22 Nisan Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Filmekimi’nin bu yılki sponsoru Vodafone FreeZone

Marketing Türkiye
12 Eylül 2012
2 dk okuma

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 11. kez düzenlenen Filmekimi, bu yıl Vodafone FreeZone sponsorluğunda 29 Eylül-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Filmekimi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sinema keyfini Ekim ayı boyunca İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin farklı kentlerine taşımaya devam edecek. 39 filmle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Filmekimi, 29 Eylül-7 Ekim tarihlerinde, İstanbul’da dokuz gün boyunca Atlas, Beyoğlu ve Nişantaşı Citylife City’s olmak üzere 3 sinemada izleyicilerle buluşacak.

 

Mayıs 2010’dan bu yana İKSV’nin resmi iletişim sponsorluğunu üstlenen Vodafone’un, bu sene Vodafone FreeZone ile Filmekimi’ne sponsor olmasıyla ilgili olarak, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, şunları söyledi: “Ülkemizde sürdürülebilir büyümenin sadece ticari yatırımlarla olmayacağının bilinciyle kültür ve sanatı da bu sürecin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz! Sinemanın, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktivitelerden biri olmasından hareketle, bu yıl gençlik markamız Vodafone FreeZone ile Filmekimi’nin sponsorluğunu üstlendik. Gençlerin sinema keyfini de özgürce, doya doya yaşamalarını istiyoruz. Bu kapsamda, Türkiye genelinde gençlerin özgürce film seyredebilmeleri için Haziran ayında başlattığımız 1 Bilet alana 1 Bilet hediye kampanyamıza paralel olarak, Filmekimi’nde de, Vodafone Freezone’lular istedikleri iki filmde 1 bilet aldıklarında, bir bilet daha alma hakkı kazanacak. İKSV ekibinin bu yıl da özenle hazırladığı festival programı kapsamında sanatseverlerin birbirinden güzel filmlerle buluşmasına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.” 

 

11. Filmekimi bu yıl da İstanbul sınırlarını aşarak Türkiye’nin 8 farklı şehrine sinemanın en iyi ve en güncel örneklerini götürecek. Geçen yıl ilk kez İstanbul’a ek olarak beş şehirde daha sinemaseverlerle buluşan Filmekimi gösterimleri, bu yıl Bursa, İzmir, Ankara, Erzurum, Diyarbakır ve Gaziantep’te gerçekleştirilecek. Ayrıca Van ve Batman’da da Filmekimi kapsamında ücretsiz gösterimler yapılacak. İstanbul dışındaki kentlerde, 11. Filmekimi programındaki filmlerinden yapılacak bir seçkinin yanı sıra nisan ayında yapılan 31. İstanbul Film Festivali’nde gösterilen filmlerin de yer aldığı özel bir seçki sunulacak. Filmekimi kapsamında bu yıl Avrupa Birliği MEDIA programının desteği ve Saraybosna, Sofya ve Transilvanya Film Festivalleri’nin işbirliğiyle İstanbul dışında yapılacak.

1 Okul saldırılarının ardından reklamverenler ekrandaki şiddete karşı ses yükseltiyor: Şiddet varsa reklam yok!
Okul saldırılarının ardından reklamverenler ekrandaki şiddete karşı ses yükseltiyor: Şiddet varsa reklam yok!
2 Sezen Aksu’dan yeni albüm: “Biz de Yeniden Başlarız”
Sezen Aksu’dan yeni albüm: “Biz de Yeniden Başlarız”
3 Televizyon Yayıncıları Derneği'den reklamverenlerin "Şiddet varsa reklam yok" çıkışına yanıt geldi
Televizyon Yayıncıları Derneği’den reklamverenlerin “Şiddet varsa reklam yok” çıkışına yanıt geldi
4 Global iş güveni araştırması: Türk iş dünyası iki kutup arasında...
Global iş güveni araştırması: Türk iş dünyası iki kutup arasında…
5 1 Nisan şakasıydı: Köfteli lolipop gerçek oldu!
1 Nisan şakasıydı: Köfteli lolipop gerçek oldu!
Güncel Haberler
"Yapay zeka internet ve elektrik kadar dönüştürücü"
“Yapay zeka internet ve elektrik kadar dönüştürücü”
Great Place To Work® "Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2026" listesini açıkladı!
Great Place To Work® “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2026” listesini açıkladı!
Türkiye’nin ilk “fijital” eğlence merkezi XPZONE açıldı
Türkiye’nin ilk “fijital” eğlence merkezi XPZONE açıldı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İstanbul’da deprem alarmı: Her iki kişiden biri önlem almadı!
Haberler
İstanbul’da deprem alarmı: Her iki kişiden biri önlem almadı!
Gülben Dikmen
6 Şubat 2026
BTS, geri dönüş tanımını yeniden yazıyor: Canlı konser ve belgesel Netflix’te
Haberler
BTS, geri dönüş tanımını yeniden yazıyor: Canlı konser ve belgesel Netflix’te
Nafizcan Önder
3 Şubat 2026
1 Nisan şakasıydı: Köfteli lolipop gerçek oldu!
Haberler
1 Nisan şakasıydı: Köfteli lolipop gerçek oldu!
Sena Tufan
6 gün önce
X'te artık tweet dizilerini okumak ücretli olacak
Haberler
X’te artık tweet dizilerini okumak ücretli olacak
Sena Tufan
9 Mart 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.