30 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Cumhuriyetin 100. yılında global pazarlama sektörünün kalbi İstanbul’da atacak…
Haberler

Cumhuriyetin 100. yılında global pazarlama sektörünün kalbi İstanbul’da atacak…

Marketing Türkiye
24 Ocak 2023
3 dk okuma

Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) tarafından 2009’dan beri her yıl Nisan ayında gerçekleştirilen ve uluslararası arenada en prestijli pazarlama etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Global Marketer Conference bir kez daha İstanbul’da… Cumhuriyetin 100. yılında, Reklamverenler Derneği iş birliğiyle Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyona rekor seviyede katılım bekleniyor. Marketing Türkiye’nin de destekçi olarak yer aldığı zirvenin genel katılıma açık olan ve 27 Nisan’da gerçekleştirilecek Pazarlama Konferansı bölümü için Biletino.com üzerinden bilet satışı da başladı.

Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) tarafından her yıl farklı bir ülkede gerçekleştirilen Global Marketer Conference kuşkusuz dünyanın en önemli pazarlama zirvelerinin başında geliyor. 70 yıldır reklamverenlerin ortak haklarını gözeten tek küresel organizasyon olma niteliğini koruyan WFA’in üyeleri arasında, beş kıtadan 60 ülkenin reklamveren dernekleri ve 130’u aşkın dev şirket yer alıyor. WFA 70. kuruluş yıldönümünü bu yıl İstanbul’da gerçekleştirilecek olan “Global Marketer Conference Istanbul”da kutlayacak.

Cumhuriyetin 100. yılında global pazarlama sektörünün kalbi İstanbul’da atacak…
2013 yılında WFA Yönetim Kurulu’na ilk ve tek Türk üye olarak seçilen Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, bu görevi kesintisiz 10 dönemdir sürdürüyor.

Böylece dev organizasyon WFA ve Reklamverenler Derneği iş birliğiyle ikinci defa Türkiye’de gerçekleştirilecek.

1994 yılından bu yana WFA üyesi olan Reklamverenler Derneği, reklam ve pazarlama iletişimi sektöründeki birçok çalışmada WFA ile kollektif yaklaşımla iş birliği yapıyor.

2013 yılında Federasyonun Yönetim Kurulu’na ilk ve tek Türk üye olarak seçilen Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, Nisan 2022 itibarıyla bu görevi kesintisiz 10 dönemdir sürdürüyor.

Reklamverenler Derneği’nin WFA Yönetim Kurulu’ndaki aktif çalışmaları, dünyadan Türkiye’ye ve Türkiye’den dünyaya ulaşan katkı ve bilgi akışının somut bir örneğini oluşturuyor.

Reklamverenler yeni dönemi “Pazarlama Konferansı”nda tanımlayacak

Cumhuriyetin 100. yılında global pazarlama sektörünün kalbi İstanbul’da atacak…

Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) tarafından her yıl Nisan ayında organize edilen ve dünyanın en prestijli pazarlama etkinliklerinden biri olan Global Marketer Conference Istanbul, 25-28 Nisan 2023 tarihleri arasında, Reklamverenler Derneği’nin iş birliği ve Marketing Türkiye’nin medya desteğiyle İstanbul’da düzenlenecek. Etkinliğe, dünyanın dört bir yanından pazarlamadan sorumlu üst düzey yöneticiler katılacak. 

Küresel liderlerin lokal pazarlama uzmanlarıyla buluştuğu organizasyonda yetkin konuşmacıların katıldığı, CMO ve medya forumlarıyla tam gün sürecek “Pazarlama Konferansı” reklam ve pazarlama sektörünün geleceğine ışık tutacak.

Global Marketer Conference Istanbul’un en önemli etkinliklerinden birini kuşkusuz “Pazarlama Konferansı” oluşturacak… Konferans, Global Marketer Conference Istanbul’un genel katılıma açık olan tek etkinliği. 27 Nisan’da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda tüm gün sürecek oturumlarla pazarlama alanındaki en güncel konular ve trendler ele alınacak.

