Bizim Mutfak “Superfoods” çorba serisini tanıttı
Ajinomoto bünyesine girdikten sonra “besleyici, pratik mutfak” vizyonuyla yeniden yapılanan Bizim Mutfak, üç yeni çorba çeşidini düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.
Bizim Mutfak, üç farklı tatta ürettiği yeni Bakliyatlı “Superfoods” Çorba Serisi’ni Ajinomoto Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hülya Gündoğan Uçarlar’ın ev sahipliğinde, sanatçı Ceyda Düvenci ve Diyetisyen Elvan Odabaşı’nın konuşmacı olarak yer aldığı bir lansman toplantısında tanıttı. Swissotel Chalet’de 2 Nisan’da yapılan lansmanda Bizim Mutfak, Kinoalı Mercimek, Siyez Buğdayı ve Karabuğday çorba karışımlarından oluşan Türkiye’nin ilk “Superfoods” Çorba Serisi’ni tüketicisiyle buluşturdu.
“Bakliyatlı çorbalarımız yoğun ilgi gördü”
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ajinomoto Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hülya Gündoğan Uçarlar, dünya genelinde yapılan gıda lansmanları arasında süper besin kullanım oranının yüzde 202 arttığına dikkat çekti. Uçarlar süper besin kategorisindeki ilk ürünleri hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: Bizim Mutfak “Superfoods” Çorba Serisi’nin üretimine bizi teşvik eden faktör, Superfoods’un dünyada büyük bir akıma dönüşmesinin yanı sıra bakliyatlı çorbalarımızın gördüğü yoğun ilgi oldu. “Besleyici, Pratik Mutfak” anlayışıyla ürettiğimiz Bakliyatlı Çorbalarımız ile geçen sene Türkiye’de çorba kategorisinde yepyeni bir segment açmıştık. Bugün de tüketicisinin öngörüsüne büyük önem veren ve 110 yıldır iyi yaşamı odak noktasına koyan bir şirket olarak Süper Besin içerikli “Superfoods” Çorba Serisi fikrini hayata geçiriyoruz.
“Dünyanın gıda eczanesini Süper Besinler oluşturuyor ve onların girmediği eve doktor giriyor” diyen Diyetisyen Elvan Odabaşı ise süper besinler hakkında katılımcılara detaylı bilgi verdi.