10 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
2022 ELLE Style Awards X M.A.C bir kez daha en iyi stilleri ödüllendirecek!
Haberler

2022 ELLE Style Awards X M.A.C bir kez daha en iyi stilleri ödüllendirecek!

Marketing Türkiye
26 Mayıs 2022
3 dk okuma

30 Mayıs Pazartesi gecesi düzenlenecek olan 2022 ELLE Style Awards 2022 X M.A.C, Decentraland Metaverse’den de canlı yayınlanacak en yenilikçi ödül töreni olma özelliğini taşıyor.

Geçtiğimiz yılın duruşu, kişiliği, stili ve başarılarıyla ilham veren isimlerini iddialı bir kırmızı halı daveti ve çok değerli isimlerin katılacağı rengarenk bir ödül töreniyle 30 Mayıs’ta sekizinci kez bir araya getirecek olan 2022 ELLE Style Awards X M.A.C, ELLE Türkiye ekibi ve M.A.C Cosmetics’in “tarzınla, cesurca, tutkuyla #GösterRenklerini” diyerek yarattıkları temayla davetlilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Hayallerimizi, tutkularımızı, yeteneklerimizi, duygularımızı, duruşumuzu ve kişiliğimizi oluşturan tüm renkleri ödüllendirmek için bir araya gelen ELLE dergisi ve M.A.C Cosmetics, moda, müzik, popüler kültür ve sanat alanlarında stiliyle ilham veren, fark yaratan, renklerini özgürce gösteren isimlerin 22 kategoride ödül alacağı özel bir geceye imza atmaya hazırlanıyorlar. Gecenin diğer sponsorları arasında araç sponsoru MG Otomotiv, içerik sponsoru Hepsiburada, teknoloji sponsoru NGN, destek sponsorları Aveda, JML ve NETD, içecek sponsoru Pernod Ricard ve çözüm ortakları Divan Kuruçeşme, Enrich ve TBWA yer alıyor.

Tamamı elle.com.tr ve Blu Tv üzerinden canlı izlenebilecek ELLE Style Awards  X M.A.C, Türkiye’de ödül törenleri için bir ilk olarak, başından sonuna dek Decentraland Metaverse’de de izlenebilecek. Kreatif süreçleri Enrich, Black Studio tarafından gerçekleştirilen bu yayın, metaverse’de Türkiye’den canlı yayınlanacak ilk ödül töreni olma özelliğini taşıyor.

“Stil içini dışarıya nasıl yansıttığınla da ilintili”

“Moda tavrı, hiç kuşkusuz kişisel stili oluşturan en önemli etmenlerden biri. Bazen küçük bir topuz (Gülriz Sururi), bazen bir eyeliner (Twiggy), bazen bir gözlük (Neslihan Yargıcı), bazen de dik yaka bir kazak (Steve Jobs)  özgün bir stilin alamet-i farikası olabiliyor. Ama stil sahibi olarak tanımlanmak  için tüm bunlar tek başına yeterli mi? Asla değil. Çünkü artık stil, sadece dışını nasıl tasarladığınla değil, içini dışarıya nasıl yansıttığınla da ilintili. Kendini ifade edebilme cesareti, verdiğin mesajlar, söylediklerin ve yaptıkların arasındaki tutarlılık, senin dışında kalanlara ve gezegene gösterdiğin saygı, seçtiğin işler, yaptığın işbirlikleri ve projeler dahil bütünsel bir paket. Biz de ELLE Style Awards’da bu bütünlüğü ödüllendirmeye çalışıyoruz” diyen ELLE Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, tüm ELLE ekibi ve Estée Lauder ekibi olarak gece gündüz çalışarak yeniden bir araya geldiğimiz güzel bir gece yaşatmayı umut ettiklerini sözlerine ekliyor.

