medya anlaşması
3 Türkiye, ChatGPT kullanımında dünya birincisi
Türkiye, ChatGPT kullanımında dünya birincisi
4 Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
5 Planlar akışa karışıyor: "Kinetic Marketing" dönemi başlıyor
Planlar akışa karışıyor: “Kinetic Marketing” dönemi başlıyor
Güncel Haberler
Flört dünyası resetleniyor: İşte yılın 5 büyük ilişki trendi...
Flört dünyası resetleniyor: İşte yılın 5 büyük ilişki trendi…
Hava ve karayolu ulaşımında yılın en pahalı biletleri açıklandı: Tek bilet "262 bin 306 TL!"
Hava ve karayolu ulaşımında yılın en pahalı biletleri açıklandı: Tek bilet “262 bin 306 TL!”
Yemek kartları ayın ikinci haftasından sonra cüzdandan çıkmıyor!
Yemek kartları ayın ikinci haftasından sonra cüzdandan çıkmıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Haftanın marka-ajans iş birlikleri (12-18 Aralık)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (12-18 Aralık)
Sena Tufan
3 hafta önce
3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim... İşte The TECH Summit 2025'in programı!
Haberler
3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim… İşte The TECH Summit 2025’in programı!
Nafizcan Önder
1 Aralık 2025
Markalar neden bir anda özür dilemeye başladı?
Haberler
Markalar neden bir anda özür dilemeye başladı?
Sena Tufan
19 Kasım 2025
Starbucks Çin’de tahtını korumak için stratejik satışa gitti
Haberler
Starbucks Çin’de tahtını korumak için stratejik satışa gitti
Nafizcan Önder
4 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.