28 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Vodafone “yuva”ya ruhunu katıyor!

Marketing Türkiye
18 Nisan 2014
2 dk okuma

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena’nın ilk reklam filmini hazırladı. “Yuvaya Ruh Katmaya Geldik” temasıyla çekilen filmde, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç’in yanı sıra Beşiktaşlı futbolcular Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal da rol alıyor.

Reklam filmi, futbol antrenmanından dönen çocukların oynamakta oldukları topu Vodafone Arena inşaatına kaçırmalarıyla başlıyor ve ilerleyen dakikalarda Beşiktaşlı futbolcuların kullandıkları anlaşılan iş makinelerinin heyecanlı futbol maçına sahne oluyor. Elindeki kaskları çocuklara uzatan Bili?’in “Yuvaya Ruh Katmaya Geldik” sözleri ile biten film, Vodafone teknolojisi ile Beşiktaş ruhunu bir araya getiren Vodafone Arena’nın aslında bir “gönül ortaklığı” olduğuna vurgu yapıyor. 

Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Bilge Çiftçi, “Vodafone Arena, sadece Vodafone ve Beşiktaş için değil, İstanbul ve tüm Türkiye için çok önemli ve anlamlı bir proje. Bu proje, bir iş ortaklığının da ötesinde bir gönül ortaklığı. Çünkü bu inşaatı gerçek bir stat yapacak olan taraftarları ve efsanevi Beşiktaş’ın taraftar ruhu. Daha şimdiden proje tüm Beşiktaş camiası tarafından sahiplenilmiş durumda” dedi. Çiftçi, sadece Vodafone Arena’nın logosunu seçmek için 125 binden fazla Beşiktaş taraftarının oy kullandığını ve 20 bin Beşiktaş taraftarının stadyumun toprağına gömülmek üzere mesajlar bıraktığını vurguladı.

Beşiktaş JK Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ise şöyle konuştu: “Eski stadımızı bir binadan öte efsanevi yapan şanlı tarihi ve taraftarımızın yarattığı ruhu. Vodafone Arena’yı da aynı kaynaktan beslenerek inşa ediyoruz. Vodafone Arena da bu anlamda Beşiktaş camiasıyla ve stadın temelinin atıldığı ilk günden beri taraftarıyla büyüyen bir proje… Beşiktaşlı olma ruhunu yaşatan, hem teknolojik donanımı hem de konumu itibariyle fark yaratan stadımızın tamamlanma heyecanı günden güne artıyor. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen Vodafone’la ortak amacımız, en kısa sürede stadımızı bitirmek ve  tüm Beşiktaşlılarla buluşturmak. Vodafone Arena için hazırlanan bu reklam filmi de gönül ortaklığımızın bir sembolü oldu. Reklam filminde yer alan değerli hocamız Slaven Bili?, futbolcularımız Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal’a da vermiş oldukları destekten ötürü çok teşekkür ediyorum.”

Hem spor hem yaşam alanı

Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında 20 Ağustos 2013’te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Vodafone Arena adını alacak kompleks; İstanbul’un futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer spor etkinliklerine ev sahipliği yapacak, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak. İnönü’nün güçlü tarihi mirasını, asil ruhunu ve Vodafone’un teknolojik gücünü arkasına alan Vodafone Arena, Avrupa ve Amerika’nın birçok yeni stadyumunda hayata geçirilen zengin içerikli dijital ekran çözümleri ile genişbant mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak. Stadın farklı noktalarına yerleştirilecek HD monitörler ve interaktif ekranlarda, taraftar röportajları, istatistikler, promosyonlar ve o an oynanan diğer müsabaka sonuçları, eşzamanlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, yüksek hızlı mobil ve Wi-Fi internet bağlantısı sayesinde akıllı telefonlarla maça ilişkin bilgilere istenildiği anda ulaşılabilecek. Kompleks, aynı zamanda eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da kullanılacak. Beşiktaş Müzesi ve Kartal Yuvası stattaki yerlerini yenileyerek korurken, en son mobil teknolojilerin sunulacağı Vodafone Cep Merkezi de taraftar ve ziyaretçilere benzersiz bir teknoloji deneyimi yaşatacak.

{vimeo}92310926|450|280{/vimeo}

1 The TECH Summit'te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
The TECH Summit’te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
2 3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim... İşte The TECH Summit 2025'in programı!
3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim… İşte The TECH Summit 2025’in programı!
3 B2B Excellence Awards, The TECH Summit’te sahiplerini buluyor
B2B Excellence Awards, The TECH Summit’te sahiplerini buluyor
4 Müşteri deneyiminin en iyi markaları The TECHX Awards’ta ödüllendirilecek
Müşteri deneyiminin en iyi markaları The TECHX Awards’ta ödüllendirilecek
5 Getir Yemek, Uber Eats'e satıldı
Getir Yemek, Uber Eats’e satıldı
Güncel Haberler
Bundle Games: Türkiye'nin bulmaca oyunu platformu
Bundle Games: Türkiye’nin bulmaca oyunu platformu
3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim... İşte The TECH Summit 2025'in programı!
3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim… İşte The TECH Summit 2025’in programı!
The TECH Summit'te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
The TECH Summit’te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim'de başlıyor!
Haberler
Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim’de başlıyor!
Marketing Türkiye
13 Ekim 2025
Efsane reklamcı Piyush Pandey yaşamını yitirdi
Haberler
Efsane reklamcı Piyush Pandey yaşamını yitirdi
Sena Tufan
28 Ekim 2025
Apple, Clips uygulamasının fişini çekti!
Haberler
Apple, Clips uygulamasının fişini çekti!
Sena Tufan
13 Ekim 2025
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (3-9 Ekim)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (3-9 Ekim)
Sena Tufan
9 Ekim 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.