30 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Yeni partinin ismi ve sloganı belli oldu
Haberler

Yeni partinin ismi ve sloganı belli oldu

Marketing Türkiye
25 Ekim 2017
2 dk okuma

Meral Akşener’in partisinin ismi belli oldu. Akşener’in kuracağı yeni partinin ismi “İYİ Parti” sloganı ise “Türkiye iyi olacak” oldu. Akşener İçişleri Bakanlığı’na dilekçesini verdikten sonra yeni partisini Ankara’da Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde ‘Türkiye İyi Olacak’ sloganıyla kamuoyuna açıkladı.

Başında Meral Akşener’in olacağı yeni parti için ilk adım bugün atıldı. Meral Akşener, kuracağı partinin başvuru dilekçesini İçişleri Bakanlığı’na teslim etti. Partinin adınan ise İYİ Parti olduğu öğrenildi.  Merak Akşener, saat 09.10 sıralarında partinin kurucular kurulu üyesi bir grup ile birlikte İçişleri Bakanlığına geldi. Bakanlığın içerisine giriş yapan Akşener ve ekibi daha sonra partinin kuruluş dilekçesini teslim etti. Yaklaşık yarım saat süren işlemlerin ardından Akşener ve ekibi, partisinin tanıtınının yapılacağı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ne geçti.

iyi-parti-logo-orta-dha

Akşener’in konuşmasından satır başları:

Değerli misafirler, öncelikle aranızda olmaktan duyduğum onuru 80 milyonla paylaşmak istiyorum. Mesele Türkiye ise çıkarız, yürürüz diyen kahraman dava arkadaşlarım. Siz kahramansınız. Tam 21 aydır mücadele ediyorsunuz. Siz iradelisiniz, inançlısınız.

İyilik güneşi ile aydınlatmaya azimlidir milletimiz. Milletimiz yeni bir siyasal hareketle, güçlü bir Türkiye yoluna devam etmek niyetini açıkça beyan etmektedir. Binlerce yıllık iyilik medeniyetinin yolcuları olarak bugün burada görevi ilan etmek için toplanmış bulunmaktayız. Umutlarımız var. Hayallerimiz var. Zengin bir Türkiye istiyoruz. Adil bir Türkiye istiyoruz. Gücümüz var. Özgür bir toplum istiyoruz. Gücümüz var.

“İYİ Parti ile yenileneceğiz”

Allah hayırlı eylesin.  İyilik güneşinin aydınlığında, salondaki binler 80 milyon ile kucaklaşıp Türkiye olacak. Türkiye coğrafyası ile kucaklaşıp dünya olacak. Daha ileriye yönelecek. İyi Parti ile yenileneceğiz.

Kafamızı gündemden biraz kaldırıp yaşadığımız dünyaya baktığımızda gelişimin şaşırtıcı bir seyir izlediğini görüyoruz.

Zenginleşmenin kaynağı ranttan bilgiye geçmiştir. Ekonominin yeni efendileri, bilgi piyasasının sahipleridir. Birçok ülke sürücüsüz otomobillerin, kamyonların, droneların lojistik sektörünü nasıl etkileyeceğini bugünden tartışıyor. Son çeyrek yüzyılın bu gelişmeleri sosyal hayatı ve kamu düzeninin işleyişini de derinden etkilemiştir. Siyasal liderliklerin temel görevi zamanın ruhuna uygun dönüşümün önünü açmaktır.

Türkiye tarihin gerisine düşemez. Asla razı olmayacağız. Türkiye dünyanın gelişimini iyi okuyamıyor.

Bu iktidar gidici ama çocuklar bizim çocuklarımız. O çocuklar bizim çocuklarımız. Biz gençlerimizin beyinlerine sınırlar çizmeyelim. Kendi çocuklarımızdan korkmayalım. Bırakalım onları, düşünceleri olsun. Hayalleri olsun. Kindar nesle gerek yok.

Logo da belli oldu

Eski SAT komandosu Ali Türkşen, Twitter hesabından, Meral Akşener’in partisine ait olduğu düşünülen parti kartını paylaştı. Paylaşılan kartın üzerinde, etrafında sekiz çizgi bulunan güneş şeklindeki parti logosu dikkat çekti. Türkşen yaptığı paylaşımda “Vatanıma milletime hayırlı olsun” dedi.

Vatanıma milletime hayırlı olsun… pic.twitter.com/z80IOpWae4

— Ali Türkşen (@aliturksen) October 24, 2017

Öte yandan kurucu Meral Akşener ve Ümit Özdağ’dan da açıklamalar geldi. Parti liderlerinin açıklamaları sosyal medyadan devam ediyor…

Hayırlısıyla partimiz kuruluyor. Partimize dair içerikler resmi hesaplarımdan yapılıyor. Bunun harici içerikler gönüllülerin paylaşımlardır.

— Meral Akşener (@meral_aksener) October 24, 2017

Günaydın Türkiye iyi olacak inşallah

— Prof. Dr. Ümit Özdağ (@umitozdag) October 25, 2017

 

 

1 Sosyal medyada “fiyat için DM” dönemi bitiyor: 82 işletmeye 8,2 milyon TL ceza
Sosyal medyada “fiyat için DM” dönemi bitiyor: 82 işletmeye 8,2 milyon TL ceza
2 Çocukların sosyal medya kullanımında yeni dönem: 18 ülke harekete geçti
Çocukların sosyal medya kullanımında yeni dönem: 18 ülke harekete geçti
3 Ajans Reset: Yapay zeka dünyasında ajanslar nasıl dönüşecek?
Ajans Reset: Yapay zeka dünyasında ajanslar nasıl dönüşecek?
4 2027'nin rengi şimdiden belli oldu: Doğaya dönüşün yeni tonu “Grounded”
2027’nin rengi şimdiden belli oldu: Doğaya dönüşün yeni tonu “Grounded”
5 Amazon, teslimat merkezlerini robotlara emanet etmeye hazırlanıyor
Amazon, teslimat merkezlerini robotlara emanet etmeye hazırlanıyor
Güncel Haberler
Temmuz'da tüketicinin en çok satın aldığı teknolojik ürünler belli oldu
Temmuz’da tüketicinin en çok satın aldığı teknolojik ürünler belli oldu
Yapay zeka çağının yeni krizi: Güvenlik açıkları 10 kat arttı
Yapay zeka çağının yeni krizi: Güvenlik açıkları 10 kat arttı
Dijital ziyaretçi trafiğinin liderleri...
Dijital ziyaretçi trafiğinin liderleri…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Akbank–MEB iş birliğiyle ileri dönüşüm meslek liselerine entegre edilecek
Haberler
Akbank–MEB iş birliğiyle ileri dönüşüm meslek liselerine entegre edilecek
Marketing Türkiye
9 Haziran 2026
adidas’ın yeni kadrosunda "patili yıldızlar" var!
Haberler
adidas’ın yeni kadrosunda “patili yıldızlar” var!
Nafizcan Önder
6 gün önce
Netflix’in “The Last House” reklamı için bir adam üç gün boyunca billboard’da yaşadı
Haberler
Netflix’in “The Last House” reklamı için bir adam üç gün boyunca billboard’da yaşadı
Marketing Türkiye
3 hafta önce
Günlük rahatlığın yeni tanımı: Spor giyim
Haberler
Günlük rahatlığın yeni tanımı: Spor giyim
Sena Tufan
5 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.