12 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
BeeTech 2015 Awards’da “En Büyük Yatırımcı İlgisini Toplayan Start-Up Özel Ödülü”nü Garajyeri’ aldı
Haberler

BeeTech 2015 Awards’da “En Büyük Yatırımcı İlgisini Toplayan Start-Up Özel Ödülü”nü Garajyeri’ aldı

Marketing Türkiye
14 Nisan 2016
2 dk okuma

 

Garajyeri, İTÜ Arı Teknokent Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi kapsamındaki BeeTech 2015 Awards’da “En Büyük Yatırımcı İlgisini Toplayan Start-Up Özel Ödülü”nü aldı.

2015 yılında kurulan ve kısa zaman içerisinde çok sayıda yatırımcının ilgisini çeken Garajyeri.com, geçtiğimiz aylarda e-ticaretin usta isimlerinden Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın, Hummingbird Ventures, aynı zamanda Yemeksepeti’nin de yatırımcılarından olan Raiffeisen Investment’tan Gökçe Kabatepe, Aydın Evren Özol ve Oytun Özer’in yanı sıra Lidyana.com’un kurucusu Hakan Baş, Tek Cevher Yatırım Holding sahibi Mert Bayram, Gram Games’in kurucularından Kaan Karamancı ve BGCParters’dan Mahmut Dermancıoğlu ile Özgür Altuğ’dan oluşan yatırım ekibinden 800.000 dolarlık bir yatırım almıştı. Türk girişimciler tarafından kurulan, kısa sürede ulusal ve uluslararası çok sayıda yatırımcının dikkatini çekmeyi başaran Garajyeri, aldığı ödülle  başarısını taçlandırmış oldu.

Kişiden kişiye araç kiralama platformu olan ve kısa sürede pek çok kullanıcı tarafından tercih edilen Garajyeri, ulusal ve uluslararası yatırımcılardan aldığı önemli destek ve elde ettiği başarı nedeni ile İTÜ Arı Teknokent Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi kapsamında düzenlenen BeeTech 2015 Awards’da “En Büyük Yatırımcı İlgisini Toplayan Start-Up Özel Ödülü”nü almaya hak kazandı.

Genç girişimciler Arda Aşkın, Güven Özyurt ve Erman Çağıral tarafından Doğa Girişim’in yatırım desteği ile 2015’te kurulan Garajyeri, kuruluşundan sonra kısa zaman içinde, e-ticaretin usta isimlerinden Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın, Hummingbird Ventures, aynı zamanda Yemeksepeti’nin de yatırımcılarından olan Raiffeisen Investment’tan Gökçe Kabatepe, Aydın Evren Özol ve Oytun Özer’in yanı sıra, Lidyana.com’un kurucusu Hakan Baş, Tek Cevher Yatırım Holding sahibi Mert Bayram, Gram Games’in kurucularından Kaan Karamancı ve BGCParters’dan Mahmut Dermancıoğlu ile Özgür Altuğ’dan oluşan yatırım ekibinden 800.000 dolarlık bir yatırım almıştı. Paylaşım ekonomisine yaptığı katkıyla bu kültüre ışık tutan Garajyeri, kısa sürede ülkemizde kurulan en değerli sosyal girişimlerden biri haline geldi. Kullanıcılar Garajyeri üzerinden yakın çevrelerindeki ve hatta mahallelerindeki araçları kiralayarak hem komşuluk ilişkilerini kuvvetlendiriyor hem de İstanbul gibi trafik sorunu yaşayan bir kentte, araç sayısının artmasının önüne geçiyor.

Garajyeri’nden Nasıl Faydalanabilirsiniz?

10 yaşından genç olan araçlarının zorunlu trafik sigortasını yaptırmış olan araç sahipleri, araçlarını sisteme kaydedip TC kimlik numaralarını, cep telefonu numaralarını, IBAN numaralarını, e-posta adreslerini ve ruhsat bilgileri gibi temel verileri siteye giriyor. Verilen bilgilerin doğruluğunu geçerli sorgulama sistemleriyle kontrol eden Garajyeri, araç sahipleriyle iletişime geçiyor ve üyeliklerini onaylıyor. Araç kiralamak isteyenler ise ehliyet puanı yeterliliği ve Facebook ile giriş gibi bir takım ek zorunluluklar ile birlikte bilgilerini sisteme girerek platforma üye olabiliyor.

Platformdaki araçların saatlik veya günlük kira fiyatları araç sahipleri tarafından belirleniyor. Araç kiralamak isteyen kullanıcılar, lokasyon ve tarih seçerek arama yapıyor ve gelen sonuçlar içinden, fiyat, model ve mesafe açısından en uygun olan araca istekte bulunuyor. Araç sahibi bu isteği onayladığında, kiracı Garajyeri üzerinden ödeme yapıyor ve gidip anahtarı elden teslim alıyor. Araç iade edilinceye kadar Garajyeri hesabında tutulan kira bedeli, aracın teslimiyle birlikte araç sahibine aktarılıyor.

1 Araştırma: Mikro influencer'lar megalardan iki kat daha etkili!
Araştırma: Mikro influencer’lar megalardan iki kat daha etkili!
2 Alkollü içki mevzuatında yeni dönem: 7584 sayılı kanun bize ne söylüyor?
Alkollü içki mevzuatında yeni dönem: 7584 sayılı kanun bize ne söylüyor?
3 Temmuz ayının en çok izlenen gazetecileri: Cüneyt Özdemir zirvede, Özlem Gürses takipte
Temmuz ayının en çok izlenen gazetecileri: Cüneyt Özdemir zirvede, Özlem Gürses takipte
4 TDK sözlüğünde "Sürdürülebilirlik" tanımı genişletildi
TDK sözlüğünde “Sürdürülebilirlik” tanımı genişletildi
5 Almanya'da bira satışları 32 yılın en düşük seviyesinde, 53 fabrika kapandı
Almanya’da bira satışları 32 yılın en düşük seviyesinde, 53 fabrika kapandı
Güncel Haberler
YouTube’da para kazanmak zorlaşıyor: Gelir sınırı iki katına çıkıyor
YouTube’da para kazanmak zorlaşıyor: Gelir sınırı iki katına çıkıyor
X, ödeme modelini yeniliyor: Ne kadar özgün o kadar fazla...
X, ödeme modelini yeniliyor: Ne kadar özgün o kadar fazla…
OpenAI yeni modelinde "frene bastı"
OpenAI yeni modelinde “frene bastı”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Kadın CEO’lar cam tavanları kırıyor, liderlik kültürünü dönüştürüyor
Haberler
Kadın CEO’lar cam tavanları kırıyor, liderlik kültürünü dönüştürüyor
Nafizcan Önder
7 Haziran 2026
Ford, Google Haritalar yerine Apple Haritalar'ı kullanacak
Haberler
Ford, Google Haritalar yerine Apple Haritalar’ı kullanacak
Sena Tufan
2 hafta önce
Türkiye girişim sermayesi ekosistemi 20 yılda 11 bin yatırımla büyüdü
Haberler
Türkiye girişim sermayesi ekosistemi 20 yılda 11 bin yatırımla büyüdü
Marketing Türkiye
23 Haziran 2026
2026 FIFA Dünya Kupası'na damga vuran isimler: En çok konuşulan oyuncular açıklandı!
Haberler
2026 FIFA Dünya Kupası’na damga vuran isimler: En çok konuşulan oyuncular açıklandı!
Nafizcan Önder
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.