7 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Ahmet Pura onuncu kez WFA Yönetim Kurulu'nda
Haberler

Ahmet Pura onuncu kez WFA Yönetim Kurulu’nda

Berçem Sultan Kaya
12 Nisan 2022
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) 69. Genel Kurulu, her yıl Nisan ayında organize edilen Küresel Pazarlama Haftası’nın (Global Marketer Week) ilk gününde gerçekleştirildi. Tüm üye derneklerin, markaların temsilcilerinin katıldığı kurulda WFA’in yeni Yönetim Kurulu belli oldu. Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura onuncu kez WFA Yönetim Kurulu’na seçildi. Ayrıca Pura’nın, Cumhuriyetin 100. yılında Global Marketer Week’in İstanbul’da gerçekleşmesi yönündeki kararlı çalışmaları da sonuç verdi. Global Marketer Week gelecek yıl dünyanın önde gelen pazarlamacılarını İstanbul’da bir araya getirecek.

Bu seçimle birlikte Türkiye, 100’den fazla global markanın ve 54 farklı ülkenin ulusal reklamveren derneklerinin üye olduğu WFA’in Yönetim Kurulu’nda bir yıl daha temsil edilmeye devam edecek.

Atina’da hibrit katılımla düzenlenen WFA Genel Kurulu’nun gündemine, dijital reklamcılığın sağlıklı gelişimi için kurulan Global Alliance of Responsible Media (GARM) ittifakının çalışmaları, küresel markalar ve önde gelen reklamveren dernekleri tarafından koordine edilen, ayrıca reklam ekosisteminin global paydaşlarının katılımıyla hayata geçirilen Çapraz medya ölçümü (Cross-Media Measurement) hakkındaki son gelişmeler ve iklim krizinde pazarlama iletişimini çözümün bir parçası haline getirmek adına hayata geçirilen ve RVD olarak imzacısı olduğumuz “Gezegen Taahhütü” (Planet Pledge) maddeleri damgasını vurdu.

“Sözümüzü aldık, Global Marketer Week 2023’te İstanbul’da…”

Türkiye’nin onuncu kez dünyanın en büyük sektör organizasyonunda temsil edilecek olmasının verdiği mutluluğu dile getiren Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, WFA Yönetimine destek ve güvenleri için teşekkürlerini sundu ve ardından yaptığı açıklamayla “Pazarlama iletişimi ve reklam sektörünün en önemli çatı örgütünde 10. dönemde de görev almış olmak hem RVD adına hem de ülkemiz adına çok değerli. Uzun yıllara dayanan iş birliğimiz sayesinde küresel çapta hayata geçirilen tüm çalışmalarda ön saflarda yer aldık, almaya da devam edeceğiz.

WFA’in gündemi oluşturan üç önemli konu başlığı olan Çapraz medya ölçümü, Global Alliance of Responsible Media (GARM) ve Gezegen Taahhütü için başlattığımız çalışmalar, Mart ayında seçilen yeni Yönetim Kurulumuz ile oluşturduğumuz alt komiteler ile hız kazanacak” diyerek “ 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, pazarlama dünyasının en önemli organizasyonu olan Global Marketer Week’in İstanbul’da düzenlenmesi için WFA Yönetiminden sözümüzü aldık, ülkemiz için çok önemli bir yılda kutlamaları tüm dünya ile beraber yapacağız” diyerek Türk Reklam Sektörüne bu önemli müjdeyi de vermiş oldu.

Ahmet Pura featured WFA
1 10 yıl içinde en hızlı küçülecek 12 meslek
10 yıl içinde en hızlı küçülecek 12 meslek
2 Araştırma: Haluk Levent, STK'lere güveni ne kadar sarstı?
Araştırma: Haluk Levent, STK’lere güveni ne kadar sarstı?
3 Sanatın yeni küratörleri: Markalar
Sanatın yeni küratörleri: Markalar
4 Dyson, dişleri kamerayla tarayan yapay zekalı diş fırçası geliştirdi
Dyson, dişleri kamerayla tarayan yapay zekalı diş fırçası geliştirdi
5 AB’den ChatGPT için kritik karar: Artık “arama motoru” statüsünde
AB’den ChatGPT için kritik karar: Artık “arama motoru” statüsünde
Güncel Haberler
Türkiye’de işgücü maliyeti Avrupa’nın 10 katı hızla arttı
Türkiye’de işgücü maliyeti Avrupa’nın 10 katı hızla arttı
Derya Açar Ergüç yazdı: Hafızayı seslendirmek
Derya Açar Ergüç yazdı: Hafızayı seslendirmek
E-ticaretin en iyilerini halk seçti
E-ticaretin en iyilerini halk seçti
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Mastercard, 2026 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın destekçisi oldu
Haberler
Mastercard, 2026 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın destekçisi oldu
Nafizcan Önder
3 hafta önce
Trabzonspor, Salah transferiyle dünya medyasını salladı...
Haberler
Trabzonspor, Salah transferiyle dünya medyasını salladı…
Nafizcan Önder
3 hafta önce
ABD'de 12 eyalet Paramount-Warner birleşmesini durdurmak için dava açtı
Haberler
ABD’de 12 eyalet Paramount-Warner birleşmesini durdurmak için dava açtı
Marketing Türkiye
14 Temmuz 2026
Prompt’tan sahaya: Manchester City’nin yeni formasını bir taraftar tasarladı
Haberler
Prompt’tan sahaya: Manchester City’nin yeni formasını bir taraftar tasarladı
Nafizcan Önder
4 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.