7 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Arçelik A.Ş.'ye onur nişanı
Haberler

Arçelik A.Ş.’ye onur nişanı

Marketing Türkiye
5 Mayıs 2017
2 dk okuma

Arçelik A.Ş., iş dünyasında en iyi uygulamaları ödüllendirmek üzere düzenlenen Avrupa İş Ödülleri kapsamında (European Business Awards 2016/2017)  “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” (The Award for Environmental and Corporate Sustainability) kategorisinde Avrupa’nın ilk 10 şirketinden biri oldu ve Onur Nişanı – Ruban d’Honneur almaya hak kazandı.

Dünyanın önde gelen danışmanlık firmalarından RSM tarafından organize edilen ve Avrupa’nın en önemli iş liderleri, akademisyenleri ve kamu temsilcileri tarafından desteklenen Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards (EBA)  2016/17) Arçelik A.Ş., en prestijli ödüllerden biri olan Ruban d’Honneur  – Onur Nişanı’na layık görüldü.

4 Mayıs’ta Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde gerçekleştirilen törende Arçelik A.Ş. adına ödülü alan Sürdürülebilirlik ve Resmi İlişkiler Direktörü Fatih Özkadı, şöyle konuştu: “Avrupa İş Ödülleri, Avrupa’nın en dinamik şirketlerini bir araya getiren oldukça önemli bir platform. Çevre ve sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmalarımız neticesinde elde ettiğimiz ödül bizi gururlandırdı.

Çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim alanlarında üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyor, daha iyi bir gelecek için diyaloğun önemine inanarak hareket ediyoruz. Çevre dostu, yenilikçi teknolojiler geliştirerek, ürünlerimizin kullanım ömürleri dolduğunda, birer kaynak olarak değerlendirilebilir nitelikte olmasını ve doğaya geri kazandırılmasını sağlayacak şekilde tasarlıyoruz. Sorumlu üretici bilinciyle, ülkemizde enerji verimli ürünlerin piyasa dönüşümüne liderlik ediyoruz.”

Çok aşamalı ödül süreci

Temmuz 2016’da başlayan EBA ödül sürecinde, Arçelik A.Ş. ilk olarak Türkiye’yi temsil etmek üzere bir üst kategoride yarışacak 10 Ulusal Şampiyondan (National Champion) biri oldu. Sürecin ikinci adımında “Çevresel ve Kurumsal Sürdürülebilirlik” kategorisindeki sunumu için Amsterdam’a davet edilen Arçelik A.Ş., geri dönüşüm ve atık yönetimi çalışmalarını anlattı. Türkiye’nin beyaz eşya sektöründe geri dönüşüm tesisine sahip ilk ve tek şirketi olan Arçelik A.Ş., Eskişehir ve Bolu’daki geri dönüşüm tesisleri hakkında bilgi verdi.

Şirket, Jüri Başkanı ve Uluslararası Müşteri Servisi Enstitüsünün Başkanı Philip Forrest, İtalya eski Çevre Bakanı Alfonso Pecoraro Scania, The Climate Group Partnership Direktörü Ben Ferrari, Utrect Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Jacqueline Cramer ve Avrupa Çevre Ajansı Başkanı Lars Fogg Mortensen’den oluşan seçkin jürinin değerlendirmeleri sonucunda Onur Nişanı’na layık görüldü.

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 2025 yılında en çok satılan kitaplar belli oldu
2025 yılında en çok satılan kitaplar belli oldu
3 Türkiye'nin en "istikrarlı" markaları!
Türkiye’nin en “istikrarlı” markaları!
4 2026’da pazarlamayı şekillendirecek 5 kritik medya anlaşması
2026’da pazarlamayı şekillendirecek 5 kritik medya anlaşması
5 Tereyağından muza: 2025’te moda ve güzelliği ele geçiren sarının yükselişi
Tereyağından muza: 2025’te moda ve güzelliği ele geçiren sarının yükselişi
Güncel Haberler
Lahmacun Endeksi'nden Aralık karnesi: Zam hızı, TÜFE'yi solladı...
Lahmacun Endeksi’nden Aralık karnesi: Zam hızı, TÜFE’yi solladı…
WhatsApp’tan gizlilik adımı: 1 saat içinde kaybolan mesajlar geliyor
WhatsApp’tan gizlilik adımı: 1 saat içinde kaybolan mesajlar geliyor
Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi!
Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi!
Haberler
Gümrüksüz alışveriş dönemi sona erdi!
Sena Tufan
2 saat önce
Black Friday'de tüketicilerin yüzde 85'i alışverişini online yapacak!
Haberler
Black Friday’de tüketicilerin yüzde 85’i alışverişini online yapacak!
İrem Alimoğlu
28 Kasım 2025
Pinterest, 2026'nın öne çıkan 21 trendini açıkladı!
Haberler
Pinterest, 2026’nın öne çıkan 21 trendini açıkladı!
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
Haberler
Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
Nafizcan Önder
14 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.