8 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Geleceği konuşmaya hazır mısınız?

Geleceği konuşmaya hazır mısınız?

Marketing Türkiye
6 Ekim 2018
3 dk okuma

Çeyrek asrı aşkın süredir aralıksız olarak yapılan ve Avrupa’nın en büyük İK etkinliği olan “PERYÖN Kongre”, 1- 2 Kasım 2018 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar’da 26’ıncı defa kapılarını katılımcılara açacak. Bu sene “Bugün, Yarın, Gelecek” temasıyla trendleri sahnesine taşıyacak olan etkinlik öncesinde PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Başkanı Berna Öztınaz ile hem çeyrek asırlık “PERYÖN Kongre”yi hem de İK’nın geleceğini konuştuk…

47 senedir sektöre katkı sağlıyoruz

✓ PERYÖN, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği olarak 47 senedir insan yönetimi alanına katkı sağlamak için çalışıyoruz. Mesleki standartların oluşumuna destek oluyor, iş dünyasını yeni ve farklı bakış açılarıyla tanıştırıyor, Türkiye’deki insan yönetimi uygulamalarının dünya vizyonuyla entegre olması için araştırmalar yaparak kurumlara kaynak sunuyoruz.

✓ Düzenlediğimiz PERYÖN İnsana Değer Ödülleri ile başarılı uygulamaları iş dünyasına tanıtıyoruz. PERYÖN Akademi çatısı altında hem kurumsal hem de bireysel eğitimlerle binlerce kişiye sesleniyoruz. İki ayda bir çıkarttığımız PY dergimizle bilgi paylaşımına imkân tanıyoruz.

✓ Bilimsel araştırma ve geliştirme projeleri üreterek, sektörde bilgi derinliğinin artırılması, mesleki gelişim ve dayanışmanın sağlanması ve kamu yararına politikaların oluşmasına katkıda sağlıyoruz. Ayrıca T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve TÜSİAD ile pek çok ortak proje gerçekleştirdik.

PERYÖN Kongre’nin bu yılki konsepti : “Bugün, Yarın, Gelecek”

✓ Hayata geçirdiğimiz projelerimizden en kıymet verdiklerimizden biri de PERYÖN Kongre. Tam 26 yıldır hiç ara vermeden düzenliyoruz. Bunu söylemek bizim için bir gurur çünkü dönemin koşulları ve şartları ne olursa olsun, her şeye rağmen çeyrek yüzyılı aşkın bir süredir PERYÖN Kongre’yi aynı kaliteyle katılımcılarımızla buluşturuyoruz.

✓ Tabii bu uzun yolculukta sürekli kendimizi geliştirip, yenilemeyi de ihmal etmiyoruz. Demek istediğim; insan her gün yeni bir sabaha uyanıp her gün yeni bir bilinmezliğin içine düşen bir varlık. Ben ve bize giden yolculukta anlamı aramak çok kıymetli. Biz de PERYÖN Kongre ile bu arayışa bir katkı sunmayı arzu ediyoruz. Bu nedenle konseptimizi “Bugün, Yarın, Gelecek” olarak belirledik.

Katılımcıları zengin bir içerik bekliyor

✓ İnsan yönetimi alanında gündemi belirleyen ve Avrupa’nın en büyük İK etkinliği olan PERYÖN Kongre’de farklı sektörlerden binlerce profesyonel, alanının en iyi uzmanlarından uygulama örneklerini, kapsamlı araştırmaları ve yeni yaklaşımları dinleme fırsatı yakalıyor.

✓ Katılımcılarımıza zengin bir içerik sunuyoruz. Ayrıca onlara uzmanlarla bir araya gelme ve tanışma imkanı da yaratıyoruz. Kongremiz, sergi alanı ve sponsorluk fırsatlarıyla da katılımcı ve destekleyen firmalara, ürün/hizmetlerini tanıtmak için eşsiz bir alan yaratıyor. Onları hedef kitleleriyle bir araya getiriyor. Bu anlamda yıllardır önemli bir network platformuyuz.

İlk yıldan bu yana katılımcı sayımız 25 kat ARTTI

✓ 50’ye yakın oturumda, yerli/yabancı 100 konuşmacıyla gündemi yakalamakla kalmıyor, gündem yaratıyoruz. Yeni insanlar, yeni fikirler, yaratıcı çözümler ve uygulamalarla tanışıp, işe bakışımızı değiştiriyor, hatta iş yapış biçimimizi baştan kurguluyoruz.

