1 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Evyap’tan geleceğe yatırım: “Kendine İyi Bak Gençlik” programı başladı
Haberler

Evyap’tan geleceğe yatırım: “Kendine İyi Bak Gençlik” programı başladı

Nafizcan Önder
12 Mayıs 2025
2 dk okuma

100. yılını kutlamaya hazırlanan Evyap, gençlerin ekonomik, sosyal ve ruhsal zorluklarına çözüm sunmak amacıyla Ahbap Derneği iş birliğiyle “Kendine İyi Bak Gençlik” adlı kapsamlı bir sosyal sorumluluk programı başlattı. Ar-Ge departmanının öncülüğünde geliştirilen bu program, üniversite öğrencilerine yönelik hijyen ürünleri desteğinden psikolojik danışmanlığa, kültürel etkinlik erişiminden sağlıklı yaşam danışmanlığına kadar çok boyutlu katkılar sunuyor. Program kapsamında, üniversite öğrencilerine düzenli kişisel bakım paketleri ulaştırılırken; HiDoctor platformu üzerinden ücretsiz psikolojik destek, beslenme ve spor danışmanlığı hizmetleri sağlanıyor. Ayrıca Biletinial iş birliğiyle öğrencilere her ay 1000 TL’lik kültür-sanat bileti tanımlanarak sinema, tiyatro ve konser gibi etkinliklere katılım fırsatı sunuluyor.

Ar-Ge departmanının öncülüğünde geliştirilen programın lansmanı, Vadi İstanbul Radisson Otel’de düzenlenen etkinlikle kamuoyuna tanıtıldı. Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen gazeteci ve akademisyen Fatoş Karahasan’ın yönetiminde gerçekleşen panelde; Ahbap Derneği Başkanı ve sanatçı Haluk Levent, Evyap Kişisel Bakım Kategorisi Genel Müdürü Özlem Esen, HiDoctor CEO’su Ahmet Bal, Biletinial İcra Kurulu Üyesi Murat Erim ve Trend Group Yönetici Ortağı Nurhan Keeler bir araya geldi. Panelde gençlerin günümüzde karşılaştığı çok yönlü zorluklar ele alındı.

    Evyap’ın kuruluş protokolündeki sosyal fayda taahhüdünden ilhamla geliştirilen proje, üniversite öğrencilerine ekonomik destekten psikolojik danışmanlığa, kültürel etkinliklerden kişisel hijyen ürünlerine kadar geniş bir yelpazede destek sunuyor. TOG 2024 araştırmasından elde edilen veriler doğrultusunda şekillendirilen proje, gençlerin en temel ihtiyaçlarına yönelik somut çözümler üretiyor.

    Gençlerin bütünsel iyilik hali hedefleniyor

    Evyap’tan geleceğe yatırım: “Kendine İyi Bak Gençlik” programı başladı

    Program kapsamında, 2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca Ahbap Derneği aracılığıyla belirlenen 100 üniversite öğrencisine iki ayda bir kişisel bakım paketleri ulaştırılıyor. Ayrıca, HiDoctor platformu üzerinden sunulan online psikolojik destek, beslenme ve spor danışmanlığı hizmetleriyle öğrencilerin ruhsal ve fiziksel sağlıkları da destekleniyor.

    Evyap Kişisel Bakım Kategorisi Genel Müdürü Özlem Esen, “Amacımız, gençlerin sadece temel ihtiyaçlarını karşılamak değil, onları ruhsal ve fiziksel açıdan da güçlendirmek. Böylece hayata daha sağlam adımlarla ilerlemelerine katkı sağlıyoruz,” diyerek programın felsefesini özetledi.

    Evyap Ar-Ge Hijyen Grup Müdürü Nimet Uzun Kalender ise programın sosyal bileşenlerine dikkat çekerek, “Biletinial iş birliğiyle her öğrenciye aylık 1000 TL değerinde kültür-sanat bileti sağlıyoruz. Sinema, tiyatro ve konser gibi etkinliklerle gençlerin sosyal bağlarını güçlendirmelerini destekliyoruz,” dedi.

