18 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
“Turizmin geleceği dijitalde! Peki, ya siz neredesiniz?”
Haberler

“Turizmin geleceği dijitalde! Peki, ya siz neredesiniz?”

Marketing Türkiye
2 Ekim 2018
3 dk okuma

Türkiye’nin ilk ve tek turizm sektörüne ait dijital odaklı satış ve pazarlama etkinliği olan Antalya Dijital Zirvesi, CRM Group şirketlerinden CRM Medya tarafından 10 Ekim Çarşamba günü 3. kez Antalya Su Otel’de gerçekleşecek. Reklam, medya, pazarlama, satış ve iletişim dünyasının tüm paydaşlarını turizm sektörüyle buluşturan 3. Antalya Dijital Zirvesi’nde binin üzerinde katılımcı yer alacak.

 Türkiye’nin cari açığını kapatma konusunda önemli bir rol üstlenen sektörlerin başında gelen turizmde, yepyeni bir dönem başlıyor: Dijital dönüşüm. Türkiye’de ilk defa turizmde dijital dönüşümün konuşulmasına imkan tanıyan ve turizmde gelir artışına önemli bir katkı sunmayı hedefleyen CRM Medya, 10 Ekim Çarşamba günü Antalya Su Otel’de, Antalya Dijital Zirvesi’ni düzenleyecek. Türkiye’nin ekonomik, uluslararası, sosyal ve diplomatik gücü olan turizm sektörünün dijital dünyaya yansımasını ortaya koymak üzere bu yıl 3. kez düzenlenecek zirvede, 12 konuşmacı yer alacak. Otel sahibi-otel müdürü, otel satış pazarlama müdürü, seyahat acentalarından üst düzey yönetici gibi binin üzerinde katılımcının yer alacağı zirvede, 8 saat boyunca konferans, panel ve eğitimler gerçekleşecek. Moderatörlüğünü ünlü Yazar ve Seslendirme Sanatçısı Yekta Kopan’ın gerçekleştireceği zirvenin bu seneki ana teması: “Digitalization – Dijital dönüşüm ve turizme etkileri” olacak.

ILO_0862

“Turizmin geleceği dijitalde! Peki, ya siz neredesiniz?” sorusuna yanıt bulunacağı zirvede, ayrıca turizm sektöründe dijital pazarlama kanalları kullanılarak nasıl satış yapılabileceğinin detayları masaya yatırılacak. Alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte, son zamanlarda ekonomiye dair yaptığı yorumlarla büyük ses getiren Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Ekonomi, Finans, Teknoloji ve Siz” konuşmasında “Karşılaştırmalı Türk Ekonomisi – Geçmişi Şimdisi Geleceği, Ticaret Savaşları Amerika Çin Savaşı, Şehirler, Ülkeler, Teknolojiler Öncesi Şimdisi Sonrası, Otomasyon, Yapay Zeka, Biyoteknoloji, Uzay ve Sizin Geleceğiniz” konularına değinecek.

ILO_1004

Bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarıyla tanınan ve sektörün duayen isimlerinden Gazeteci Serdar Kuzuloğlu ise “Fırtına Yaklaşırken: Dijitalleşen Dünyada Turizm Sektörüne Bakış” başlığıyla bilişim sektöründeki son gelişmelerin turizm sektöründeki etkilerini dinleyicilerle paylaşacak. Turizm sektörünün öncü isimlerinden Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır ise zirve kapsamında düzenlenecek panelde; turizmde 100 milyon turist, 100 milyar Dolar hedefinin dijital dönüşümle nasıl mümkün olacağını anlatacak.

CRM Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer
CRM Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer

Dijital dönüşüm ve turizme etkilerinin kapsamlı bir şekilde ele alınacağı zirve hakkında açıklamalarda bulunan CRM Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, “Tüm sektörler giderek dijital dünyanın içerisinde yer almaya başladılar. Artık dünya sanayi 4.0 kavramına geçmiş durumda. Türkiye de turizm sektöründe 4.0’a geçmeli! Turizmde dijitalizasyon şart! Eğer turizmde bu ivmeyi sağlayabilirsek hem Türkiye’nin marka değerini arttırabiliriz hem de daha yüksek gelirli, A plus hizmet almak isteyen hedef kitleleri Türkiye’ye çekebiliriz. Dijital dönüşümü sağlayan her işletme marka değerini artıracağı gibi ülkemizin dünyadaki turizm marka algısını oluşturacaktır.” dedi. Neredekal.com Founder CEO Özkan Hacıoğlu, Ekonomi Programcısı Hande Berktan, AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı, Kilit Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit, Ligatus Ülke Müdürü Emre Faks, MedyaNet Reklam Satış Direktörü Metin Güleç, Admatik Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer olmak üzere kendi alanlarının uzman isimleri üst düzey konuşmacılar da sunumlarıyla zirvede yerini alacak. Tüm turizm sektörü profesyonellerinin katılımının ücretsiz olduğu Antalya Dijital Zirvesi #3 ve önceki zirveler hakkında detaylı bilgi almak, online davetiye ve kayıt için http://antalyadijitalzirvesi.com/ adresini takip edebilir, [email protected] adresine elektronik posta gönderebilir, 0242 254 00 84 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

1 Her 3 gençten 1'i ne eğitimde ne istihdamda!
Her 3 gençten 1’i ne eğitimde ne istihdamda!
2 KFC, Türkiye pazarına HD Holding’le geri dönüyor!
KFC, Türkiye pazarına HD Holding’le geri dönüyor!
3 İş dünyasında haftanın atamaları (6-12 Eylül)
İş dünyasında haftanın atamaları (6-12 Eylül)
4 Türkiye Innovation Week 2025, yapay zeka ve inovasyon liderlerini bir araya getiriyor
Türkiye Innovation Week 2025, yapay zeka ve inovasyon liderlerini bir araya getiriyor
5 Markaların yeni oyun alanı: The Summer I Turned Pretty
Markaların yeni oyun alanı: The Summer I Turned Pretty
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (6-18 Eylül)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (6-18 Eylül)
RTÜK’ten dijital platformlara ceza yağdı
RTÜK’ten dijital platformlara ceza yağdı
Yorgos Lanthimos, Prada için Scarlett Johansson’u farklı kimliklerle sahneye taşıyor
Yorgos Lanthimos, Prada için Scarlett Johansson’u farklı kimliklerle sahneye taşıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Google, antitröst davasında rahat nefes aldı! Chrome satılmayacak...
Haberler
Google, antitröst davasında rahat nefes aldı! Chrome satılmayacak…
İrem Alimoğlu
2 hafta önce
MrBeast, mobil iletişim sektörüne giriyor
Haberler
MrBeast, mobil iletişim sektörüne giriyor
Sena Tufan
2 hafta önce
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Ağustos 2025)
Haberler
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Ağustos 2025)
Sena Tufan
2 hafta önce
Samsung'un iPhone kullananlara bir sorusu var: "Telefonunuz bunu yapabiliyor mu?"
Haberler
Samsung’un iPhone kullananlara bir sorusu var: “Telefonunuz bunu yapabiliyor mu?”
Nafizcan Önder
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.