21 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
İş dünyasında haftanın atamaları
Haberler

İş dünyasında haftanın atamaları

Nafizcan Önder
17 Haziran 2022
5 dk okuma

Yemeksepeti Kamu Politikaları ve Kamu İlişkileri Direktörü Görevine Senem Yavaş getirildi

İş dünyasında haftanın atamaları

Yemeksepeti’nde Hukuk departmanına bağlı çalışacak şekilde, Kamu Politikaları ve Kamu İlişkileri Direktörü göreviyle Senem Yavaş’ın ataması gerçekleştirildi. Senem Yavaş, bu göreviyle kamu kurumlarıyla ilişkilerden ve kamu politikası ile regülasyonlarla ilgili çalışmalardan sorumlu olacak. 

Profesyonel iş yaşamına Birleşik Krallık Parlamentosu Avam Kamarası’nda Parlamento Üyesi’nin Araştırma Görevlisi olarak başlayan Yavaş, sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde uzman olarak ve devamında da Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda Ankara Temsilcisi olarak çalıştı. Yemeksepeti’ne katılmadan önce son olarak BRF/Banvit’te Kurumsal İlişkiler ve Regülasyon Müdürü görevinde bulunan Senem Yavaş, 8 Haziran 2022 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı. 

Senem Yavaş’ın Northampton Üniversitesi’nde 2005-2006 yılları arasında tamamladığı Erasmus programı Politika lisans eğitimi ve  Gazi Üniversitesi’nden Uluslararası İlişkiler lisans derecesi bulunuyor.

Bosch Güç Aktarma Çözümleri Bursa Fabrikası’nın yeni Ticari Genel Müdürü Gitta Unger oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

Bosch Grubu’nun dünyadaki önemli üretim üslerinden biri olan, bu yıl faaliyete geçmesinin 50. yıl dönümünü kutlayan Bursa’daki Güç Aktarma Çözümleri Fabrikası’nda önemli bir üst düzey atama yaşandı. Bosch Grubu bünyesinde 21 yıllık kariyeri boyunca önemli üst düzey sorumluluklar üstlenen Gitta Unger, Mayıs 2022 tarihi itibarıyla Bosch Güç Aktarma Çözümleri Bursa Fabrikası Ticari Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Unger, Türkiye’deki görevine başlamadan önce son olarak ABD’de Charleston Fabrikasında Ticari Genel Müdür olarak görev yapıyordu.

Gitta Unger kariyerine, 2001 yılında Almanya Robert Bosch GmbH’de İnsan Kaynakları Bölümünde başladı. 2010 yılında Münih Fabrikasında İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev üstlendi. 2012 itibarıyla aynı fabrikada Ticari Müdür olarak çalışmaya devam etti. 2015 yılında Bosch Vietnam Fabrikası’na Ticari Genel Müdür atandı, ardından ABD’de Charleston Fabrikasında Ticari Genel Müdür olarak görev aldı. 

2001’de Otto-Friedrich-Universität Bamberg’te Uluslararası Yönetim Diplomasını alan Gitta Unger, İngiltere Birmingham’daki Aston University’de Avrupa Ticari Bilimler alanında yüksek lisansını tamamladı. Unger, 7 farklı ülkede yaşadı ve çalıştı.

Burçak Çelik, Roche Diagnostik İtalya Genel Müdürü oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

2016 yılından bu yana Roche Diagnostik Türkiye Genel Müdürü, Türkiye & Orta Asya ve Kafkas Ülkeleri Yönetim Merkezi Başkanı olarak görev yapan Burçak Çelik, 1 Temmuz 2022’den itibaren Roche Diagnostik İtalya ekibinin liderliğini üstlenecek.

Kariyer yolculuğuna Pfizer’de başlayan Burçak Çelik, yurt içi ve dışında çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. 2007 yılında Roche İlaç Türkiye’ye katılan Çelik, yıllar içerisinde farklı iş birimlerinde artan sorumluluklar aldı. 2012 yılında Roche İlaç Güney Afrika Genel Müdürü ve Sahra Altı Bölgesi Başkanı olarak atanan Çelik, Johannesburg, Güney Afrika merkezli olmak üzere bölgesel liderlik görevini üstlendi.

2016 yılında Roche Diagnostik Türkiye Genel Müdürü, Türkiye & Orta Asya ve Kafkas Ülkeleri Yönetim Merkezi Başkanı pozisyonuna atanan Burçak Çelik, yaklaşık 6 yıl sürdürdüğü liderlik görevi boyunca Roche Diagnostik Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde dijitalleşme odağındaki yolculuğu kapsamında daha fazla dijital odaklı çözüm ve araçla hasta hayatına dokunan lokal ve global çalışmalara imza attı. 

Tempo BPO’nun yeni CEO’su Taylan Akalın oldu

İş dünyasında haftanın atamaları

Uçtan uca hizmet veren, inovatif yaklaşımlarla müşteri ve bilgi teknolojileri sunan Tempo BPO’nun yeni CEO’su Taylan Akalın oldu. Ocak 2021’den bu yana Tempo BPO’nun Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan, aynı zamanda icra kurulu üyesi olan Akalın, 1 Temmuz itibariyle Tempo BPO’da CEO’luk görevini üstlenecek.

2005 yılında Kocaeli Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Akalın, 2010 yılında Galatasaray Üniversitesi’nde işletme yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Philips şirketinde iş yaşamına başlayan Akalın burada çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Ardından sırasıyla Canon Eurasia’da ve Atos’ta görev alan Akalın Türkiye’de dahil farklı ülkelerde satış ve pazarlama görevlerinde pek çok başarılı işe imza attı. 2017’de Digimer Bilişim Hizmetlerini kurarak farklı sektördeki şirketlerin dijital dönüşüm projelerine destek verdi. Ocak 2021’den bugüne Tempo BPO’da Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev alan Akalın, Türkçe ve İngilizce biliyor. Taylan Akalın, 1 Temmuz 2022’den itibaren Tempo BPO’da CEO’luk görevini üstlenecek.

