1 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Ahmet Pura onuncu kez WFA Yönetim Kurulu'nda
Haberler

Ahmet Pura onuncu kez WFA Yönetim Kurulu’nda

Berçem Sultan Kaya
12 Nisan 2022
2 dk okuma

Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) 69. Genel Kurulu, her yıl Nisan ayında organize edilen Küresel Pazarlama Haftası’nın (Global Marketer Week) ilk gününde gerçekleştirildi. Tüm üye derneklerin, markaların temsilcilerinin katıldığı kurulda WFA’in yeni Yönetim Kurulu belli oldu. Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura onuncu kez WFA Yönetim Kurulu’na seçildi. Ayrıca Pura’nın, Cumhuriyetin 100. yılında Global Marketer Week’in İstanbul’da gerçekleşmesi yönündeki kararlı çalışmaları da sonuç verdi. Global Marketer Week gelecek yıl dünyanın önde gelen pazarlamacılarını İstanbul’da bir araya getirecek.

Bu seçimle birlikte Türkiye, 100’den fazla global markanın ve 54 farklı ülkenin ulusal reklamveren derneklerinin üye olduğu WFA’in Yönetim Kurulu’nda bir yıl daha temsil edilmeye devam edecek.

Atina’da hibrit katılımla düzenlenen WFA Genel Kurulu’nun gündemine, dijital reklamcılığın sağlıklı gelişimi için kurulan Global Alliance of Responsible Media (GARM) ittifakının çalışmaları, küresel markalar ve önde gelen reklamveren dernekleri tarafından koordine edilen, ayrıca reklam ekosisteminin global paydaşlarının katılımıyla hayata geçirilen Çapraz medya ölçümü (Cross-Media Measurement) hakkındaki son gelişmeler ve iklim krizinde pazarlama iletişimini çözümün bir parçası haline getirmek adına hayata geçirilen ve RVD olarak imzacısı olduğumuz “Gezegen Taahhütü” (Planet Pledge) maddeleri damgasını vurdu.

“Sözümüzü aldık, Global Marketer Week 2023’te İstanbul’da…”

Türkiye’nin onuncu kez dünyanın en büyük sektör organizasyonunda temsil edilecek olmasının verdiği mutluluğu dile getiren Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, WFA Yönetimine destek ve güvenleri için teşekkürlerini sundu ve ardından yaptığı açıklamayla “Pazarlama iletişimi ve reklam sektörünün en önemli çatı örgütünde 10. dönemde de görev almış olmak hem RVD adına hem de ülkemiz adına çok değerli. Uzun yıllara dayanan iş birliğimiz sayesinde küresel çapta hayata geçirilen tüm çalışmalarda ön saflarda yer aldık, almaya da devam edeceğiz.

WFA’in gündemi oluşturan üç önemli konu başlığı olan Çapraz medya ölçümü, Global Alliance of Responsible Media (GARM) ve Gezegen Taahhütü için başlattığımız çalışmalar, Mart ayında seçilen yeni Yönetim Kurulumuz ile oluşturduğumuz alt komiteler ile hız kazanacak” diyerek “ 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, pazarlama dünyasının en önemli organizasyonu olan Global Marketer Week’in İstanbul’da düzenlenmesi için WFA Yönetiminden sözümüzü aldık, ülkemiz için çok önemli bir yılda kutlamaları tüm dünya ile beraber yapacağız” diyerek Türk Reklam Sektörüne bu önemli müjdeyi de vermiş oldu.

Ahmet Pura featured WFA
1 Shein, Türkiye’de satışları geçici olarak durdurdu!
Shein, Türkiye’de satışları geçici olarak durdurdu!
2 2025'te YouTube'da en çok izlenen kanallar
2025’te YouTube’da en çok izlenen kanallar
3 Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
4 Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
5 Meta’dan abonelik hamlesi: Instagram, Facebook ve WhatsApp için premium dönem
Meta’dan abonelik hamlesi: Instagram, Facebook ve WhatsApp için premium dönem
Güncel Haberler
Türkiye’de çalışanlar ince bir buz üstünde: Genel esenlik skoru 100 üzerinden 54,8!
Türkiye’de çalışanlar ince bir buz üstünde: Genel esenlik skoru 100 üzerinden 54,8!
Yapay zeka adaptasyonunda dünya haritası yeniden çiziliyor: Türkiye kaçıncı sırada?
Yapay zeka adaptasyonunda dünya haritası yeniden çiziliyor: Türkiye kaçıncı sırada?
İnsanlık artık “amaç”tan çok “araç”la uğraşıyor!
İnsanlık artık “amaç”tan çok “araç”la uğraşıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Burger King’ten "bir aile yemeği felaketi..."  
Haberler
Burger King’ten “bir aile yemeği felaketi…”  
Marketing Türkiye
23 Aralık 2025
Duygusal yatırımın en parlak objesi: Takı sektörü altın çağını yaşıyor
Haberler
Duygusal yatırımın en parlak objesi: Takı sektörü altın çağını yaşıyor
Sena Tufan
17 Aralık 2025
Çalışma hayatının yeni trendleri...
Haberler
Çalışma hayatının yeni trendleri…
İrem Alimoğlu
20 Aralık 2025
Google Maps, beklenen özelliği kullanıma soktu: Park yeri otomatik algılanacak
Haberler
Google Maps, beklenen özelliği kullanıma soktu: Park yeri otomatik algılanacak
İrem Alimoğlu
11 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.