Bilet satışları başladı

Cumhuriyetin 100. yılında global pazarlama sektörünün kalbi İstanbul’da atacak…

Sektör profesyonelleri Biletino.com‘dan bilet satın alarak Pazarlama Konferansı’na katılabilecek. Tüm sunumların İngilizce olacağı konferansta Türkçe simultane çeviri hizmeti de bulunuyor.

Katılımcılarının yüzde 90’ından fazlasını reklamverenlerin oluşturacağı, 30’un üzerinde üst düzey konuşmacının yer alacağı zirvenin konuşmacıları da netleşmeye başladı. Mastercard Chief Marketing & Communications Officer Raja Rajamannar, Bumble EMEA Marketing VP Naomi Walkland, AB InBev Global Chief Marketing Officer Marcel Marcondes ve VICE Media Group Vice President Mark Adams bu yıl “Pazarlama Konferansı”nda konuşacak isimler arasında yer alıyor.

Bu önemli zirveye dair gelişmeleri RVD ve WFA’ın Linkedin ve YouTube hesaplarından takip edebilirsiniz.

RVD LinkedIn Hesabı

RVD YouTube Kanalı

WFA LinkedIn Hesabı

WFA YouTube Kanalı

Detaylı bilgi için gmwistanbul.com‘ü ziyaret edebilirsiniz…

featured
1 Araştırma: Elektrikli mi yoksa hibrit mi almalı? Kararsızlar buraya!
Araştırma: Elektrikli mi yoksa hibrit mi almalı? Kararsızlar buraya!
2 ÖTV düzenlemesi Meclis'ten geçti: Hangi değişiklikler geliyor?
ÖTV düzenlemesi Meclis’ten geçti: Hangi değişiklikler geliyor?
3 Amazon’un mısır tarlasındaki AI üssü 1 milyon hane kadar elektrik tüketecek!
Amazon’un mısır tarlasındaki AI üssü 1 milyon hane kadar elektrik tüketecek!
4 Ünlüler sosyal medyada çaresiz: "Sussan olmuyor susmasan olmaz..."
Ünlüler sosyal medyada çaresiz: “Sussan olmuyor susmasan olmaz…”
5 Android kullanıcılarına kritik uyarı: Bankacılık uygulamaları tehlikede
Android kullanıcılarına kritik uyarı: Bankacılık uygulamaları tehlikede
Güncel Haberler
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil...
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil…
Çin'de yapay zeka yeşil sahaya indi: Robotlar 3’e 3 futbol maçı yaptı
Çin’de yapay zeka yeşil sahaya indi: Robotlar 3’e 3 futbol maçı yaptı
Japon bebek bezi markası GOO.N, ekonomik gerekçelerle Türkiye'den çekildi
Japon bebek bezi markası GOO.N, ekonomik gerekçelerle Türkiye’den çekildi
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Ipsos, dünyanın empati haritasını yayımladı: Dünyada mülteci haklarına bakış nasıl şekilleniyor?
Araştırma
Ipsos, dünyanın empati haritasını yayımladı: Dünyada mülteci haklarına bakış nasıl şekilleniyor?
Nafizcan Önder
3 gün önce
Dikkat! Tüketici karanlık ticari uygulamaların farkında…
Haberler
Dikkat! Tüketici karanlık ticari uygulamaların farkında…
Marketing Türkiye
7 Mayıs 2025
UEFA Uluslar Ligi, futbolseverlerin internet aramalarına yansıdı
Haberler
UEFA Uluslar Ligi, futbolseverlerin internet aramalarına yansıdı
Sena Tufan
4 hafta önce
PERYÖN'de bayrak değişimi! Yeni başkan Dr. Eylem Derya Özgür oldu
Haberler
PERYÖN’de bayrak değişimi! Yeni başkan Dr. Eylem Derya Özgür oldu
Marketing Türkiye
30 Mayıs 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.