26 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
b-fit’in girişimci ve güçlü kadınları, 11.Ulusal b-fit Kongresi’nde buluştu
Haberler

b-fit’in girişimci ve güçlü kadınları, 11.Ulusal b-fit Kongresi’nde buluştu

Marketing Türkiye
18 Eylül 2017
2 dk okuma

Bu yıl 11.si düzenlenen B-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi ulusal kongresinde ‘B-fit’in bu yılki kongre ana başlığı “b-şey yap, b-fark yarat” idi. Geleceğini birlikte yaratmak için, b-fit, tüm kadın girişimcileri bir araya toplayarak kişisel gelişimine katkıda bulunacak, eğitimler vererek kadınları destekledi.

Fark yaratan b-fit kadınlarının yılda bir kez bir araya geldiği kendi kongrelerinde, workshop ve seminerlerde iletişim temalı konu başlıklarını dinlediler, öneriler getirdiler, tartıştılar ve güldüler. Etkin iletişiminin nasıl yapılacağını ve imkansızın bir varsayımdan ibaret olduğunu, kendi imkansızlıklarından yola çıkarak keşfettiler.

Bu yılın temasına uygun olarak seçilen konuklar kongre süresi boyunca kadınlara yol gösterecek seminerler verdi ve b-fit girişimcisi olan kadınların, hem ekonomik, hem de sosyal hayatta, bağımsızlıklarını ve özgüvenlerini destekleyecek bilgiler aktardılar.

Kongreye konuşmacı olarak katılan konuklardan Profesör Dr. Üstün Dökmen, “Nereye gittiğini bilen insana dünya kenara çekilir yol verir” diye sözlerine başlayarak, etkili iletişimin sırlarını kendine has üslubu ile hem düşündürerek hem eğlendirerek aktardı, yönetici ile lider arasındaki farklara parmak basarak, etkili iletişimi örneklerle dile getirdi.

Ümmiye Koçak, kendi hayat hikayesinden yola çıkarak imkansız diye bir şeyin olmadığını aktardı. “Hayal kurun ama hayalperestlik etmeyin. Hayallerimiz çalıştıkça, mücadele ettikçe somutlaşır.” dedi. Aret Vartanyan, Hayata dair konulara dokunarak, kadınları biz kadınlara anlattı. Kaan Sekban, iletişimi nasıl daha eğlenceli hale getirdiğini bizzat gösterdi. Yeşim Yerli “Hayatımıza Bakış” adlı atölye çalışması ile bizi hayallerimize birkaç adım daha yaklaştırdı. Fitness eğitimlerinde, FitnessTürk ile ortak oluşturulan b-fit Institute adına Cem Üner, fitness’ta doğru bildiğimiz bazı yanlışlardan bahsedip, hepimizi aydınlattı.

b-fit kongresinde bir sürpriz daha vardı. b-fit’in girişimci yüzlerce kadınlarından derlenen öykülerinden oluşturulan “Pardon Bayan Derken?” 16 öykü içeren kitabın ilk serisi kongrede dağıtıldı.

Tüm Türkiye çapında iki yüze yakın şubesi ile 52 şehirde merkezleri bulunan ve bir sosyal girişim şirketi olan B-fit her gün on binlerce kadının spor yapmasına olanak sağlıyor. Kadın girişimciliğini destekliyor ve kadının hem ekonomik hem sosyal hayattaki varlığını yükseltecek çalışmaların altına imza atıyor. Tamamen kadın girişimciler tarafından kurulan b-fit merkezleri sayesinde yüzlerce kadına ekonomik bağımsızlık ve istihdam olanağı sağlıyor. B-fit’in tamamen kadın gücü ve emeği ile kurulan ve tek bir merkezle başlayan yolculuğu, her gün daha da güçlenerek 11 yıldır devam ediyor.

b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi, diğer spor salonlarından farklı olarak kadınların yaşam tarzını, hayata bakış açılarını değiştirmek, sosyal çevrelerini güçlendirmek, kadının sosyalleşmesini sağlayan bir kadın yaşam merkezi olarak da kadınların hayatının içinde olmaya devam ediyor.

1 Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
2 Türk oyun şirketi 1 milyar doları aşan değerlemeyle satıldı
Türk oyun şirketi 1 milyar doları aşan değerlemeyle satıldı
3 Türkiye'de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: "Motivasyon değil, dayanma eşiği"
Türkiye’de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: “Motivasyon değil, dayanma eşiği”
4 Infleuncer'lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
Infleuncer’lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
5 Amazon, Walmart’ı solladı, gelir bazında dünyanın en büyük şirketi oldu...
Amazon, Walmart’ı solladı, gelir bazında dünyanın en büyük şirketi oldu…
Güncel Haberler
Krizden trende: Sosyal medyada alay edilmişti, satış patlaması yaşandı
Krizden trende: Sosyal medyada alay edilmişti, satış patlaması yaşandı
WPP davası medya satın alma modellerini tartışmaya açtı
WPP davası medya satın alma modellerini tartışmaya açtı
Dijital Piyasalar Yasası sonuç verdi: Google aramada rakipleri öne alıyor
Dijital Piyasalar Yasası sonuç verdi: Google aramada rakipleri öne alıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Sevgililer Günü'nün yeni trendi: Kendini şımartma...
Haberler
Sevgililer Günü’nün yeni trendi: Kendini şımartma…
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Halit Ergenç Toyota için kameraların karşısına geçti, izleyenler ikiye ayrıldı
Haberler
Halit Ergenç Toyota için kameraların karşısına geçti, izleyenler ikiye ayrıldı
Marketing Türkiye
19 Ocak 2026
Yeni ürünler yolda: Dyson bu yıl rekor sayıda lansman yapacak!
Haberler
Yeni ürünler yolda: Dyson bu yıl rekor sayıda lansman yapacak!
Sena Tufan
9 Ocak 2026
Canva'dan 2026 tasarım trendleri: "Kusursuzluk" yerini "karakter"e bırakıyor
Haberler
Canva’dan 2026 tasarım trendleri: “Kusursuzluk” yerini “karakter”e bırakıyor
İrem Alimoğlu
16 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.