13 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
İş dünyasında haftanın atamaları
Atamalar

İş dünyasında haftanın atamaları

Nafizcan Önder
29 Ekim 2021
4 dk okuma

QNB Finansbank’ta bayrak değişimi

İş dünyasında haftanın atamaları

QNB Finansbank’ta yaklaşık 12 yıldır Genel Müdürlük görevini yürüten Temel Güzeloğlu, bayrağı 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren, Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan’a devrediyor. 

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İstatistik Bölümü’nde tamamlayan, daha sonra Bilgi Üniversitesi’nden İşletme Yüksek Lisans (MBA) derecesi alan Tan, bankacılık kariyerine 1995 yılında Yapı ve Kredi Bankası’nda MT olarak başladı. 1998 yılında Finansbank A.Ş ailesine katılan Tan, kurumsal şubelerde üstlendiği çeşitli sorumlulukların ardından, Kurumsal Şube Müdürlüğü, Genel Müdürlük Kilit Müşteri Yönetimi Grup Yöneticiliği ve Kurumsal Bankacılıktan sorumlu Grup Yöneticiliği görevlerini üstlendi. Tan, 2011 yılından buyana QNB Finansbank’da Proje Finansmanı, Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Finansmanı fonksiyonlarıyla birlikte Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütüyor. Ömür Tan ayrıca QNB Finansleasing, QNB Finansfaktoring, QNB Finansinvest ve QNB eFinans yönetim kurulu üyesi.

GSK Tüketici Sağlığı Macaristan, Romanya ve Ukrayna Genel Müdürlüğü Özlem Kaynak‘a emanet

İş dünyasında haftanın atamaları

Eylül 2018’den bu yana GSK Tüketici Sağlığı Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Özlem Kaynak, GSK Tüketici Sağlığı Macaristan, Romanya ve Ukrayna Genel Müdürlüğüne atandı. Kaynak, GSK Tüketici Sağlığı Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yeni atama gerçekleşene kadar sürdürecek.

1998’de Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Kaynak, 2000’de State University of New York, Binghamton’da ekonomi üzerine yüksek lisans programını tamamladı. 

Kariyerine telekomünikasyon sektöründe başlayan Kaynak, Nivea Beiersdorf’ta 12 yıl boyunca pazarlama ve satış alanlarında çeşitli rollerde görev aldı. 2015’te Omega Pharma Perrigo’ya Genel Müdür olarak transfer oldu. 2018’de GSK Tüketici Sağlığı Türkiye Genel Müdürlüğü görevine atanan Kaynak, aynı zamanda Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Yönetim Kurulunda Kadın Derneği ve Lead Network üyelikleriyle profesyonel yaşamda kadın liderlerin yetişmesi, güçlendirilmesi alanlarında farklı projelerde yer alan Özlem Kaynak liderliğinde GSK Tüketici Sağlığı, Lead Network’ün geçen yıl verdiği ‘Çalışma Ortamında Çeşitlilik’ Ödülü’nün de sahibi oldu. 

OCASSO Mobilya’nın Genel Müdür Yardımcısı Ertan Boğa oldu!

İş dünyasında haftanın atamaları

Dayanıklı Tüketim ve Mobilya sektöründe 25 yılı aşkın süredir deneyimi olan Ertan Boğa, daha önce Arçelik, Yatsan, Simfer gibi firmalarının genel merkezlerinde satış-pazarlama alanında uzun yıllar görev aldı. Yataş Grup bünyesinde tüm markalardan sorumlu Yurtiçi Satış Direktörü olarak 3 yıl boyunca görev alan Boğa, Beykent Üniversitesi’nde pazarlama üzerine master yaptı.

Satış, kategori geliştirme, iş ve marka yönetimi, satış yönetimi ve dağıtım kanallarında deneyimli bir lider olan Ertan Boğa, Ocasso Mobilya’nın sürdürülebilir büyüme stratejisini belirleyip hayata geçirilmesine 1 Kasım itibariyle liderlik edecek.

Mondelēz International Türkiye’den üst düzey atama

İş dünyasında haftanın atamaları

Mondelēz International’ın Doğu Avrupa Yetenek Kazandırma Liderliği görevine İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan Pınar Caymaz getirildi. Caymaz aynı zamanda şirketin kapsayıcılık ve çeşitlilik çalışmalarında da sorumlu olacak.

Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi, İşletme bölümünde yapan Pınar Caymaz, profesyonel iş yaşamına 2002 yılında başladı. Kariyerine sırasıyla ExSA, Coca-Cola İçecek, TemSA, Yıldız Holding, Thyssenkrupp şirketlerinde çeşitli sorumluluklar alarak devam etti. Caymaz, 2016 yılında Mondelēz International Türkiye’ye katıldı ve 2020 yılına kadar Ticari Fonksiyonlar için İnsan Kaynakları İş Lideri olarak görev yaptı. 2020-2021 yılları arasında Mondelēz International Türkiye İnsan Kaynakları İş Lideri olarak atandı ve aynı zamanda şirketin kapsayıcılık ve çeşitlilik çalışmalarından da sorumlu olarak çalıştı. Pınar Caymaz, son olarak Mondelēz International Doğu Avrupa Yetenek Kazandırma Liderliği görevine getirildi. Caymaz, yeni görevinde Türkiye ile birlikte Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Gürcistan’ın dahil olduğu beş ülkeden sorumlu olacak ve bağlı olduğu bölgede, doğru yetenekleri kazanma ve şirketin ‘İşveren Markası’ tarafındaki çalışmalarını yürütme görevlerini üstlenecek.

ING Türkiye’ye globalden CIO transferi

İş dünyasında haftanın atamaları

ING Türkiye’de Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığı (CIO) ve İcra Kurulu Üyeliği görevine ING’de global deneyime sahip Wouter Meijs atandı.

BDDK süreçlerinin tamamlanmasının ardından 1 Ocak 2022 tarihinde yeni görevine başlaması beklenen ve son olarak ING Bulut Teknolojileri Global Direktörü olarak görev yapan Meijs, geçtiğimiz aylarda ING Belçika’ya CIO olarak atanan Bahadır Şamlı’nın görevini devralacak. 

Lisans ve yüksek lisans eğitimini Hollanda’da tamamlayan ve 2006 yılında ING Yetenek Programı ile ING ailesine adım atan Meijs, birçok farklı kritik görevle birlikte DevOps Hizmet Dağıtım Merkezi, Avustralya ING Direct Uygulama Geliştirme Fonksiyonu ve ING Global Bulut Teknolojileri Yönetimi’nde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

featured
1 Yazlık piyasasında yaz hareketliliği: En çok değerlenen bölgeler belli oldu
Yazlık piyasasında yaz hareketliliği: En çok değerlenen bölgeler belli oldu
2 Instagram'ın en görünür markaları hangileri?
Instagram’ın en görünür markaları hangileri?
3 Online alışverişin 2025 trendleri: Türk tüketiciler nasıl bir deneyim arıyor?
Online alışverişin 2025 trendleri: Türk tüketiciler nasıl bir deneyim arıyor?
4 Instagram, TikTok, YouTube… Sosyal medya yarışında hangi platform önde?
Instagram, TikTok, YouTube… Sosyal medya yarışında hangi platform önde?
5 Tüketicilere göre markalar "ambalajları kadar" çevreci!
Tüketicilere göre markalar “ambalajları kadar” çevreci!
Güncel Haberler
Decathlon, sporu herkes için ücretsiz erişilebilir kılıyor!
Decathlon, sporu herkes için ücretsiz erişilebilir kılıyor!
C Level Club üyeleri "unutmaya istekli bir toplumun" belleğinde yolculuğa çıktı
C Level Club üyeleri “unutmaya istekli bir toplumun” belleğinde yolculuğa çıktı
"Borusan EnBW Şarj - 5" ile kolay, güvenli, güvenilir, hızlı ve sürdürülebilir şarj deneyimi
“Borusan EnBW Şarj – 5” ile kolay, güvenli, güvenilir, hızlı ve sürdürülebilir şarj deneyimi
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Zanaatkârla büyüyen marka: Hermès’ten stratejik üretim hamlesi
Haberler
Zanaatkârla büyüyen marka: Hermès’ten stratejik üretim hamlesi
Nafizcan Önder
25 Nisan 2025
Türkiye, dünyada en uzun çalışma saatlerine sahip ikinci ülke oldu
Haberler
Türkiye, dünyada en uzun çalışma saatlerine sahip ikinci ülke oldu
Sena Tufan
2 Mayıs 2025
Amazon'dan ABD'de 10 milyar dolarlık dev yatırım
Haberler
Amazon’dan ABD’de 10 milyar dolarlık dev yatırım
İrem Alimoğlu
1 hafta önce
RTÜK "Güçlü Medya, Bilinçli Toplum Zirvesi"ni tamamladı: İşte zirvede öne çıkan başlıklar
Haberler
RTÜK “Güçlü Medya, Bilinçli Toplum Zirvesi”ni tamamladı: İşte zirvede öne çıkan başlıklar
Marketing Türkiye
30 Nisan 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.