8 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi 14 Mayıs'ta Haliç Kongre Merkezi'nde
Haberler

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi 14 Mayıs’ta Haliç Kongre Merkezi’nde

Marketing Türkiye
7 Mayıs 2015
2 dk okuma

Vodafone Türkiye tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek ve dijital dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getirecek olan Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi, 14 Mayıs’ta Haliç Kongre Merkezi’nde. Sanat, müzik, mimari ve moda dünyasından oyunu dijitalleştiren lider isimler, Türkiye’de ilk kez Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi’nde buluşacak. “Yarına hoş geldiniz” temasıyla düzenlenecek olan ve açılışını Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt’ün yapacağı zirveye Beyaz Saray Eski İletişim Direktörü Dan Pfeiffer da konuşmacı olarak katılıyor.
 
Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi’ne katılacak diğer konuşmacılar arasında, inovasyon merkezli kültürler yaratma konusunda uzman Tim Jones, dünyamızı değiştiren şirket ve girişimcileri araştıran editör David Rowan, robot tasarımı üzerine çalışmalar yapan Guy Hoffman, geleceğe yönelik araştırmalarıyla tanınan fütürist Mike Walsh, dünyayı değiştirecek 50 kişi arasında gösterilen mimar ve tasarımcı Carlo Ratti ve spor alanındaki bilimsel gelişmeler üzerine önemli kitap çalışmaları bulunan gazeteci David Epstein gibi dünyaca ünlü isimler bulunuyor.
  
Öğüt: “Yarının nasıl olacağını bugünden göstereceğiz”
 
Günümüzde dijitalleşmenin yaşamın her alanında etkisini artırarak hissettirdiğine dikkat çeken Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, dijitalleşmenin tüm boyutlarıyla ele alınacağı Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak olmaktan büyük heyecan duyduklarını belirterek, şunları söyledi:
 
“Vodafone olarak, daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileri ile Türkiye’de herkese ilham vermeyi hedefliyoruz. Yenilikçi ve dönüştürücü gücüyle bizleri yarına hazırlayan dijitalleşmenin geleceğin dünyasında belirleyici olacağına inanıyoruz. Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonumuz doğrultusunda bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi ile dijitalleşme konusundaki global deneyimimizi ve geleceğin trendlerini kurumsal müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile paylaşarak onlara yarının nasıl olacağını bugünden göstermek istiyoruz. Dijital dünyanın liderlerini ağırlayacağımız zirvede, konuklarımıza bir yandan dijital dünyaya ilişkin yeni ufuklar kazandırırken, bir yandan da dijitalleşmenin tüm renklerini deneyimletmeyi hedefliyoruz. Vodafone Türkiye olarak, hayatımızın yeni gerçeği haline gelen dijitalleşme konusunda birey ve kurumlara rehberlik edecek faaliyetlerde bulunmayı sürdüreceğiz.”

Obama’ya dijital strateji danışmanlığı yaptı

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi’nin konuşmacılarından Beyaz Saray Eski İletişim Direktörü Dan Pfeiffer, ABD Başkanı Barack Obama’ya iletişim, politika ve dijital strateji konularında Kıdemli Danışman olarak hizmet etti. Başkan Obama’ya en uzun süre hizmet eden danışmanlardan biri olan Pfeiffer, Beyaz Saray’a Milletvekili İletişim Direktörü olarak girdi. 2009’un sonunda İletişim Direktörlüğüne yükselen, 2013’ün başlarında ise Kıdemli Danışman olarak atanan Pfeiffer, Beyaz Saray’da bulunduğu sürede iletişim araçlarının dijital dönüşümü için Twitter, Facebook, Medium ve Instagram gibi sosyal medya kanallarını değerlendirdi. Ayrıca, Buzzfeed ve Vox gibi dijital platformlarda ilk kez Başkan Obama ile röportaj konseptini hayata geçirdi. Pfeiffer, daha önce de Başkan Yardımcısı Al Gore ve Senato Azınlık Lideri Tom Daschle gibi pek çok demokrat politikacı için çalışmıştı. Delaware doğumlu Pfeiffer, Georgetown Üniversitesi mezunu.
 
Mobil uygulama ve canlı yayınla da takip edilebilecek 

Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi için bir mobil uygulama da hazırlandı. App Store ve Google Play mağazalarından ücretsiz indirilebilen Vodafone Dijital Dönüşüm Zirvesi mobil uygulamasıyla program akışını ve oturumları akıllı telefonlardan takip etmek mümkün olacak. Zirve ayrıca, etkinlik hakkında her türlü bilginin yer aldığı www.dijitaldonusumzirvesi.com adresinden canlı olarak da izlenebilecek.

1 Carrefour'da içki satışı sona eriyor!
Carrefour’da içki satışı sona eriyor!
2 Influencer Pazarlama Raporu açıklandı: TikTok yükselişte, rekabet tabana yayılıyor
Influencer Pazarlama Raporu açıklandı: TikTok yükselişte, rekabet tabana yayılıyor
3 Beş asistan, üç reyon: Türkiye'de yapay zeka hangi anne-bebek markalarını öneriyor?
Beş asistan, üç reyon: Türkiye’de yapay zeka hangi anne-bebek markalarını öneriyor?
4 Influencer paylaşımlarında reklam ilişkisi ilk bakışta anlaşılmalı
Influencer paylaşımlarında reklam ilişkisi ilk bakışta anlaşılmalı
5 Pepsi'den rakibine yaratıcı taşlama: "Yeni" logosunda hiçbir şeyi değiştirmedi
Pepsi’den rakibine yaratıcı taşlama: “Yeni” logosunda hiçbir şeyi değiştirmedi
Güncel Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (1-7 Ağustos)
İş dünyasında haftanın atamaları (1-7 Ağustos)
Disney ve TikTok'tan stratejik iş birliği: Kısa videolar Disney+’a taşınıyor
Disney ve TikTok’tan stratejik iş birliği: Kısa videolar Disney+’a taşınıyor
Markaların sosyal medya karnesi belli oldu!
Markaların sosyal medya karnesi belli oldu!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Yapay zeka yatırımları için çalışan zamları askıya alındı
Haberler
Yapay zeka yatırımları için çalışan zamları askıya alındı
Marketing Türkiye
5 Haziran 2026
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (10-16 Temmuz)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (10-16 Temmuz)
Sena Tufan
3 hafta önce
TMSF ihalesi sonuçlandı: Assan Group'un yeni sahibi ROKETSAN oldu
Haberler
TMSF ihalesi sonuçlandı: Assan Group’un yeni sahibi ROKETSAN oldu
Marketing Türkiye
4 hafta önce
Pazarlama sektörünün en iyileri ödüllerine kavuştu...
Haberler
Pazarlama sektörünün en iyileri ödüllerine kavuştu…
Marketing Türkiye
19 Haziran 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.