6 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Dijital pazarlamaya yeni ajans

Marketing Türkiye
4 Ağustos 2014
2 dk okuma

Puntual Istanbul, hızla gelişmekte olan dijital pazarlama sektörüne yarım milyon TL yatırımla giriş yaptı. Dijital anlamda tam hizmet ajansı olarak hizmet verecek olan Puntual Istanbul için yatırımın ilk ayağı olarak, toplam 500 metrekare açık ve kapalı alana sahip bir ofis açıldı.

Puntual Istanbul’un Sosyal Medya ve Dijital Operasyonlarının başına ise dijital sektörün genç ve tanınmış isimlerinden biri olan Çağrı Erdoğan getirildi. Çağrı Erdoğan, Puntual Istanbul’un yapılanmasından birinci derecede sorumlu olacak ve bugüne kadar elde ettiği deneyimlerini Puntual Istanbul’a aktaracak. Puntual Istanbul’da her şeyin çalışan mutluluğu ve verimi için tasarlandığını belirten Çağrı Erdoğan, Puntual Istanbul’un mutlu markalara ve mutlu çalışanlara sahip bir dijital ajans olacağını belirtti. Erdoğan, sektörün ezberini bozan bir yapı ve anlayışla yapmak istedikleri çok iş ve almak istedikleri çok yol olduğunu ifade ederek, “Yatırımcılarımızın desteği de bu noktada çok önemli. Ortaya koydukları başlangıç yatırımı ne kadar istekli olduklarının da bir göstergesi. Kısa ve orta vadede umarım herkes Puntual Istanbul’un daha en başta koyduğu prensiplerle gerçekleştireceği başarılı işleri ve markalarının mutluluğunu görecek” dedi.

Puntual Istanbul, yatırım sürecinde ajansa aktarılan yatırımın önemli bir bölümünde markalara faydalı olacak. Tüketicilerin gerçek hayattaki marka etkileşimlerini sosyal medya etkileşimlerine çevirmeye yönelik girişimleri satın almanın yanı sıra bu ürünleri ajans bünyesinde geliştirme yolu ile de portföyüne katmaya ayırıyor olacak. Puntual Istanbul’un kreatif süreçlerinde de ajansın tercihi, sabit kreatif iş gücünün yanı sıra markaya uygun kreatiflerle çalışmak ve çeşitliliği sağlamak.

Puntual Istanbul’da insan kaynakları ise ajans daha açılmadan istihdam edilmiş. Ajansın portföyüne katacağı ilk markalarına hizmet vermek üzere hali hazırda iki “Sr. Software Developer”, bir “Art Direktör”, bir “Sosyal Medya Uzmanı” ve bir “Copywriter” çalışmaya başlamış durumda. Ajansın ofisi ise çalışanların mutluluğuna düşünerek yapılmış. Ekip üyeleri, iş saatleri içerisinde, kişisel iş yoğunluklarına göre de mesai saatleri sonrasında, üst katta bulunan fitness odasını kullanabilecek. Ajansların olmazsa olmazı olan Game Room da yine ajans çalışanları için ofiste mevcut. Fazla mesainin getirdiği motivasyon bozukluğu ve çalışan mutsuzluğunun önüne geçmek amacıyla ajansta işler 9:30’da başlayacak ve 18:30’da bitecek. Çalışanların mesaiye kalmaları durumunda ise bu mesailer çalışanların yıllık izinlerine eklenecek.

1 Beyaz yakalının sessiz çığlığı: "Tükenmişlik"ten kaçış var mı?
Beyaz yakalının sessiz çığlığı: “Tükenmişlik”ten kaçış var mı?
2 Bentley, 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük logo değişikliğini yaptı
Bentley, 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük logo değişikliğini yaptı
3 Starbucks’ı Çin’de tahtından indiren Luckin Coffee, şimdi ABD pazarında
Starbucks’ı Çin’de tahtından indiren Luckin Coffee, şimdi ABD pazarında
4 İkinci el otomobil pazarının Z raporu...
İkinci el otomobil pazarının Z raporu…
5 Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil...
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil…
Güncel Haberler
Spotify 18 dolarlık yeni modeli üzerinde çalışıyor
Spotify’dan Rekabet Kurulu’nun başlattığı incelemeye ilişkin ilk açıklama geldi…
Özge Akçizmeci yazdı: "Bu yıl Cannes Lions’tan neler öğrendik?"
Özge Akçizmeci yazdı: “Bu yıl Cannes Lions’tan neler öğrendik?”
Konut talebinde bayram etkisi: Satılıkta düşüş, kiralıkta artış
Konut talebinde bayram etkisi: Satılıkta düşüş, kiralıkta artış
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Her iki şirketten biri Temmuz zammı konusunda kararsız!
Haberler
Her iki şirketten biri Temmuz zammı konusunda kararsız!
Sena Tufan
2 hafta önce
İş dünyasında haftanın atamaları (14-20 Haziran)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (14-20 Haziran)
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Yapay zekalar kendi toplumunu kuruyor!
Haberler
Yapay zekalar kendi toplumunu kuruyor!
İrem Alimoğlu
19 Mayıs 2025
Brandverse Awards 2025 finalistleri belli oldu!
Haberler
Brandverse Awards 2025 finalistleri belli oldu!
Sena Tufan
15 Mayıs 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.