31 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Türk ekonomisi 52 ülkeden gelen gazetecilere anlatılacak
Haberler

Türk ekonomisi 52 ülkeden gelen gazetecilere anlatılacak

Marketing Türkiye
20 Mayıs 2017
2 dk okuma

“Türkiye-Gücünü ve Potansiyelini Keşfet” sloganıyla gerçekleştirilen Turkey Discover the Potential (TDP) tanıtım etkinlikleri çerçevesinde projelendirilen Uluslararası Medya Forumu, 22-23 Mayıs 2017 tarihlerinde Antalya’da toplanacak.
Forum’a 52 ülkeden, seçkin medya temsilcileri katılacak. Ekonomi, turizm, ticaret, kültür ve medya konularının ele alınacağı Forum, dünya medyasının en geniş katılımlı uluslararası etkinliği olarak görülüyor.

Forum’a Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve TİM Bakanı Mehmet Büyükekşi ile çok sayıda kurum ve kuruluşun üst düzey temsilcisi katılıyor.

Türkiye’nin tanıtım çalışmaları dört koldan sürdürüyor. Türkiye’nin gücü ve potansiyelinin anlatılması amacıyla başlatılan Turkey Discover the Potential (TDP) tanıtım etkinliklerinin önemli ayaklarından olan uluslararası medyanın temsilcilerini bir araya getirecek forum Antalya’da toplanıyor.
İsviçre merkezli Global Connection Media SA (GC), sözkonusu tanıtım kampanyası çerçevesinde 52 farklı ülkeden onlarca medya mensubunu buluşturuyor.

Forum’a Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı katılarak 52 farklı ülkeden gelen gazetecilere Türkiye’nin ekonomi, turizm, ticaret ve yatırım potansiyelini anlatacaklar.

Global Connection Yönetim Kurulu Başkanı Jacques Pasche’ın açış konuşmasıyla başlayacak Forum’a ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Borsa İstanbul Başkanı Himmet Karadağ, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi de katılarak birer sunum yapacaklar.

Geniş katılımlı tanıtım etkinliği
Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi’nce (TİM) desteklenen Uluslararası Medya Forumu, 22-23 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya Belek’te Maxx Royal otelinde gerçekleştirilecek Forum, dünya medyasının en geniş katılımlı uluslararası etkinliği olarak görülüyor.

Global Connection’ın TDP tanıtım etkinlikleri çerçevesinde Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, BAE, Birleşik Krallık ve ABD’de gerçekleştirdiği iletişim çalışmalarının ardından planladığı Uluslararası Medya Forumu, Türk ekonomisinin anlatılmasının yanısıra medya alanında yeni yaklaşımların ele alınacağı bir platform olacak.

GC, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi çerçevesinde 31 Ağustos 2016 tarihinde yine Antalya’da Türkiye-Rusya Medya Forumu düzenlemişti. Rusya ve Türkiye tarafından üst düzey onlarca gazetecinin katıldığı Türkiye-Rusya Medya Forumu, iki ülke arasındaki en büyük sivil girişim etkinliği olmuştu.

Global Connection Uluslararası Medya (GC), Narenciye Tanıtım Grubu adına tasarlayıp uyguladığı tanıtım kampanyası ile de, bu yıl, Rusya’nın İletişim Oscar’ı olarak bilinen Gold Print Awards adlı yarışmada dünya devlerini geride bırakarak “en iyi çıkış yapan marka” dalında ikincilik ödülünü almıştı.

1 10. yılında Brandverse 2026 jürisini gururla sunarız
10. yılında Brandverse 2026 jürisini gururla sunarız
2 Dijital ödemeler yükselişte: Ödeme görünmezleşirken rekabet keskinleşiyor
Dijital ödemeler yükselişte: Ödeme görünmezleşirken rekabet keskinleşiyor
3 Basketbol efsanesi Shaquille O’Neal, Turkcell’in 5G kampanyasının yüzü oldu
Basketbol efsanesi Shaquille O’Neal, Turkcell’in 5G kampanyasının yüzü oldu
4 "Akbank, son 5 yılda teknolojiye 1 milyar doların üzerinde yatırım yaptı!"
“Akbank, son 5 yılda teknolojiye 1 milyar doların üzerinde yatırım yaptı!”
5 ByteDance’in yeni yapay zeka video üretim modeli CapCut’a entegre edildi
ByteDance’in yeni yapay zeka video üretim modeli CapCut’a entegre edildi
Güncel Haberler
12 ton KitKat çalındı, markalar fırsatı kaçırmadı!
12 ton KitKat çalındı, markalar fırsatı kaçırmadı!
“Rüya Takımı”nın ilk 11'i Arda Güler ile bir arada
“Rüya Takımı”nın ilk 11’i Arda Güler ile bir arada
Instagram’da ücretli dönem: Meta, premium aboneliği test ediyor
Instagram’da ücretli dönem: Meta, premium aboneliği test ediyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Bellek çipi krizi derinleşiyor: Teknoloji hisselerinde makas açılıyor
Haberler
Bellek çipi krizi derinleşiyor: Teknoloji hisselerinde makas açılıyor
Sena Tufan
11 Şubat 2026
İPA araştırması: Kadınların en büyük korkusu öldürülmek
Haberler
İPA araştırması: Kadınların en büyük korkusu öldürülmek
Marketing Türkiye
3 hafta önce
Aynı ofis, farklı deneyimler: Kadın çalışanlar nasıl bir iş yeri deneyimi yaşıyor?
Haberler
Aynı ofis, farklı deneyimler: Kadın çalışanlar nasıl bir iş yeri deneyimi yaşıyor?
Marketing Türkiye
2 hafta önce
İş dünyasında haftanın atamaları (10-16 Ocak)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (10-16 Ocak)
Nafizcan Önder
16 Ocak 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.