1 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Sofralar Sergisi 100. yıl
Haberler

Dünya yıldızlarının davet ve düğün tasarımcıları Kasım ayında İstanbul’a geliyor

Gizem Yıldız
28 Ağustos 2023
2 dk okuma

Uluslararası davet ve düğün endüstrisinin efsane isimleri, dünyaca ünlü tasarımcılar ve sanatçılar, KM Events ve bluechip creative event organizasyonuyla, 31 Ekim – 2 Kasım tarihlerinde Türkiye’nin 100.Yılı Sofralar Sergisi Sanat ve Yaratıcılığı Kutlayalım etkinliğinde bir araya gelecek. 

KM Events ve bluechip creative event organizasyonu ile gerçekleşecek Türkiye’nin 100. Yılı Sofralar Sergisi bu yıl da düzenleyeceği etkinlikler ve panellerle dünyaca ünlü 9 davet tasarımcısını ağırlayacak. Tasarımcılar arasında; Catherina Zeta Jones ve Michael Douglas’ın da düğün ve etkinlik tasarımcısı David Beahm, Donald Trump’ın kızı Tiffany Trump’ın düğününü tasarlayan Toni Breiss, Pakistan’da çok tanınmış bir televizyon figürü ve etkinlik organizatörü Frieha Altaf, Almanya’nın ünlü düğün tasarımcısı ve TV yıldızı Mr.Froonck, Ortadoğu’nun düğünler kraliçesi Majeda Kassir Bisharat, modern ve romantik tasarımları ile tanınan Santa Barbara’lı ünlü tasarımcı Percy Sales, Real Housewifes oyuncusu ve Avrupa’nın ünlü düğünlerine imza atan Hollandalı tasarımcı Hella Huizinga, Emmy Ödül Töreni’ni ve Teen Choice Awards’un kırmızı halı davetlerini ve Grammy Ödül Töreni’nin partisini tasarlayan Brian Worley, son olarak Hint moda ve etkinlik dünyasının önde gelen konsept tasarımcısı Sumant Jayakrishnan isimleri yer alacak.

İstanbul’u “Kutlamalar Destinasyonu” olarak uluslararası platformlarda öne çıkarmak amacıyla hayat bulan “Sofralar Sergisi” projesi, 31 Ekim- 2 Kasım 2023 tarihleri arasında Hilton İstanbul Bosphorus’da gerçekleşecek. Sergide, paneller, workshoplar, özel tadım aktiviteleri ve sürpriz etkinliklerin yanı sıra Hilton İstanbul Bosphorus’un şık sunumları ve Türkiye’yi anlatan özel gösteriler de yer alacak.

Dokuz tasarımcının hazırladığı Türkiye konseptli sofralar; sofra sanatının, gastronominin ve Türkiye’nin dünya etkinlik sektöründeki öneminin tartışılacağı paneller, fuaye alanında seçkin dinletiler ve performanslar ile 1-2 Kasım tarihlerinde 09:30 – 19:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Dünyanın çeşitli kültürlerinden gelen ünlü sofra tasarımcıları, sponsorlar, VIP davetlilerin ve Platinium bilet alanlar için 1 Kasım’da gerçekleşecek gala gecesinde The Peninsula İstanbul’un özel sunumları eşlik edecek. 2 Kasım kapanış partisinde; Sofra tasarımcıları ve VIP davetlilerin katılımlarıyla 1500 yıllık bir sarnıcın içinde yer alan Sarnıç Restorant’ın büyülü ortamında Bizans, Osmanlı ve günümüz mutfağının enfes tatlarını geceye özel dinleti ve performanslarla birlikte deneyimleyerek keyifli anlara şahit olunacak.

Tek bir masa tasarımı dev bir küresel sergiye dönüştü

Türkiye’nin kutlamalar ve etkinlikler için doğru bir lokasyon olduğunu dünyaya anlatma misyonunu üstlenen “Sofralar Sergisi”nin ardında iki kadın girişimcinin; Elmas Özler ve Meltem Tepeler’in imzası var. Hayal gücü ve cesaretin tek bir masa tasarımından başlayarak dev bir sergiye dönüşebileceğini kanıtlayan “Sofralar Sergisi”nin ilham verici hikayesini bluechip Creative Events Kurucu Ajans Başkanı Elmas Özler’den dinledik.
Sofralar Sergisi
1 Shein, Türkiye’de satışları geçici olarak durdurdu!
Shein, Türkiye’de satışları geçici olarak durdurdu!
2 “Tünelin ucunda ışık var” diyen CEO’ların sayısı azalıyor
“Tünelin ucunda ışık var” diyen CEO’ların sayısı azalıyor
3 2025'te YouTube'da en çok izlenen kanallar
2025’te YouTube’da en çok izlenen kanallar
4 Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
5 Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
Güncel Haberler
Reklamcılıkta yeni dönem: 2025’in dengesi ve 2026’nın işaretleri
Reklamcılıkta yeni dönem: 2025’in dengesi ve 2026’nın işaretleri
İş dünyasında "Hibrit Süper Ekipler" çağı başlıyor
İş dünyasında “Hibrit Süper Ekipler” çağı başlıyor
Faruk Atasoy hayatını kaybetti
Faruk Atasoy hayatını kaybetti
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Gökyüzüne uzanan bir parmak: "Görünmez çocuklar" Banksy ile "görünür" oldu!
Haberler
Gökyüzüne uzanan bir parmak: “Görünmez çocuklar” Banksy ile “görünür” oldu!
Nafizcan Önder
23 Aralık 2025
3 milyon hane, 15 günde bir ağrı kesici alıyor!
Haberler
3 milyon hane, 15 günde bir ağrı kesici alıyor!
Sena Tufan
27 Aralık 2025
Müşteri deneyiminin en iyileri The TECHX Awards'da ödüllendirildi
Haberler
Müşteri deneyiminin en iyileri The TECHX Awards’da ödüllendirildi
Sena Tufan
5 Aralık 2025
Honda'da yeni modeller yeni logolarla gelecek...
Haberler
Honda’da yeni modeller yeni logolarla gelecek…
Nafizcan Önder
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.