10 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Dijital radyonun gençleri buluşuyor
Haberler

Dijital radyonun gençleri buluşuyor

Marketing Türkiye
20 Nisan 2015
1 dk okuma

URYAD’ın her ay düzenlediği “Dijital Radyo Gençliği” etkinliklerinin Nisan Ayı’ndaki adresi Üsküdar Üniversitesi oldu. “Dijital Radyo Gençliği”, gençlerin soru ve katılımlarıyla renklenirken radyo sektörünün duayenleri, iş dünyasının önde gelenleri ve üniversite gençliğini bir araya getirdi.

T.C. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.  Dr. İzzet Bozkurt ve URYAD Başkan Yardımcısı Olcay Akay’ın açılış konuşmalarıyla başlayan panelde radyo sektörünün duayenleri, iş dünyasının önde gelenleri ve üniversite gençliği bir araya geldi. URYAD Başkan Yardımcısı Olcay Akay: “Ses, en etkin iletişim aracıdır, dinleyicisiyle derhal bütünleşir ve hayal gücünü harekete geçirir. 1927’den beri Türkiye’de radyo, her yaş grubundan insanın hayatında vazgeçilmez ve etkin bir yere sahiptir. Gelişen teknolojinin etkisiyle radyo, insanlarla bütünleşen bir iletişim aracı olmaya güçlenerek devam etmektedir. Bu önemli iletişim aracının yayıncıları olarak, kısa süre önce URYAD – Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği altında organize olduk. Amacımız, radyo yayıncıları, resmi karar vericileri, dinleyicileri, eğitimcileri ve tabii ki reklam verenlerin iletişimini bu platformla sürekli kılmak ve aralarındaki sinerjiyi güçlendirmek. URYAD olarak Dijital Radyo Gençliği sohbet toplantımızın ikincisini sizlerle birlikte gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

T.C. Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, gençlerin soru ve yorumlarıyla renklenerek eğlenceli anlara sahne oldu. WEC Temsilcisi Samih Yedievli’nin moderatörlüğünü yaptığı panelin konuşmacıları dijital radyonun işleyişi, pazarlamada dijital devrim gibi gençlerin çok ilgisini çeken konularda konuştu. Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen panelde Show Radyo Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, Doğuş Yayın Grubu Yabancı Müzik Radyoları Direktörü Koray Hatipoğlu. Akbank Dijital Satış ve Pazarlama müdürü  Levent Karabeyoğlu dijital radyo ve teknolojileri hakkında önemli bilgiler aktarırken, radyoların tanınan ve sevilen ismi Best FM Program Yapımcısı Cem Arslan ise Türkiye’de radyoculuk ve radyo dinleyicisi üzerine renkli ve etkili bilgiler aktardı.

1 Bu forma "Fenerbahçe'den" yapıldı!
Bu forma “Fenerbahçe’den” yapıldı!
2 Geri dönüşümde yeni dönem: Depozito sistemi 81 ilde 1 Temmuz’da başlıyor
Geri dönüşümde yeni dönem: Depozito sistemi 81 ilde 1 Temmuz’da başlıyor
3 adidas, Dünya Kupası topunu Meksika semalarında uçurdu
adidas, Dünya Kupası topunu Meksika semalarında uçurdu
4 Büyükşehirlerde lahmacun fiyatları ne kadar oldu?
Büyükşehirlerde lahmacun fiyatları ne kadar oldu?
5 Haftanın marka-ajans iş birlikleri (22 Mayıs-4 Haziran)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (22 Mayıs-4 Haziran)
Güncel Haberler
TikTok ve BTİDER’den TikTok LIVE’da Dijital okuryazarlık buluşması: “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101”
TikTok ve BTİDER’den TikTok LIVE’da Dijital okuryazarlık buluşması: “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101”
Dünya Kupası zengin işi! Gelir yükseldikçe organizasyona ilgi de artıyor…
Dünya Kupası zengin işi! Gelir yükseldikçe organizasyona ilgi de artıyor…
AI “junior” düşmanı mı?
AI “junior” düşmanı mı?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Şiddet haberlerinde ayrıntı, taklit riskini artırıyor!
Haberler
Şiddet haberlerinde ayrıntı, taklit riskini artırıyor!
Sena Tufan
17 Nisan 2026
Yapay zeka insanları aptallaştırıyor mu?
Haberler
Yapay zeka insanları aptallaştırıyor mu?
Marketing Türkiye
27 Nisan 2026
Motorola, Hepsiburada ile Türkiye'ye geri döndü
Haberler
Motorola, Hepsiburada ile Türkiye’ye geri döndü
Marketing Türkiye
1 Nisan 2026
Bosch’un "Anneler Günü" reklamı tartışma yarattı: RTÜK devrede, film yayından kaldırıldı
Haberler
Bosch’un “Anneler Günü” reklamı tartışma yarattı: RTÜK devrede, film yayından kaldırıldı
Nafizcan Önder
4 Mayıs 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.