30 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Alpro, şimdi BigChefs’te!
Haberler

Alpro, şimdi BigChefs’te!

Nafizcan Önder
6 Haziran 2024
3 dk okuma

Alpro ve BigChefs iş birliği, özel bir davetle kutlandı. Burcu Esmersoy, Alpro Pazarlama Lideri Benan Nida Özer ve BigChefs Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli ev sahipliğinde BigChefs Anadolu Hisarı’nda gerçekleşen etkinliğe, çok sayıda davetli katıldı.

Yulaf ve badem gibi bitki bazlı kaynaklardan elde edilen yenilikçi içecekler sunan Alpro, Türkiye’nin en yaygın kafe-restoranlar zinciri BigChefs ile yeni bir iş birliğine imza attı. Bu özel buluşma, Anadolu Hisarı BigChefs’te düzenlenen özel bir davetle duyuruldu.

Alpro, şimdi BigChefs’te!
Alpro, şimdi BigChefs’te!
Alpro, şimdi BigChefs’te!
Alpro, şimdi BigChefs’te!
Alpro, şimdi BigChefs’te!

Burcu Esmersoy, Alpro Pazarlama Lideri Benan Nida Özer ve BigChefs Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe aralarında Ezgi Eyüboğlu, Elvin Levinler, Buse Terim, Betül Avcı, Berkan Karabulut, Damla Can’ın da bulunduğu pek çok davetli katıldı. Misafirler, Alpro’nun yenilikçi ürünleriyle Anadolu Hisarı BigChefs’in şık ve samimi atmosferinde keyifli bir gün geçirirken, BigChefs menülerine özel hazırlanan Alproccino’yu, yapılan Latte Art Workshop’unda keşfederek kendi Alproccinolarını hazırladılar.

BigChefs yulaf ve badem gibi bitki bazlı içecek tercih eden misafirlerine, menülerindeki özel lezzetlerini Alpro ürünleriyle sunuyor.  Menüde Alproccino (Alpro yulaflı içecekli latte), Hindistan cevizli bademli içecekli frozen ve bademli içecekli ice latte Alpro’ya özel tarifleriyle yer alıyor. Granola tercih edecekler için ise Alpro yulaflı ve bademli içecekler alternatif olarak yer alıyor.

Alpro, şimdi BigChefs’te!
Benan Nida Özer
Alpro Pazarlama Lideri

 İyi yaşamı ve lezzeti buluşturan bu iş birliği için Alpro Pazarlama Lideri Benan Nida Özer “Alpro olarak bitki bazlı içecek kategorisinde hem Avrupa’da hem de Türkiye’de öncü markalardan biri olarak iyi yaşam ve sürdürülebilirlik konularındaki çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyor, İyi Yaşamın Pro’su Alpro temamızla; badem ve yulaf gibi bitki bazlı içeceklerle yenilikçi alternatifler sunarken sürdürülebilirliği işimizin merkezine koyuyoruz. Türkiye’nin 1 numaralı bitki bazlı içecek lideri* olan Alpro markamız ile BigChefs menülerinde yer almaktan ise mutluluk duyuyoruz.

Yulaf ve badem gibi bitki bazlı içecek tercih edenler BigChefs restoranlarında Alpro ile hazırlanmış kahvelerinin ve granolaların keyfini çıkarabilecekler. Sürdürülebilirliği önceliklendiren iki marka olarak, bu keyifli iş birliğimizi 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde kutladığımız için ise ayrıca gururluyuz. Bu özel günün anısına davetlilerimiz adına Muğla bölgesine ecording’in geliştirdiği ecoDrone’larla ile 10 bin adet tohum atışı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Alpro, şimdi BigChefs’te!
Gamze Cizreli
BigChefs Yönetim Kurulu Başkanı

BigChefs Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli ise Alpro iş birliği hakkında şunları söyledi; “Son yıllarda gıdadan enerjiye modadan sanayiye kadar her alanda konuşmamız ve eyleme geçmemiz gereken konu olan sürdürülebilirlik, yaşam biçimimizi en çok etkileyen konuların başında geliyor. Tüketicilerin tarımsal biyoçeşitliliği ve doğanın dengesini korumak adına tercih ettiği vegan, vejetaryen ve bitki bazlı beslenme alışkanlıkları, kişilere zinde bir yaşamın kapılarını araladığı için de hızla yükselişe geçiyor. BigChefs olarak hızla değişen beslenme alışkanlıklarını takip ederek tüm misafirlerimizi kapsayıcı bir anlayışla, bitki bazlı alternatiflere de menümüzde yer veriyoruz.”

Alpro BigChefs featured
1 Araştırma: Elektrikli mi yoksa hibrit mi almalı? Kararsızlar buraya!
Araştırma: Elektrikli mi yoksa hibrit mi almalı? Kararsızlar buraya!
2 ÖTV düzenlemesi Meclis'ten geçti: Hangi değişiklikler geliyor?
ÖTV düzenlemesi Meclis’ten geçti: Hangi değişiklikler geliyor?
3 Amazon’un mısır tarlasındaki AI üssü 1 milyon hane kadar elektrik tüketecek!
Amazon’un mısır tarlasındaki AI üssü 1 milyon hane kadar elektrik tüketecek!
4 Ünlüler sosyal medyada çaresiz: "Sussan olmuyor susmasan olmaz..."
Ünlüler sosyal medyada çaresiz: “Sussan olmuyor susmasan olmaz…”
5 Android kullanıcılarına kritik uyarı: Bankacılık uygulamaları tehlikede
Android kullanıcılarına kritik uyarı: Bankacılık uygulamaları tehlikede
Güncel Haberler
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil...
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil…
Çin'de yapay zeka yeşil sahaya indi: Robotlar 3’e 3 futbol maçı yaptı
Çin’de yapay zeka yeşil sahaya indi: Robotlar 3’e 3 futbol maçı yaptı
Japon bebek bezi markası GOO.N, ekonomik gerekçelerle Türkiye'den çekildi
Japon bebek bezi markası GOO.N, ekonomik gerekçelerle Türkiye’den çekildi
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

SXSW Londra'da neler konuşuldu? M. Naz Atmaca Özdurak yazdı...
Haberler
SXSW Londra’da neler konuşuldu? M. Naz Atmaca Özdurak yazdı…
Marketing Türkiye
1 hafta önce
Apple, iOS 26'yı duyurdu: İşte iPhone'lara gelecek yeni özellikler
Haberler
Apple, iOS 26’yı duyurdu: İşte iPhone’lara gelecek yeni özellikler
İrem Alimoğlu
3 hafta önce
Dünyanın en iyi 10 okulu arasında Türkiye'den 3 okul var!
Haberler
Dünyanın en iyi 10 okulu arasında Türkiye’den 3 okul var!
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Subway'den IKEA'nın açılışına "köfteli" müdahale!
Haberler
Subway’den IKEA’nın açılışına “köfteli” müdahale!
Sena Tufan
5 Mayıs 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.