3 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
“Yeni Normal’in Çalışan Deneyimi” XCO’20 Online EX Day’de konuşuldu
Haberler

“Yeni Normal’in Çalışan Deneyimi” XCO’20 Online EX Day’de konuşuldu

Marketing Türkiye
27 Haziran 2020
2 dk okuma

Deneyim Tasarımı ve Yönetimi Zirvesi XCO bu yıl salgın nedeniyle online’a taşındı. İlki 8 Mayıs Cuma günü “Yeni normal ve müşteri deneyimi” temasıyla gerçekleştirilen ve oldukça ilgi gören konferans serisinin ikincisi “XCO’20 Online EX Day” 24 Haziran’da iş dünyasını bir araya getirdi. Zirvenin temasıysa “Yeni Normal’in Çalışan Deneyimi” oldu. Marketing Türkiye ve Userspots işbirliğiyle gerçekleştirilen zirvenin destekçileri arasında PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, SAP, Yapı Kredi, GittiGidiyor, McDonald’s, Deloitte Türkiye, Arnica, Arçelik ve Bundle, Linkedtips yer aldı… 17 konuşmacının etkili sunumlarıyla gerçekleşen zirveyi canlı yayınlar aracılığıyla 11 bin 400 izleyici an zamanlı olarak takip etti.

Marketing Türkiye’nin müşteri deneyimini tasarlamak, yönetmek ve nasıl doğru kullanılacağı konusunda vizyon yaratmak amacıyla beş yıldır gerçekleştirdiği Deneyim Tasarımı ve Yönetimi Zirvesi XCO koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl online bir zirve serisiyle hayat buluyor. Online konferans serisinin ilki XCO’20 Online’ın ilki 8 Mayıs’ta “Yeni normal ve müşteri deneyimi” temasıyla gerçekleştirildi. XCO’20 Online serisinin ikincisi olan XCO’20 Online EX Day, “Yeni Normal’in Çalışan Deneyimi” temasıyla 24 Haziran’da iş dünyasını ağırladı. XCO’20 Online EX Day’de yeni dönem iş yapış biçimleri ve çalışan deneyiminin nasıl etkilediği tartışmaya açıldı. İş dünyasının bu süreci doğru yönetip yönetemediği, çalışan deneyiminde çalışanların yolculuğunun nasıl tasarlandığı, iş dünyasının çalışan deneyimiyle ilgili planlarının neler olduğu alanında uzman isimlerle Deneyim Tasarımı ve Yönetimi Zirvesi XCO’20 Online kapsamında gerçekleştirilen “EX Day” kapsamında konuşuldu. marketingturkiye.com.tr ve Marketing Türkiye YouTube, Facebook ve Twitter hesaplarından canlı yayınlarla sektörle buluşan zirveyi an zamanlı olarak 11 bin 400 kişi takip etti. Zirvede izleyiciler konuşmacılara soru sorma şansı da buldu.

EX Day’de hangi sorulara yanıt aradı?

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen ve Userspots Kurucusu Mustafa Dalcı’nın açılış konuşmalarını yaptığı zirvenin ilk oturumu olan “Mevcut Çalışan Deneyimi”nde Marketing Türkiye için Sia Insight tarafından gerçekleştirilen “Çalışanına Sahip Çıkan Markalar” araştırmasının sonuçları üzerinden çalışan deneyimi konusunda hem toplumdaki hem de çalışanlardaki beklentiler ortaya kondu. Hemen ardından başlayan “İşveren Ne Bekliyor?” oturumunda değişen çalışan deneyiminin ardından firmaların çalışanlarından beklentilerinin nasıl şekillendiği tartışıldı. “Çalışan Deneyimi Tasarımı” bölümünde ise yeni dönemde gerçekleştirilen çalışan deneyimi projelerinde nasıl çıktılar elde edildiği, hangi aksiyonların alındığı ve gelecek planları masaya yatırıldı. Konferansın en dikkat çeken bölümlerinden biri ise “HR Tech” oturumu oldu. Bu bölümde Türk iş dünyasının yeni nesil insan kaynakları teknolojilerine ne denli hazır olduğu tartışıldı. “EX İçin Sıradaki Adım” bölümünde ise “İş dünyasının geleceğinde çalışanları neler bekliyor? Şirketler yeni çalışanları kendilerine çekmek için neler yapmalı?” sorularına yanıt arandı.

EX Day
1 UV kalkanı artık günlük rutin: L’Oréal Paris’ten dört mevsim güneş koruması
UV kalkanı artık günlük rutin: L’Oréal Paris’ten dört mevsim güneş koruması
2 Genç kuşak çalışanların gözünden en iyi iş yerleri!
Genç kuşak çalışanların gözünden en iyi iş yerleri!
3 Bir dönem bitiyor: Anna Wintour, 37 yıl sonra Vogue Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılıyor
Bir dönem bitiyor: Anna Wintour, 37 yıl sonra Vogue Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılıyor
4 Türk popunun Minik Serçesi’nden 5 yıl sonra gelen albüm: “Paşa Gönül Şarkıları”
Türk popunun Minik Serçesi’nden 5 yıl sonra gelen albüm: “Paşa Gönül Şarkıları”
5 İş dünyasında haftanın atamaları (20-26 Haziran)
İş dünyasında haftanın atamaları (20-26 Haziran)
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (20 Haziran-3 Temmuz)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (20 Haziran-3 Temmuz)
“Ex’ininkini getir, yenisini götür”
“Ex’ininkini getir, yenisini götür”
Patronlar Dünyası artık yazılı basında da var!
Patronlar Dünyası artık yazılı basında da var!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Çalışanlar, yapay zeka kullandığını yöneticilerinden neden gizliyor?
Haberler
Çalışanlar, yapay zeka kullandığını yöneticilerinden neden gizliyor?
Sena Tufan
5 gün önce
Tüketicilere göre markalar "ambalajları kadar" çevreci!
Haberler
Tüketicilere göre markalar “ambalajları kadar” çevreci!
Nafizcan Önder
4 hafta önce
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (23-29 Mayıs)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (23-29 Mayıs)
Sena Tufan
29 Mayıs 2025
Cannes Lions 2025'ten öne çıkanlar...
Haberler
Cannes Lions 2025’ten öne çıkanlar…
Sena Tufan
2 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.