23 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Beşiktaş Futbol Takımı’nın göğsünde Beko logosu olacak
Haberler

Beşiktaş Futbol Takımı’nın göğsünde Beko logosu olacak

Marketing Türkiye
1 Haziran 2020
2 dk okuma

Uzun yıllardır Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımı’yla sponsorluk iş birliğini sürdüren Beko, 2022 sezon sonuna kadar takımın ana sponsoru oldu. Yapılan 2 yıllık sponsorluk anlaşması kapsamında Beşiktaş Futbol Takımı formasının göğsünde artık Beko olacak.

Beko, spor sponsorluklarını sürdürüyor. 1990 yılından bu yana farklı sponsorluklarla Beşiktaş Futbol Takımı iş birliğine devam eden Beko, yapılan anlaşma kapsamında 2022 sezon sonuna kadar takımın ana sponsoru olacak. Beşiktaş Futbol Takımı’nın göğsünde Beko logosu yer alacak.

Sponsorlukla ilgili görüşlerini paylaşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Beşiktaşımızın şanlı tarihinde yeri ayrı olan efsane sponsorumuz Beko’yu tekrar şanlı Beşiktaş formasının göğsünde görecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş ve Beko birlikteliği bir sponsorluk ilişkisinin çok ötesinde. Kulübümüzün özünden güç aldığı, şampiyonluklara ulaştığı yılların bir değeri olan Beko’nun şimdi tekrardan özümüze dönüş hareketi başlattığımız bugünlerde ait olduğu yere dönmesi camiamız adına son derece sevindirici. Tarihe geçen 90’lı yıllarda ve 100. yıl şampiyonluğumuzda hep takım formasında sponsorumuzun gücünü hissettik. Bu iki dev marka birlikte nice başarılara, şampiyonluklara imza attı. Türk sporunu ileriye taşıyan bir kulüp olma misyonunu taşıyoruz. Tarihinin her döneminde alt yapıya – özkaynağına önem veren bir kulüp olarak bu dönemde inanıyorum ki efsane sponsorumuz Beko Beşiktaş’ımıza uğurlu gelecek ve birlikte yeni şampiyonluklara imza atacağız. İçinden geçtiğimiz zorlu günlerde Türk sporuna kattıkları değer için Beko’ya teşekkür ederim. Taraftarlarımızın gönlündeki sponsorluk anlaşmasının olmasından ayrı mutluyuz. Sponsorluğun tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyor; Beko’ya, Beşiktaş’ımıza ve Türk sporuna kattıkları değer için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Beşiktaş Futbol Takımı’nın göğsünde Beko logosu olacak
Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer

Sporun geniş kitlelere ulaşma ve insanların hayatlarına dokunma gücünün Beko’nun marka vizyonuyla birebir örtüştüğüne inandıklarını vurgulayan Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, “Paydaşlarımıza daha fazla dokunabilmek, onların hayatlarına daha fazla değer katabilmek, sağlıklı nesiller yetişmesine ve onları yetiştiren ailelere destek olmak amacıyla spora yatırım yapıyoruz. Beko daha önce 1990-2004 yılları arasında Beşiktaş Futbol Takımı’nın formasında göğüs sponsoru olarak yer aldı. Beko sponsorluğunda geçen dönem boyunca Beşiktaş, 5 lig şampiyonluğu ve toplamda 17 kupa kazanarak tarihindeki en başarılı dönemi yaşarken Beko markası da tüm taraftarların gönlünde çok özel bir yere sahip oldu, “efsane sponsor” unvanını kazandı. 2014 itibariyle imzaladığımız sponsorluk anlaşmasıyla Beşiktaş formasına desteğimizi devam ettirdik. Sponsorluk 2018-2019 sezon sonuna kadar sürdü. Yaptığımız bu yeni anlaşma ile efsane sponsor Beko’yu 16 yıl aradan sonra bu değerli formanın göğsüne taşıyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sponsorluğun bu yeni döneminin her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuyla ilgili kulübün sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapılarak “Efsane geri dönüyor” dendi.

Efsane geri dönüyor. 🤫

1.6.2020 / 11.00 pic.twitter.com/2ybgMtYyXq

— Beşiktaş JK (@Besiktas) May 31, 2020

Beko Beşiktaş Sponsorluk
1 Ali Atay: Yetersiz insan olmak bana komik geliyor
Ali Atay: Yetersiz insan olmak bana komik geliyor
2 Kredi kartlarında yeni dönem başladı: Peki, neler değişti?
Kredi kartlarında yeni dönem başladı: Peki, neler değişti?
3 Yapay zekanın gözüne girme rehberi
Yapay zekanın gözüne girme rehberi
4 Birbirine en çok yakışan markalar
Birbirine en çok yakışan markalar
5 Apple, 2026’nın ilk büyük lansmanı için tarih verdi
Apple, 2026’nın ilk büyük lansmanı için tarih verdi
Güncel Haberler
Ramazan’da pazarlamanın yeni kodları...
Ramazan’da pazarlamanın yeni kodları…
Şirketlerin gündemi değişiyor: İş dünyasını bekleyen 5 kritik dinamik
Şirketlerin gündemi değişiyor: İş dünyasını bekleyen 5 kritik dinamik
İş dünyasında geleceğin kazananları "hızlı öğrenenler" olacak
İş dünyasında geleceğin kazananları “hızlı öğrenenler” olacak
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

X’ten Grok için geri adım: Müstehcen yapay zeka içerikleri engelleniyor
Haberler
X’ten Grok için geri adım: Müstehcen yapay zeka içerikleri engelleniyor
İrem Alimoğlu
15 Ocak 2026
Infleuncer'lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
Haberler
Infleuncer’lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
Sena Tufan
3 gün önce
Çalışanların yüzde 90’ı son dönemde yaptığı işlerden keyif almıyor
Haberler
Çalışanların yüzde 90’ı son dönemde yaptığı işlerden keyif almıyor
Sena Tufan
19 Ocak 2026
The TECH Summit katılımcıları, MG International Fragrance Company ile koku dünyasında keşfe çıkacak...
Haberler
The TECH Summit katılımcıları, MG International Fragrance Company ile koku dünyasında keşfe çıkacak…
Sena Tufan
1 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.