12 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Avea Kuluçka Merkezi’ne iki ödül

Marketing Türkiye
9 Aralık 2013
1 dk okuma

Avea, genç girişimcileri desteklediği Kuluçka Merkezi ile bu yıl beşincisi düzenlenen ve “Geleceğin Şirketleri” vizyonuyla kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki gelişmelerin aktarıldığı Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Pazaryeri etkinliğinde “KSS Çözümleri’nde Jüri Birincilik Ödülü”nü aldı. Avea CSR Europe Ulusal Ortakları ve KSS uzmanlarından oluşan jüri kurulu tarafından verilen bu ödülün yanı sıra “İnovasyon Ödülü”ne de layık görüldü. Avea adına ödülleri AveaLabs Birim Müdürü Dr. Salih Ergüt aldı.

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından 6 Aralık Cuma günü Kadir Has Üniversitesi’nde, “İşletme 2023” temasıyla düzenlenen etkinlikte “Kurumsal Hesapverebilirlik, Çevre, İnsan Hakları, Toplum, İş Uygulamaları, İstihdam Uygulamaları, Tüketici” başlıkları altında, uluslararası arenada örnek olacak kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ödüllendirildi.

Avea Kuluçka Merkezi, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe şirket kurmak ve işlerini büyütmek isteyen genç girişimcilere altyapı ve pazarlama kanallarını açmanın yanı sıra projelerini büyütüp geliştirebilecekleri bir ekosistem sunma amacıyla 2011 yılında AveaLabs çatısı altında kuruldu.

“Avealabs Kuluçka Merkezi bir teknoloji üssü olmanın yanında; geleceğin başarılı girişimcilerinin yetiştiği bir çatı”
İnovasyon ve girişimciliğin Avea’nın DNA’sında olduğunu ve dolayısıyla kurumsal sosyal sorumluluk anlayışının da önemli bir parçasını oluşturduğunu belirten Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin; “Türkiye’ye değer yaratmak misyonu ile hareket eden ve Türkiye’nin ilk lisanslı Ar-Ge Merkezi’nde faaliyet gösteren Kuluçka Merkezi’mizde, teknoloji tabanlı yeni işletmelerle işini yeni kurmuş ve büyütmek isteyen öğrenci ve genç girişimcileri destekliyor, onlara fikir ve projelerini hayata geçirecekleri bir ortam sunuyoruz. 2011 yılında hayata geçirdiğimiz ve özel sektörde bir ilki temsil eden Kuluçka Merkezi’mizin ilk mezunlarını geçtiğimiz Haziran ayında verdik. Kuluçka Merkezi’mizdeki yeni girişimci adaylarının da geleceğin başarılı işletmeleri, dev şirketleri olacağına inanıyoruz. Bu kapsamda, Kuluçka Merkezi, bir teknoloji üssü olmasının yanında, geleceğin güçlü yatırımcılarının ve başarılı girişimcilerinin de yetiştiği bir çatı olarak şirketimiz için de büyük önem taşımaktadır” dedi.

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 Marketing Türkiye C Level Club üyeleri, yeni yıla gelenekselleşen Mado kahvaltısıyla "Merhaba" dedi
Marketing Türkiye C Level Club üyeleri, yeni yıla gelenekselleşen Mado kahvaltısıyla “Merhaba” dedi
3 Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi!
Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi!
4 Lahmacun Endeksi'nden Aralık karnesi: Zam hızı, TÜFE'yi solladı...
Lahmacun Endeksi’nden Aralık karnesi: Zam hızı, TÜFE’yi solladı…
5 Politik kriz, “viral ekonomiyi” tetikledi: Maduro'nun eşofmanı yok satıyor
Politik kriz, “viral ekonomiyi” tetikledi: Maduro’nun eşofmanı yok satıyor
Güncel Haberler
"Bu şişeye yer açılır"
“Bu şişeye yer açılır”
Estée Lauder global marka elçisi oyuncu Daisy Edgar Jones oldu
Estée Lauder global marka elçisi oyuncu Daisy Edgar Jones oldu
Musk’tan tartışma yaratan çıkış: “İnsansı robot Optimus, üç yıl içinde en iyi cerrahlardan daha iyi olacak”
Musk’tan tartışma yaratan çıkış: “İnsansı robot Optimus, üç yıl içinde en iyi cerrahlardan daha iyi olacak”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Türkiye’deki gerçek kira artış oranları açıklandı: TÜİK verileriyle arada fark var! 
Araştırma
Türkiye’deki gerçek kira artış oranları açıklandı: TÜİK verileriyle arada fark var! 
Marketing Türkiye
27 Kasım 2025
Zenginler Norveç’ten kaçıyor! Peki neden?
Haberler
Zenginler Norveç’ten kaçıyor! Peki neden?
Nafizcan Önder
26 Kasım 2025
Fraksiyonel CMO’lar çağı başlıyor!
Haberler
Fraksiyonel CMO’lar çağı başlıyor!
Sena Tufan
10 Aralık 2025
Google, 2025’in “Holiday 100” listesini açıkladı: Bu yılın en çok aranan hediye trendleri belli oldu!
Haberler
Google, 2025’in “Holiday 100” listesini açıkladı: Bu yılın en çok aranan hediye trendleri belli oldu!
İrem Alimoğlu
6 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.