✓ 10 yıl önce 300 kişi katılımlı kongreler yapılırken, şu anda 3 binin üzerinde profesyoneli ağırlayabiliyoruz. 1992’den bu yana kongrelerimizde yaklaşık 1 bin 495 konuşmacı, 694 oturum, 28 bine yakın katılımcı yer aldı. İlk yıldan bu yana katılımcı sayımız 25 kat, konuşmacı ve oturum sayılarımız ise 4 kat arttı.

Bu yıl bir anlam arama, anlamı bulma yolculuğuna çıkacağız

✓ Farklı çalışmalar gelecek 10 yıl içinde yaşanacak teknolojik gelişmelerle, insanların iş yapış biçimlerinin yüzde 53 oranında değişeceğini gösteriyor. Geleceğin işgücü alanı için yapılan araştırmalara göre hem kurumlar hem de çalışanlar, “freelance” çalışma gibi esnek iş modelleri ve mobiliteye daha çok odaklanacak. 2030 yılında tam zamanlı işe sahip ekiplerin oranının sadece yüzde 9 olacağı tahmin ediliyor.

✓ Gelecekte şirketler yaratıcı ve inovatif olan özel yeteneklere karşı daha cömert davranacak. Yapay zekanın ihtiyaç duyacağı yeteneği tanımlamak ve bulmak hiç olmadığı kadar zorlaşacak. İK, şirketten ayrı bir fonksiyon olarak tanımlanmayacak. Çalışan tarafına bakıldığında ise iş insanlarının yüzde 74’ü, gelecekte işlerini kaybetmemek için yeni beceriler öğrenmeye veya yeni eğitimler almaya şimdiden hazır.

✓ Peki, tüm bu değişimin ilk sinyalleri nerede? Tabii ki günümüzde… İnsan yönetiminin gelecek dinamikleri bugünden şekilleniyor. Bu yüzden kongremizin temasını “Bugün, Yarın, Gelecek” olarak belirledik. Bu sene aslında bir anlam arama, anlamı bulma yolculuğuna çıkacağız

1 Ne PR kalacak ne de PR’cı! İletişim nereye?..
Ne PR kalacak ne de PR’cı! İletişim nereye?..
2 The Tech Summit 2025: Yapay zeka ile güçlendirilmiş gelecek nasıl olacak?
The Tech Summit 2025: Yapay zeka ile güçlendirilmiş gelecek nasıl olacak?
3 Lahmacun Endeksi Ekim sonuçları açıklandı: Fiyatlar artıyor ama daha yavaş!
Lahmacun Endeksi Ekim sonuçları açıklandı: Fiyatlar artıyor ama daha yavaş!
4 Yapay zeka çağında geleceği tasarlamak: The Tech Summit başlıyor…
Yapay zeka çağında geleceği tasarlamak: The Tech Summit başlıyor…
5 Ekim ayının en çok izlenen gazetecileri
Ekim ayının en çok izlenen gazetecileri
Güncel Haberler
Çalışanlar yapay zekaya istekli, "şirket kültürü" ise direniyor...
Çalışanlar yapay zekaya istekli, “şirket kültürü” ise direniyor…
Halk kütüphaneleri sessiz sedasız geri döndü!
Halk kütüphaneleri sessiz sedasız geri döndü!
Mama pazarı hızla büyüyor: Kedi sahipleri daha sık, köpek sahipleri daha çok alıyor!
Mama pazarı hızla büyüyor: Kedi sahipleri daha sık, köpek sahipleri daha çok alıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Z kuşağı için yapay zeka vazgeçilmez! Peki ama neden?
Haberler
Z kuşağı için yapay zeka vazgeçilmez! Peki ama neden?
İrem Alimoğlu
2 hafta önce
ChatGPT 18 yaşın altındaki kullanıcılara yeni kısıtlamalar uygulayacak
Haberler
ChatGPT 18 yaşın altındaki kullanıcılara yeni kısıtlamalar uygulayacak
Nafizcan Önder
17 Eylül 2025
ChatGPT'de mesajlaşma dönemi başlıyor: “Calpico” kod adlı özellik yolda
Haberler
ChatGPT’de mesajlaşma dönemi başlıyor: “Calpico” kod adlı özellik yolda
Sena Tufan
4 hafta önce
Formadan finansa: Taraftar sadakati nasıl dev bir ekonomiye dönüştü?
Haberler
Formadan finansa: Taraftar sadakati nasıl dev bir ekonomiye dönüştü?
İrem Alimoğlu
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.