17 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Arçelik A.Ş.'ye onur nişanı
Haberler

Arçelik A.Ş.’ye onur nişanı

Marketing Türkiye
5 Mayıs 2017
2 dk okuma

Arçelik A.Ş., iş dünyasında en iyi uygulamaları ödüllendirmek üzere düzenlenen Avrupa İş Ödülleri kapsamında (European Business Awards 2016/2017)  “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” (The Award for Environmental and Corporate Sustainability) kategorisinde Avrupa’nın ilk 10 şirketinden biri oldu ve Onur Nişanı – Ruban d’Honneur almaya hak kazandı.

Dünyanın önde gelen danışmanlık firmalarından RSM tarafından organize edilen ve Avrupa’nın en önemli iş liderleri, akademisyenleri ve kamu temsilcileri tarafından desteklenen Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards (EBA)  2016/17) Arçelik A.Ş., en prestijli ödüllerden biri olan Ruban d’Honneur  – Onur Nişanı’na layık görüldü.

4 Mayıs’ta Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde gerçekleştirilen törende Arçelik A.Ş. adına ödülü alan Sürdürülebilirlik ve Resmi İlişkiler Direktörü Fatih Özkadı, şöyle konuştu: “Avrupa İş Ödülleri, Avrupa’nın en dinamik şirketlerini bir araya getiren oldukça önemli bir platform. Çevre ve sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmalarımız neticesinde elde ettiğimiz ödül bizi gururlandırdı.

Çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim alanlarında üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyor, daha iyi bir gelecek için diyaloğun önemine inanarak hareket ediyoruz. Çevre dostu, yenilikçi teknolojiler geliştirerek, ürünlerimizin kullanım ömürleri dolduğunda, birer kaynak olarak değerlendirilebilir nitelikte olmasını ve doğaya geri kazandırılmasını sağlayacak şekilde tasarlıyoruz. Sorumlu üretici bilinciyle, ülkemizde enerji verimli ürünlerin piyasa dönüşümüne liderlik ediyoruz.”

Çok aşamalı ödül süreci

Temmuz 2016’da başlayan EBA ödül sürecinde, Arçelik A.Ş. ilk olarak Türkiye’yi temsil etmek üzere bir üst kategoride yarışacak 10 Ulusal Şampiyondan (National Champion) biri oldu. Sürecin ikinci adımında “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” kategorisindeki sunumu için Amsterdam’a davet edilen Arçelik A.Ş., geri dönüşüm ve atık yönetimi çalışmalarını anlattı. Türkiye’nin beyaz eşya sektöründe geri dönüşüm tesisine sahip ilk ve tek şirketi olan Arçelik A.Ş., Eskişehir ve Bolu’daki geri dönüşüm tesisleri hakkında bilgi verdi.

Şirket, Jüri Başkanı ve Uluslararası Müşteri Servisi Enstitüsünün Başkanı Philip Forrest, İtalya eski Çevre Bakanı Alfonso Pecoraro Scania, The Climate Group Partnership Direktörü Ben Ferrari, Utrect Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Jacqueline Cramer ve Avrupa Çevre Ajansı Başkanı Lars Fogg Mortensen’den oluşan seçkin jürinin değerlendirmeleri sonucunda Onur Nişanı’na layık görüldü.

1 Beyaz yakalıların yeni krizi: Sessiz çatlama!
Beyaz yakalıların yeni krizi: Sessiz çatlama!
2 Aktif giyim trendinin önlenemeyen yükselişi
Aktif giyim trendinin önlenemeyen yükselişi
3 Her 3 gençten 1'i ne eğitimde ne istihdamda!
Her 3 gençten 1’i ne eğitimde ne istihdamda!
4 Ezberleri bozan ING Türkiye’nin özgürlükçü bankacılık vizyonu
Ezberleri bozan ING Türkiye’nin özgürlükçü bankacılık vizyonu
5 KFC, Türkiye pazarına HD Holding’le geri dönüyor!
KFC, Türkiye pazarına HD Holding’le geri dönüyor!
Güncel Haberler
Milyonların dijital dershanesi: En çok izlenen sınav hazırlık kanalları YouTube Rating Report'ta!
Milyonların dijital dershanesi: En çok izlenen sınav hazırlık kanalları YouTube Rating Report’ta!
Şirketlerde "gölge yapay zeka" kullanımı artıyor!
Şirketlerde “gölge yapay zeka” kullanımı artıyor!
Kafeler evlere taşınıyor!
Kafeler evlere taşınıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

YouTube'da AI ile dublaj dönemi başladı
Haberler
YouTube’da AI ile dublaj dönemi başladı
Sena Tufan
5 gün önce
SoHo’da acı veren statü oyunu: Hermès Birkin çantaya uzanabilirsiniz ama alamazsınız!
Haberler
SoHo’da acı veren statü oyunu: Hermès Birkin çantaya uzanabilirsiniz ama alamazsınız!
İrem Alimoğlu
2 gün önce
Spotify’dan liste tartışmalarına ilişkin net mesaj: "Ekibimizi hedef alan haberler doğru değil"
Haberler
Spotify’dan liste tartışmalarına ilişkin net mesaj: “Ekibimizi hedef alan haberler doğru değil”
İrem Alimoğlu
13 Ağustos 2025
“E-ticarette ABD ve Çin kutbuna karşı ‘şampiyon’ dayanışması!”  
Haberler
“E-ticarette ABD ve Çin kutbuna karşı ‘şampiyon’ dayanışması!”  
Günseli ÖZEN
2 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.