Gate.io Türkiye Genel Müdürlüğüne Kafkas Sönmez atandı

İş dünyasında haftanın atamaları

Gate.io, Türkiye Genel Müdürü’nü belirledi. Gate.io Türkiye başta olmak üzere önemli bölgelerdeki yatırımlarını sürdürürken Kafkas Sönmez Gate.io Türkiye Genel Müdürü olarak atandı.

Gate.io’nun yoğun genişleme stratejilerini de duyurduğu 9. yıl kutlamalarının ardından Türkiye ve büyük pazarlardaki planlarını açıkladı. Yol haritası kapsamında Gate.io Türkiye’nin Genel Müdür koltuğuna sektörün deneyimli ismi Kafkas Sönmez getirildi. Sönmez’in atamasını takiben Pazarlama Direktörü, Operasyon Direktörü gibi yeni atamaların da açıklanacağı duyuruldu.

Hilton İstanbul Bosphorus’un yeni İş Geliştirme Müdürü Aslı Evciler

İş dünyasında haftanın atamaları

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli olan Hilton İstanbul Bosphorus’un yeni İş Geliştirme Müdürü, sektördeki 20 yılı aşkın tecrübesiyle Aslı Evciler oldu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Yönetimi bölümünden mezun olan Aslı Evciler, 2002 yılında Konferans ve Banket Satış Asistanı olarak Ankara HiltonSA’da kariyerine başladı ve 4 yıl süreyle görev alarak Konferans ve Etkinlik Satış Sorumlusu oldu.

2007 yılında Özel Etkinlikler ve Dış İkram’lardan sorumlu Satış Müdür Yardımcısı olarak Conrad Istanbul Bosphorus’a transfer olan Evciler, sosyal etkinlikler, gruplar ve toplantılar segmentine yönelik satış ve pazarlama faaliyetlerini yönlendirmekten, gelir yönetimine kadar birçok alanda faaliyet gösterdi.

2018 yılından bu yana Grup, Kongre & Etkinlikler Direktörü olarak Conrad Istanbul Bosphorus’ta tüm departmanın liderliğini üstlenen Aslı Evciler, Hilton İstanbul Bosphorus’ta ki yeni İş Geliştirme Müdürü pozisyonuna başladı.

Alparslan Delibaşı, Fairmont Quasar Istanbul’un Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak atandı

İş dünyasında haftanın atamaları

Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar Istanbul’a Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak Alparslan Delibaşı atandı.

Anadolu Üniversitesi Otel Yönetimi bölümünden mezun olan Alparslan Delibaşı otelcilik kariyerine 1995 yılında Klasis Hotel’de barmen olarak başladı. 1997 yılında Polat Renaissance’da çalışmaya başlayan Delibaşı burada sırasıyla Restoran Müdürü, Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı ve Yiyecek ve İçecek Müdürü görevlerini üstlendi. Ardından Mövenpick Hotel Istanbul’a Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak atandı.

2019’da Swissotel Büyük Efes’e Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak geçiş yapan Alparslan Delibaşı, son olarak Biblos Resort Alaçatı’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.  

Nisan 2022’de Fairmont Quasar Istanbul’da atanan Alparslan Delibaşı, 27 yılı aşkın otelcilik tecrübesini ve alanındaki geniş bilgi birikimini Yiyecek ve İçecek Direktörü olarak hayata geçiriyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen atamaları incelemek için tıklayın!

featured
1 Veri kaybı yaşayan şirketlerin ömrü en fazla 2 yıl!
Veri kaybı yaşayan şirketlerin ömrü en fazla 2 yıl!
2 Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
3 Z kuşağı daha az alkol tüketiyor! Peki neden?
Z kuşağı daha az alkol tüketiyor! Peki neden?
4 TEMU Türkiye pazarında!: “1 günde teslimat” dönemi başlıyor
TEMU Türkiye pazarında!: “1 günde teslimat” dönemi başlıyor
5 37. Kristal Elma’da ödüller sahiplerini buldu!  
37. Kristal Elma’da ödüller sahiplerini buldu!  
Güncel Haberler
Mayıs ayının dijital medya şampiyonları
Mayıs ayının dijital medya şampiyonları
2025 yazında markalar dijitalde parlıyor! İşte fark yaratan dijital stratejiler...
2025 yazında markalar dijitalde parlıyor! İşte fark yaratan dijital stratejiler…
Şirketlerin yüzde 90’ı üretken yapay zeka uzmanı arıyor
Şirketlerin yüzde 90’ı üretken yapay zeka uzmanı arıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İş yerinde stresle başa çıkmanın 10 yolu!
Haberler
İş yerinde stresle başa çıkmanın 10 yolu!
İrem Alimoğlu
9 Nisan 2025
IAB Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Devrim’den sektöre çağrı: “Sürdürülebilir bir geleceği birlikte tasarlayalım”
Haberler
IAB Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Devrim’den sektöre çağrı: “Sürdürülebilir bir geleceği birlikte tasarlayalım”
Nafizcan Önder
8 Mayıs 2025
Şubat ayında TV’de yayınlanan en başarılı reklam filmleri…
Haberler
Şubat ayında TV’de yayınlanan en başarılı reklam filmleri…
Nafizcan Önder
21 Nisan 2025
Zeynep Tonguç, Golden Drum 2025 jürisinde...
Haberler
Zeynep Tonguç, Golden Drum 2025 jürisinde…
Nafizcan Önder
4 Nisan 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.