    “Gençler yalnız değil”

    Evyap’tan geleceğe yatırım: “Kendine İyi Bak Gençlik” programı başladı

    Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent ise, projenin gençlerin yalnız olmadığını hissetmeleri açısından çok değerli olduğunu vurguladı: “Bu proje yalnızca ekonomik değil, psikolojik ve sosyal açıdan da gençlerin yanında duruyor. Eğitimini yarıda bırakan binlerce gence umut oluyor.”

    Programdan faydalanan öğrenciler ise desteklerin yalnızca maddi değil, psikolojik açıdan da yaşamlarında büyük fark yarattığını belirtti. “Bu destek sayesinde hem kendime daha iyi bakabiliyor hem de eğitimime devam edebiliyorum,” ifadeleri gençlerin projenin etkisini nasıl hissettiklerini gözler önüne serdi.

    Trend Group Yönetici Ortağı Nurhan Keeler, programın etkisinin nicel ve nitel yöntemlerle ölçüldüğünü belirterek, “Geçici yardım değil, sürdürülebilir dönüşüm hedefliyoruz. Programdan faydalanan öğrencilerin hayatındaki değişimi somut verilerle izliyoruz,” dedi.

    Ahbap evyap featured
    1 Shein, Türkiye’de satışları geçici olarak durdurdu!
    Shein, Türkiye’de satışları geçici olarak durdurdu!
    2 “Tünelin ucunda ışık var” diyen CEO’ların sayısı azalıyor
    “Tünelin ucunda ışık var” diyen CEO’ların sayısı azalıyor
    3 2025'te YouTube'da en çok izlenen kanallar
    2025’te YouTube’da en çok izlenen kanallar
    4 Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
    Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
    5 Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
    Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
    Güncel Haberler
    Reklamcılıkta yeni dönem: 2025’in dengesi ve 2026’nın işaretleri
    Reklamcılıkta yeni dönem: 2025’in dengesi ve 2026’nın işaretleri
    İş dünyasında "Hibrit Süper Ekipler" çağı başlıyor
    İş dünyasında “Hibrit Süper Ekipler” çağı başlıyor
    Faruk Atasoy hayatını kaybetti
    Faruk Atasoy hayatını kaybetti
    Sosyal Medya
    • FACEBOOK
    • TWITTER
    • LINKEDIN
    • INSTAGRAM
    • YOUTUBE

    İlgili Haberler

    2025 zihnimizi formatladı, peki 2026'da bizi ne bekliyor?
    Haberler
    2025 zihnimizi formatladı, peki 2026’da bizi ne bekliyor?
    Marketing Türkiye
    10 Aralık 2025
    McDonald’s Türkiye’den Friends hayranlarına özel menüler ve koleksiyon figürleri 
    Haberler
    McDonald’s Türkiye’den Friends hayranlarına özel menüler ve koleksiyon figürleri 
    Sena Tufan
    9 Aralık 2025
    Bir sorunumuz var, ancak ümidimiz daha çok var...
    Haberler
    Bir sorunumuz var, ancak ümidimiz daha çok var…
    Ali SAYDAM
    27 Aralık 2025
    2026’da öne çıkacak yeni seyahat akımları...
    Haberler
    2026’da öne çıkacak yeni seyahat akımları…
    İrem Alimoğlu
    3 hafta önce
    • Yarışmalar
    • Temsilcilikler
    • Etkinlikler
    • Yayınlar
    Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
    Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
    Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
    Yayınlar

    Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
    Şişli/İstanbul

    [email protected]
    0 (212) 211 11 12

    • Haberler
    • Yazarlar
    • Söyleşiler
    • Yaratıcı İşler
    • Etkinlikler
    • Kariyer
    • Üye Girişi
    • Kayıt Ol
    • Hakkımızda
    • Künye ve İletişim
    • KVKK Açık Rıza Beyanı
    • Mesafeli Satış Sözleşmesi
    • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

    ©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

    Abone Ol
    • Haberler
      • Ajanslar / Konkur
      • Atamalar
      • Dijital
      • KSS
      • Haberler
      • Insights
      • Trend
      • Marketing Türkiye 101
      • Türkiye’nin Gündemi
    • Yaratıcı İşler
    • Dergiler
    • Etkinlikler
    • Söyleşiler
    • Kariyer
    • Yazarlar
    • Araştırma

    © 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

    Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.