11 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

9. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması başvuruları devam ediyor

Marketing Türkiye
25 Haziran 2013
2 dk okuma

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin bu yıl 9. sunu düzenlendiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması, genç yeteneklerini arıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin; ev mobilyaları alanında gelecek vizyonunun geliştirilmesine katkı, Türkiye mobilya endüstrisinin tasarım kalitesini ve çağdaş Türkiye tasarımını simgeleyen ürün kimliğini desteklemek, geleceğin tasarımcı adaylarının mobilya sektörüyle buluşmasını sağlamak ve bu alandaki başarılı tasarımları ödüllendirmek amacıyla düzenlediği yarışmada, yetenekli gençlerin tasarımları birbirleri ile yarışacak.

Yarışmaya; Üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 2., 3. ve 4. sınıf lisans öğrencileri katılabilecek. Yarışmaya katılan öğrencilerin; yarışma başvuru tarihinden 6 ay öncesine kadar, üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık ve Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölüm öğrencisi olduklarını belgelemeleri gerekiyor.

Gençlerin Birbirleri İle Rekabet Edecekleri 6 Kategori
Gençlerin birbirleri ile rekabet edecekleri yarışma kategorileri ise şu şekilde sıralanıyor; Oturma – dinlenme ( Oturma grubu, koltuk, kanepe, dinlenme kanepeleri vb.), Depolama, koruma, Düzenleme ( Yemek odasında bulunan mobilyalar) Tamamlayıcı Mobilya Servis Ünitesi ( Sehpa, Kütüphane, Ayakkabılık, TV Sehpası, Askılık, Telefonluk, Portmanto vb.) Uyuma ( Yatak odasında bulunan mobilyalar) Genç mobilya ( Genç odasında bulunan mobilyalar), Engelliler için Ev Mobilyası Kategorisi.

Başvuru için son tarih: 22 Temmuz 2013
Katılımcılar yarışmaya MOSDER web sayfasından temin edecekleri ‘Başvuru Formu’nu doldurarak katılabilirler. Yarışmaya katılacak öğrencilerin tasarımlarını, 22 Temmuz saat 16.00’ya kadar MOSDER yarışma sekreterliğine ulaştırmaları gerekiyor.

18 Finaliste 3000’er lira ödül ve sertifika
Birinci aşamada dereceye giren 18 finaliste 3000’er TL ödenecek ve sertifika takdim edilecek. İkinci aşamada ise her bir finalist (eğer projeyi üreten MOSDER üyesi firma tasarımı satın almak isterse) MOSDER üyesi firma ile finalist arasında 1000 euro tasarım bedeli karşılığında sözleşme imzalanacak. Bu sözleşme karşılığında tasarım hakları ilgili finalist tarafından MOSDER üyesi firmaya devredilecek. Prototipi yapılan finalist projelerden her kategoride birinci seçilen tasarımlar yarışmacının adı da belirtilerek IMOB 2014 İstanbul Mobilya Fuarında, MOSDER tarafından veya prototipi yapan firmalar tarafından kendi stantlarında sergilenecek.

Ayrıca ilk 18‘e giren finalistlerin tasarımları; Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin yarışmacılara hediyesi olarak, ‘Adres Patent’ firması tarafından ücretsiz ‘Tasarım Tescili’ ile onaylatılacak. 2. aşama sonucunda her kategoride birinci seçilen tasarımların sahiplerine ek olarak 3000’er TL para ödülü verilecek.

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 2026’da pazarlamayı şekillendirecek 5 kritik medya anlaşması
2026’da pazarlamayı şekillendirecek 5 kritik medya anlaşması
3 Türkiye, ChatGPT kullanımında dünya birincisi
Türkiye, ChatGPT kullanımında dünya birincisi
4 Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
5 Planlar akışa karışıyor: "Kinetic Marketing" dönemi başlıyor
Planlar akışa karışıyor: “Kinetic Marketing” dönemi başlıyor
Güncel Haberler
Flört dünyası resetleniyor: İşte yılın 5 büyük ilişki trendi...
Flört dünyası resetleniyor: İşte yılın 5 büyük ilişki trendi…
Hava ve karayolu ulaşımında yılın en pahalı biletleri açıklandı: Tek bilet "262 bin 306 TL!"
Hava ve karayolu ulaşımında yılın en pahalı biletleri açıklandı: Tek bilet “262 bin 306 TL!”
Yemek kartları ayın ikinci haftasından sonra cüzdandan çıkmıyor!
Yemek kartları ayın ikinci haftasından sonra cüzdandan çıkmıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İş dünyasında haftanın atamaları (13-19 Aralık)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (13-19 Aralık)
Nafizcan Önder
3 hafta önce
Sosyal medyanın en başarılı markaları açıklandı!
Haberler
Sosyal medyanın en başarılı markaları açıklandı!
Marketing Türkiye
5 Kasım 2025
The TECH Summit katılımcıları, MG International Fragrance Company ile koku dünyasında keşfe çıkacak...
Haberler
The TECH Summit katılımcıları, MG International Fragrance Company ile koku dünyasında keşfe çıkacak…
Sena Tufan
1 Aralık 2025
Çalışanlar yapay zekaya istekli, "şirket kültürü" ise direniyor...
Haberler
Çalışanlar yapay zekaya istekli, “şirket kültürü” ise direniyor…
İrem Alimoğlu
8 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.