Türkiye’nin stil konusundaki tek söz sahibi ödül töreni ELLE Style Awards X M.A.C’de geçtiğimiz yılın stil sahibi oyuncuları, sanatçıları ve iş insanları ödüllendirilirken, moda dünyası ve sektörü de Yılın Tasarımcısı, Yılın Yükselen Tasarımcısı, Yılın Sürdürülebilir Moda Tasarımcısı, Yılın Marka İşbirliği gibi toplam 22 farklı kategoride ödüller sahiplerini bulacak. Gecenin ana sponsoru M.A.C Cosmetics de renkleri, kişiliği ve sanatıyla ilham veren özel bir isme M.A.C #GösterRenklerini Özel Ödülü’nü takdim edecek. Yılın Dijital Projesi ve Yılın Marka İşbirliği gibi bazı güncel kategoriler ilk kez bu sene eklendi. Ayrıca ilk kez Yılın ELLE kızı, Yılın Stil Keşfi ve Yılın Moda Vizyoneri kategorilerinde seçim yapılırken ELLE Türkiye ekibi de oy verdi.

Gecenin katılımcıları merak konusu…

ELLE Style Awards 2022’nin jüri üyeleri arasında Doğan Burda Dergi CEO’su Cem Başar, ELLE Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, ELLE Türkiye Moda Direktörü Aslı Asil ve Estée Lauder Şirketleri Türkiye Genel Müdürü İpek Ersavaş dışında, moda, stil, sahne, sanat ve tasarım dünyasından Gülse Birsel, Kenan Doğulu, Mehtap Elaidi, Derin Mermerci, Emre Güven, Yonca Ebüzziya, Ayşe Boyner, Rachel Araz Kiresepi ve Murat Süter gibi tarz ve gusto sahibi isimler yer alıyor.

Geçtiğimiz senelerde Rahmi Koç, Ajda Pekkan, Yasemin Özilhan, Tuba Büyüküstün, Demet Evgar, Nil Karaibrahimgil gibi değerli isimlerin stilleriyle ödüllendirildiği ELLE Style Awards X M.A.C’in 30 Mayıs’taki özel gecesine katılacak konuklar şimdiden merakla bekleniyor.

Pazarlamanın yeni nesil liderleri C Level Club’ta bir araya geldi

1 Tatil değil temkin dönemi: 2025 yazında tüketici durdu!
Tatil değil temkin dönemi: 2025 yazında tüketici durdu!
2 Haftanın marka-ajans iş birlikleri (20 Haziran-3 Temmuz)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (20 Haziran-3 Temmuz)
3 Zeren Group Holding, Alfemo’yu satın aldı...
Zeren Group Holding, Alfemo’yu satın aldı…
4 Hazır giyim ihracatta alarm veriyor: 5. sıraya geriledi
Hazır giyim ihracatta alarm veriyor: 5. sıraya geriledi
5 “Ex’ininkini getir, yenisini götür”
“Ex’ininkini getir, yenisini götür”
Güncel Haberler
Brown - Forman Türkiye “Great Place to Work” olarak seçildi
Brown – Forman Türkiye “Great Place to Work” olarak seçildi
AÇEV, bir kez daha çocuklar için kıtaları aşmaya hazırlanıyor
AÇEV, bir kez daha çocuklar için kıtaları aşmaya hazırlanıyor
Moda dünyasına alternatif bir sahne: Dior defilesi bara taşındı
Moda dünyasına alternatif bir sahne: Dior defilesi bara taşındı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Mayıs ayının en çok konuşulan oyuncuları
Haberler
Mayıs ayının en çok konuşulan oyuncuları
Nafizcan Önder
4 hafta önce
Project Pan: Tüketim çılgınlığına minimalist meydan okuma!
Haberler
Project Pan: Tüketim çılgınlığına minimalist meydan okuma!
İrem Alimoğlu
28 Mayıs 2025
MNG Kargo gitti, DHL eCommerce geldi
Haberler
MNG Kargo gitti, DHL eCommerce geldi
İrem Alimoğlu
23 Mayıs 2025
Haziran ayının reyting şampiyonu gazetecileri
Haberler
Haziran ayının reyting şampiyonu gazetecileri
Nafizcan Önder
1 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.