5 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Golf Dondurma

Buradayız, çünkü buralıyız…

Gizem Yıldız
17 Nisan 2023
2 dk okuma

Golf Dondurma’nın en beğenilen dondurması “Golf Maraşım” için çekilen 2023 yeni sezon reklam filmi, bir dağ köyünden Golf’ün Kahramanmaraş fabrikasına uzanıyor. Umut duygusuna ve yeniden üretmeye vurgu yapılan filmde, “Adımızın ‘Maraşım’ olması tesadüf değil. Biz hep buradayız, çünkü biz buralıyız” mesajı dikkat çekiyor.

Üst üste yaşanan depremlerle sarsılan Türkiye, deprem bölgesindeki üretim bantlarının yeniden çalışmaya başlaması ile yaralarını sarıyor. Golf Dondurma’nın en beğenilen ürünlerinin başında gelen “Golf Maraşım”ın üretildiği Kahramanmaraş fabrikası da bunlardan biri. Depremin ardından kısa sürede yeniden aktif hale gelen fabrikada dondurma üretimi tüm hızıyla sürüyor. Golf’ün Maraşım için çektiği 2023 yeni sezon reklam filmi de işte bu umudu yeşertmeye odaklandı.

Markanın Avrupa Üstün Lezzet Ödüllü ürünlerinden Golf Maraşım’ın yeni sezon reklam filminin merkezinde Kahramanmaraş var. Bir dağ köyünde başlayan film, Golf’ün Kahramanmaraş fabrikasında son buluyor. Maraş’ın Golf için ne kadar değerli olduğuna dikkat çekilen filmi “Adımızın ‘Maraşım’ olması tesadüf değil” cümlesiyle açılıyor. Ardından Kahramanmaraş köylüsünün keçilerini otlattığı görüntüler ekrana geliyor. Bu görüntüyü, bölge insanının çalışma tutkusunu, hayvan sevgisini gördüğümüz sıcak görüntüler izliyor. 

“Biz bu şehrin her şeyini sevdik”

Kamera Kahramanmaraş’ın güzelliklerini ekrana yansıtırken, “Biz bu şehrin havasını, suyunu, ağacını, yeşilini, mavisini, tadını, tadını, her şeyini sevdik” cümlesi duyuluyor. Reklam filminde ovalardan, dağlara, yollarına, göllerine çevrilen kamera, hemen ardından Golf Dondurma’nın Kahramanmaraş’taki fabrikasını tepeden görmeye başlıyor ve kapanış cümlesi geliyor: “Güzel şehrimizin geleceği için üretmeye devam ediyoruz. Biz hep buradayız, çünkü biz buralıyız…”

Reklam filmi hakkında bilgi veren Golf Dondurma Pazarlama Direktörü Ezgi Eröz Gültekin, “Kahramanmaraş bizim için çok önemli. Golf Maraşım, 2014 yılından bu yana Kahramanmaraş tesislerimizde üretiliyor. Fabrika çalışanlarımız, ürün aldığımız tedarikçilerimiz, satış ekiplerimizle birlikte toplam 173 kişiyi istihdam ediyor ve destek sağlıyoruz. Kahramanmaraş’ta afetzede çalışanlarımızın tüm ihtiyaçlarını ilk günden beri tek tek yakından takip ediyor, hem onların şehirde kalıp hayata tutunmasını sağlıyor hem de üretime katkıda bulunup istihdam sağlıyoruz. Bu sayede ülkemizin ekonomisini de büyütüyoruz. Türkiye’nin sevdiği ödüllü dondurmamız Golf Maraşım’ı tüketicilerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik ve dayanışma içinde yaralarımızı sarmaya, bölgemize ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Golf Maraşım’ın yeni sezon reklam filmi, 7 Nisan Çarşamba gününden itibaren ekranlarda olacak.

Türkiye’nin ilk “Avrupa Üstün Lezzet Ödüllü” dondurması Golf Maraşım, içinde en fazla keçi sütü olan Maraş Dondurması olma özelliğine de sahip.

https://youtube.com/watch?v=GLHTWEe482c

Reklam Künyesi:

Reklamveren: Golf Dondurma

Reklamveren Temsilcileri: Ezgi Eröz Gültekin, Başak Özbudak, Erinç Doğucan Tözün

Yaratıcı Ajans: Propaganda

Prodüksiyon Şirketi: RED ELEPHANT

Yönetmen: Recep DURAKLAR

Yapımcı: Fatih YAPA

Müzik: HAPPY JINGLES

Post Prodüksiyon: IMAGE

Diğer yaratıcı işlere göz atmak için TIKLAYIN.

Golf Dondurma
1 Türkiye’de KSS’nin yönü “gençlik”e dönüyor
Türkiye’de KSS’nin yönü “gençlik”e dönüyor
2 Coca-Cola ikonik şişesini yemek çubuğuna dönüştürdü: "CokeSticks"
Coca-Cola ikonik şişesini yemek çubuğuna dönüştürdü: “CokeSticks”
3 2026 Dünya Kupası maçları WhatsApp'tan takip edilebilecek
2026 Dünya Kupası maçları WhatsApp’tan takip edilebilecek
4 Yorumun şampiyonu markalar
Yorumun şampiyonu markalar
5 İş dünyasının "günah keçisi" İK'nın yükselişi
İş dünyasının “günah keçisi” İK’nın yükselişi
Güncel Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (23 Mayıs - 5 Haziran)
İş dünyasında haftanın atamaları (23 Mayıs – 5 Haziran)
L’Oréal Paris’ten “The Final Copy of Ilan Specht" filmi için özel gösterim
L’Oréal Paris’ten “The Final Copy of Ilan Specht” filmi için özel gösterim
Yapay zeka yatırımları için çalışan zamları askıya alındı
Yapay zeka yatırımları için çalışan zamları askıya alındı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Yapay zeka şirketleri "elmas" formuna dönüştürüyor
Haberler
Yapay zeka şirketleri “elmas” formuna dönüştürüyor
Marketing Türkiye
22 Nisan 2026
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (3-9 Nisan)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (3-9 Nisan)
Sena Tufan
9 Nisan 2026
AI: Korkmalı mıyız, kucaklamalı mıyız?
Haberler
AI: Korkmalı mıyız, kucaklamalı mıyız?
Marketing Türkiye
29 Nisan 2026
Araştırma: Formula 1’in geliş haberi Türk halkında nasıl karşılık buldu?
Haberler
Araştırma: Formula 1’in geliş haberi Türk halkında nasıl karşılık buldu?
Nafizcan Önder
29 Nisan 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.