23 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

‘Van için Türkiye Kumbarası’na Koç Topluluğu’ndan destek

Marketing Türkiye
14 Şubat 2012
2 dk okuma

Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV), Turkcell işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın himayesinde başlattığı “Van için Türkiye Kumbarası”na Koç Topluluğu’nun 17 şirketi toplam 1 milyon 20 bin lira bağışta bulundu. Türkiye Kumbarası’na yapılan bu bağış ile inşa edilecek Öğretmen Kampüsü’ne 17 öğretmen evi inşa edilecek. Koç Topluluğu şirketleri adına bağış çekini TEV Genel Müdürü Turgut Bozkurt’a teslim eden Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl, “Van için başlatılan bu büyük seferberliğe tam destek veriyoruz” dedi. 
 
Van depremleri sonrasında, bölgede yaşanan eğitim-öğretim sıkıntılarına kesin çözümler sunmayı hedefleyen TEV’in, Turkcell işbirliğinde Milli Eğitim Bakanlığı ile başlattığı “Van İçin Türkiye Kumbarası”na Koç Topluluğu, 17 şirketinin desteği ile 1 milyon 20 bin lira bağışta bulundu. TEV Genel Merkezi’nde bağış çekini TEV Genel Müdürü Turgut Bozkurt’a Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl teslim etti. Koç Topluluğu’nun Van depreminin ilk gününden itibaren deprem bölgesindeki yardım çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Oya Ünlü Kızıl, Türkiye Kumbarası projesinin Van halkının, öğrencilerin ve öğretmenlerin geleceği için önemini vurguladı. TEV’in Turkcell ile başlattığı bu projeye Koç Topluluğu’nun 17 şirketinin ayrı ayrı 60 bin lira bağışladığını söyleyen Oya Ünlü Kızıl, “Van’da hayatı canlandırmaya, eğitimi devamlı kılmaya çağrı yapan bu büyük seferberliğe tam destek veriyoruz. Gerçekleştirilen bağış ile 17 şirketimizin adı inşa edilecek kampüsteki 17 öğretmen evinde yaşayacak” diye konuştu.
İş dünyasının desteği ile Van’da eğitim–öğretim yeniden canlanacak
TEV Genel Müdürü Turgut Bozkurt, Türkiye Kumbarası projesinin başladığı günden bu yana Türk halkının duyarlılığı ve iş dünyasının desteği ile giderek büyüdüğünü belirtirken, “TEV’in var oluş amacı ülkemize hizmet etmektir. Van-Erciş’te yaşanan deprem felaketinin yaralarını bir nebze olsun sarmak için el ele verdik çalışıyoruz. Türkiye Kumbarası’na tüm yurttaşlarımızı imkanları ölçüsünde katkıda bulunmaya davet ediyoruz” dedi. Sosyal sorumluluğun bir toplumun olmazsa olmaz değerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Turgut Bozkurt sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu sebeple Koç Holding camiasına her konuda olduğu gibi Van Erciş Depremi ile ilgili olarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin eğitimlerine devamını sağlayacak Van için Türkiye Kumbarası projesine katkılarına en içten minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Projemize büyük katkı sağladılar, bizlerin heyecanına ortak oldular. Ümidimiz tüm iş dünyasının gelecek nesillerin eğitimine sahip çıkması ve destek vermesi.”
Öte yandan yapılan açıklamada, Van İçin Türkiye Kumbarası’na destek veren Koç Topluluğu şirketleri ise şöyle: “Otokoç, Arçelik, Arçelik LG, Aygaz, Koçtaş, Koç Tüketici Finansmanı, AES Entek, Yapı Kredi Finansal Kiralama, Yapı Kredi Bankası, Tüpraş, Opet, Yapı Kredi Sigorta, Tofaş, Marmaris Altınyunus, Türk Traktör, Tat Konserve, Otokar.” 

1 YouTube'da son 3 ayın en çok izlenen haber kanalları...
YouTube’da son 3 ayın en çok izlenen haber kanalları…
2 Duygusal yatırımın en parlak objesi: Takı sektörü altın çağını yaşıyor
Duygusal yatırımın en parlak objesi: Takı sektörü altın çağını yaşıyor
3 LinkedIn CEO’su Roslansky’den kariyer uyarısı: Beş yıllık plan dönemi kapandı!
LinkedIn CEO’su Roslansky’den kariyer uyarısı: Beş yıllık plan dönemi kapandı!
4 Türkiye’de gıda takviyesi pazarı büyüyor: Peki, sebep sağlıklı yaşam mı yoksa pazarlama sihri mi?
Türkiye’de gıda takviyesi pazarı büyüyor: Peki, sebep sağlıklı yaşam mı yoksa pazarlama sihri mi?
5 Yılın “modern pazarlama projeleri” ödüllendirildi
Yılın “modern pazarlama projeleri” ödüllendirildi
Güncel Haberler
Gökyüzüne uzanan bir parmak: "Görünmez çocuklar" Banksy ile "görünür" oldu!
Gökyüzüne uzanan bir parmak: “Görünmez çocuklar” Banksy ile “görünür” oldu!
Burger King’ten "bir aile yemeği felaketi..."  
Burger King’ten “bir aile yemeği felaketi…”  
TDK, 2025’in kelimesini halk oylamasına açtı
TDK, 2025’in kelimesini halk oylamasına açtı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Starbucks, Sivas Hafik’teki boş tarlaya neden mağaza açtı?
Haberler
Starbucks, Sivas Hafik’teki boş tarlaya neden mağaza açtı?
Marketing Türkiye
5 Ekim 2025
Tabuların gölgesinde büyüyen pazar: Menstrüel ürünler
Haberler
Tabuların gölgesinde büyüyen pazar: Menstrüel ürünler
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
Kiğılı logosunu yeniledi
Haberler
Kiğılı logosunu yeniledi
Nafizcan Önder
8 Ekim 2025
Rekabet Kurumu çalışan transferine nasıl bakar?
Haberler
Rekabet Kurumu çalışan transferine nasıl bakar?
Marketing Türkiye
2 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.