26 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
ING Emeklilik "NN Hayat ve Emeklilik" oldu
Haberler

ING Emeklilik “NN Hayat ve Emeklilik” oldu

Marketing Türkiye
27 Şubat 2015
2 dk okuma

Sigorta ve yatırım yönetimi alanlarında 170 yıllık köklü bir deneyime sahip olan NN Group, dünya genelindeki ilk marka değişimi lansmanını Türkiye’de gerçekleştirdi. Türkiye’de 10 yılı aşkın zamandır bireysel emeklilik ve hayat sigortası hizmeti veren ING Emeklilik’in adı ‘NN Hayat ve Emeklilik’ olarak değişti. Değişimi anlatan ilk reklam filminde NN Hayat ve Emeklilik’in, 170 yıllık sigortacılık tecrübesi ve 18 ülkede verdiği hizmetle Türkiye’de müşterilerinin hizmetinde olduğu vurgulanıyor.

Türkiye’de 10 yılı aşkın zamandır bireysel emeklilik ve hayat sigortası hizmeti veren ING Emeklilik’in adı ve ticari unvanı ‘NN Hayat ve Emeklilik’ olarak değişti. Bu kısaltma, Nationale-Nederlanden kelimelerinin ilk harflerini temsil ediyor. NN Hayat ve Emeklilik, köklü geçmişini ve parlak geleceğini temsil eden yeni logosunu kullanıyor.

NN Hayat ve Emeklilik, NN Group’un geçmiş ve bilgi birikiminden aldığı güçle müşterilerinin beklentileri daha hızlı karşılamak ve tüm süreçleri daha üst seviyelere çıkarmak için çalışmalar gerçekleştirecek. Yeni dönemde, şirketin mevcut poliçe şartları aynı kalacak. 

NN Hayat ve Emeklilik’in marka değişimini anlatan reklam kampanyası, McCann İstanbul imzasını taşıyor. Kampanyanın gösterime giren ilk reklam filminde, NN Hayat ve Emeklilik müşteri temsilcisi, şirketin bir katılımcısına marka değişimi hakkında bilgi veriyor. NN Hayat ve Emeklilik Müşteri Temsilcisi ile bir müşterisi arasında geçen telefon konuşmasını yansıtan filmde, farklı bir şirket tarafından arandığını sanan müşteriye, ING Emeklilik adının NN Hayat ve Emeklilik olarak değiştiği anlatılıyor. Filmde NN Hayat ve Emeklilik’in 170 yıllık sigortacılık tecrübesi ve 18 ülkede verdiği hizmetle bundan böyle Türkiye’deki müşterilerinin de hizmetinde olduğu vurgulanıyor.

“Markamızı herkese en iyi şekilde anlatacağız”

NN Hayat ve Emeklilik Marka ve İletişim Müdürü Gökçe Kaya, “Uzun soluklu müşteri deneyimi yaşatma arzumuzu, bundan böyle NN Hayat ve Emeklilik adıyla sürdürüyoruz. Şirketimizin 170 yıllık sigorta tecrübesi ve müşteri odaklı yaklaşımı doğrultusunda, değişimin getireceği motivasyonu müşterilerimize en iyi şekilde hissettirmeye çalışacağız” dedi. 

Önümüzdeki dönemde marka stratejisi paralelinde yoğun bir şekilde iletişim çalışması yürüteceklerini vurgulayan Kaya sözlerine şöyle devam etti: “Lansman sonrası yayınlanan ilk reklam filmimizle, köklü bir geçmişe sahip olan markamızı müşterilerimize en iyi şekilde anlatmak istiyoruz. Bütün yıla yayılacak iletişim stratejimizin sektöre yeni bir yaklaşım getireceğini düşünüyor; bu yeni yaklaşım ve konumlandırmanın hedef kitlemiz nezdinde sıcak ve samimi karşılanacağına inanıyorum.” 

1 Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
Terk edilmiş maymuna IKEA kucak açtı
2 Türk oyun şirketi 1 milyar doları aşan değerlemeyle satıldı
Türk oyun şirketi 1 milyar doları aşan değerlemeyle satıldı
3 Türkiye'de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: "Motivasyon değil, dayanma eşiği"
Türkiye’de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: “Motivasyon değil, dayanma eşiği”
4 Infleuncer'lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
Infleuncer’lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
5 Amazon, Walmart’ı solladı, gelir bazında dünyanın en büyük şirketi oldu...
Amazon, Walmart’ı solladı, gelir bazında dünyanın en büyük şirketi oldu…
Güncel Haberler
Krizden trende: Sosyal medyada alay edilmişti, satış patlaması yaşandı
Krizden trende: Sosyal medyada alay edilmişti, satış patlaması yaşandı
WPP davası medya satın alma modellerini tartışmaya açtı
WPP davası medya satın alma modellerini tartışmaya açtı
Dijital Piyasalar Yasası sonuç verdi: Google aramada rakipleri öne alıyor
Dijital Piyasalar Yasası sonuç verdi: Google aramada rakipleri öne alıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Bundle’da Wordle artık daha iddialı: Challenge özelliği yayında
Haberler
Bundle’da Wordle artık daha iddialı: Challenge özelliği yayında
Marketing Türkiye
1 hafta önce
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (26 Aralık-1 Ocak)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (26 Aralık-1 Ocak)
Sena Tufan
1 Ocak 2026
E-ticarette fahiş fiyatlara erişim engeli
Haberler
E-ticarette fahiş fiyatlara erişim engeli
Sena Tufan
19 Ocak 2026
Yurt dışında viral olan, mağazalarda kavga çıkaran Starbucks Bearista Cup, Türkiye'ye geliyor
Haberler
Yurt dışında viral olan, mağazalarda kavga çıkaran Starbucks Bearista Cup, Türkiye’ye geliyor
Sena Tufan
13 Ocak 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.