13 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Communication Partner ailesine iki deneyimli isim
Haberler

Communication Partner ailesine iki deneyimli isim

Marketing Türkiye
25 Mayıs 2015
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Markaların ‘iletişim ortağı’ olma misyonuyla kurulan ve iş hedeflerini merkeze koyan yaratıcı yaklaşımlar geliştirmek üzere yeniden yapılanmasını sürdüren Communication Partner, ekiplerini genişletmeye devam ediyor. 20 yılı aşkın bir süredir farklı sektörlerde yerli ve yabancı birçok müşteriye iletişim danışmanlığı yapan Zuhal Gürdamar ve Seyhan Şahin Ay, Nisan ayı itibariyle Communication Partner’da çalışmaya başladı. 23 yıldır iletişim sektöründe danışmanlık yapan Zuhal Gürdamar şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenirken; 21 yıldır iletişim danışmanlığı yapan Seyhan Şahin Ay, Medya İlişkileri Direktörü olarak çalışacak.

Zuhal Gürdamar

İş hayatına Lobby PR’da başlayan Gürdamar, İMKB, Coca Cola, Yedigün, Toprakbank,Hürriyet Gazetesi, American Home Sigorta gibi markalara danışmanlık verdikten sonra 1995 yılında Toprakbank’a Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak transfer oldu. Ardından İtalya’nın başarılı beyaz eşya markaları arasında yer alan Ariston, İndesit, Philco markalarının Türkiye pazarına girişindeki tüm pazarlama ve iletişim çalışmalarını yürüttü. 2008-2010 yılları arasında Tuna Ofis & Ev/Tuna Girsberger’in markalaşma sürecini ve iletişim çalışmalarını yürütmek üzere Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildi. 2010 -2012 yılları arasında Global Hill + Knowlton Strategies İstanbul’a Marka Grup Direktörü olarak katılan Gürdamar, Digitürk, Goodyear, İEİS, BN Telekom, Eczacıbaşı İlaç, MSA, Gürallar Group, gibi life style markalara hizmet veren iletişim ekibinin liderliğini yaptı.

Gürdamar, son olarak Manifesto Communication Group’da Genel Müdür Yardımcılığı ve İcra Kurulu Üyesi görevlerini yürütüyordu. Son yıllarda özellikle ekonomi-finans, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren markalara danışmanlık yapan Zuhal Gürdamar, Socar Türkiye, Borsa İstanbul, ING Bank, CarrefourSA, Rixos Otelleri, Abdi İbrahim İlaç, Bank Pozitif, Tahincioğlu gibi markaların iletişim çalışmalarını yürüttü.

Farklı sektörlerden ulusal ve uluslararası markalara danışmanlık hizmeti veren Gürdamar, çeşitli üniversitelerde ‘’Marka Yönetimi’’ konusunda da dersler vermektedir. 

Seyhan Şahin Ay

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisans, Kadın Araştırmaları bölümünde yüksek lisans programını bitirdikten sonra 1993 yılında Dünya gazetesi dış haberler servisinde çalışmaya başlayan Seyhan Şahin Ay, 2000 yılına kadar gazete ve dergilerde ekonomi editörlüğü yaptı. 2001 yılında iletişim danışmanlığı alanına geçti. Global Tanıtım’da (Global Hill + Knowlton Strategies) 2 yıl medya direktörü olarak çalıştı, ardından 2005 yılına kadar kendi şirketini yönetti. 2005 yılında Zarakol İletişim Hizmetleri’nde medya direktörü olarak çalışmaya başladı, 2008 yılında aynı ajansta medya ilişkilerinden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine getirildi. Zarakol İletişim’de 6 yıl boyunca 8 kişilik bir medya ekibinin koordinasyonunu yürüttü. Turkcell, Vodafone, HP, TeliaSonera, Roche, Philip Morris, Nestle, P&G, Pepsi, Fritolay, Banvit, Pınar Gıda, Moova, Henkel, TEFAL, Sinpaş, Cargill, Contemporary İstanbul, Mutfak Sanatları Akademisi, UNİCEF, AÇEV gibi yerli ve yabancı birçok şirket ve kuruma iletişim ihtiyaçları için projeler üretti. Kurumsal iletişim, itibar yönetimi, konu ve kriz yönetimi, lider iletişimi, marka iletişimi, sosyal sorumluluk, medya ilişkileri alanlarında ödül alan çalışmalar yaptı. Medya ilişkileri ve kriz iletişimi konularında eğitimler verdi.

1 Adidas’ın reklamı tepki çekti: Boykot çağrılarının ardından özür geldi
Adidas’ın reklamı tepki çekti: Boykot çağrılarının ardından özür geldi
2 Meta, dünyanın ilk kişisel yapay zeka ajanı "Muse"u tanıttı
Meta, dünyanın ilk kişisel yapay zeka ajanı “Muse”u tanıttı
3 Yapay zeka Türkiye'de hangi çanta ve ayakkabı markalarını öneriyor?
Yapay zeka Türkiye’de hangi çanta ve ayakkabı markalarını öneriyor?
4 Sosyal medyanın en güçlü markaları açıklandı
Sosyal medyanın en güçlü markaları açıklandı
5 İnsan odaklı "taahhütname"
İnsan odaklı “taahhütname”
Güncel Haberler
Startup ekosisteminde 2. çeyrek karnesi açıklandı: Yapay zeka adette, teslimat sektörü hacimde lider
Startup ekosisteminde 2. çeyrek karnesi açıklandı: Yapay zeka adette, teslimat sektörü hacimde lider
Velilerin okul telaşı medyaya yansıdı: Gündemin yüzde 76’sı kırtasiye
Velilerin okul telaşı medyaya yansıdı: Gündemin yüzde 76’sı kırtasiye
Türkiye’de işverenler istihdamda iyimserliğini koruyor
Türkiye’de işverenler istihdamda iyimserliğini koruyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İş dünyasında haftanın atamaları (5-11 Eylül)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (5-11 Eylül)
Nafizcan Önder
2 gün önce
Türkiye'de kişi başına kahve tüketimi 2,5 kilograma yaklaştı
Haberler
Türkiye’de kişi başına kahve tüketimi 2,5 kilograma yaklaştı
Marketing Türkiye
21 Temmuz 2026
Okula dönüşte iki farklı sepet: Velinin gözü giyimde, öğrencinin gözü teknolojide
Haberler
Okula dönüşte iki farklı sepet: Velinin gözü giyimde, öğrencinin gözü teknolojide
Gülben Dikmen
1 hafta önce
Kamera tek başına yetmiyor: İçerik üreticileri aksesuar pazarını büyütüyor
Haberler
Kamera tek başına yetmiyor: İçerik üreticileri aksesuar pazarını büyütüyor
Gülben Dikmen
1 Ağustos 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.