3 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
TÜHİD’in yeni yönetim kurulu belirlendi
Haberler

TÜHİD’in yeni yönetim kurulu belirlendi

Marketing Türkiye
5 Temmuz 2017
2 dk okuma

İletişim sektöründe 45. yılını kutlayan Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin (TÜHİD) yeni dönem yönetimi belirlendi. Türkiye’deki halka ilişkiler uzmanlarını bir çatı altında toplayarak, 45 yıldır meslek içi dayanışmayı sağlayan TÜHİD‘in 15 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında yönetimi belirlendi. TÜHİD’in başkanlığına geçen dönem de dernek başkanlığını yürüten Effect Burson Marsteller CEO’su Gonca Karakaş seçilirken derneğin Başkan Yardımcılığını Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü üstlendi.

TÜHİD yeni yönetiminde genel sekreterliği Vodafone Türkiye’den Sevil Wittmann yürütecek. Derneğin saymanı ise Mark&Mark İletişim Danışmanlığı’ndan Şeref Gözütok oldu. TÜHİD’in yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Toksü ve Chase Halkla İlişkiler’den Fügen Toksü, Bernaylafem İletişim ve Marka Yönetimi’nden Berna Sağlam Naipoğlu, Ünite İletişim’den Ercüment Şener, TÜSİAD Kurumsal İletişim’den Başak Solmaz, Çalık Holding’ten Özlem Yalçın, Zorlu Holding’ten Aslı Alemdaroğlu Opet Petrolcülük’ten Ayşenur Aydın, İdea Halkla İlişkiler’den Şila Gök, Artı Değer Stratejik İletişim’den Şulecan Dalbudak Toközlü ve ON İletişim’den İpek Özgüden Özen.

TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Gonca Karakaş; TÜHİD’in yeni yönetiminin hızlı bir şekilde çalışmalarına başladığını söyledi. İletişimin öneminin her geçen gün daha da arttığına, bu sektörün de bir sanayiye dönüşmesi gerektiğini ifade eden Karakaş, “TÜHİD olarak bizlere büyük görevler düşüyor. Henüz 45 yıllık genç bir sektör olan iletişimin yeni dinamiklerle birlikte kendini geliştirmesi gerekiyor. Biz yeni yönetimimizle birlikte sektörün daha iyi noktalara gelmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yeni yönetimin sektörümüze hayırlı olmasını dilerim” dedi.

TÜHİD’te ‘Denetleme Kurulu’, ‘Disiplin Kurulu’ ve ‘Balotaj Kurulu’nda görev alacak isimler de belirlendi. TÜHİD Denetleme Kurulu’nda Sancar Maruflu (Hisdaş Medyapol Halkla İlişkiler), Meltem Erkaan Atalan (Urban İletişim), Sibel Berkan (Unicasa Real Estate), Arzum Üstün (Novartis Türkiye), Elif Balcı Fisunoğlu(Kalyon Turizm), Esin Sungur (Fairmont Quasar İstanbul) yer aldı.

TÜHİD Disiplin Kurulu’nda Canan Noyan (Image Halkla İlişkiler), Sibel Asna (A&B İletişim), Dr. Bârika Göncü (Bilgi Üniversitesi), Cengiz Turhan (Grup 7 İletişim), Aytül Özkan (Ogilvy & Mather Türkiye), Serpil Berkan (Mavi) görev alacak.

TÜHİD Balotaj Kurulu’nda ise Prof. Dr. Serra Görpe (Sharjah Üniversitesi), Dr. Zehra Güngör (Stage İletişim Danışmanlığı), Pelin Kocaalp (Hill+Knowlton Strategies), Seçil Şendağ (360 İletişim), Önder Kiremitçi (Denove Halkla İlişkiler), Handan Erdoğdu (Kredi Kayıt Bürosu) görev yapacak.

1 The TECH Summit'te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
The TECH Summit’te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
2 3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim... İşte The TECH Summit 2025'in programı!
3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim… İşte The TECH Summit 2025’in programı!
3 Müşteri deneyiminin en iyi markaları The TECHX Awards’ta ödüllendirilecek
Müşteri deneyiminin en iyi markaları The TECHX Awards’ta ödüllendirilecek
4 The TECH Summit'in destekçileri belli oldu!
The TECH Summit’in destekçileri belli oldu!
5 The TECH Summit oturumlarını mobil app'ten seçin!
The TECH Summit oturumlarını mobil app’ten seçin!
Güncel Haberler
Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları B2B Excellence Awards’da ödüllerine kavuştu
Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları B2B Excellence Awards’da ödüllerine kavuştu
The TECH Summit'in ilk günü yapay zeka gündemiyle dolu dolu geçti
The TECH Summit’in ilk günü yapay zeka gündemiyle dolu dolu geçti
YouTube'ta Kasım ayının en çok izlenen gazetecileri...
YouTube’ta Kasım ayının en çok izlenen gazetecileri…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Tutuklu gazeteci Fatih Altaylı, yorumlarına ara verdi: "Bize biraz müsaade"
Haberler
Tutuklu gazeteci Fatih Altaylı, yorumlarına ara verdi: “Bize biraz müsaade”
Sena Tufan
6 Ekim 2025
MAC Cosmetics, ABD’de ilk kez Sephora raflarında!
Haberler
MAC Cosmetics, ABD’de ilk kez Sephora raflarında!
İrem Alimoğlu
31 Ekim 2025
OpenAI ve AWS’den üretken yapay zekayı yeniden tanımlayacak stratejik iş birliği
Haberler
OpenAI ve AWS’den üretken yapay zekayı yeniden tanımlayacak stratejik iş birliği
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
Skechers, “Yürüyene Hayat Çok” diyerek şehirde ikinci yürüyüşünü gerçekleştirdi
Haberler
Skechers, “Yürüyene Hayat Çok” diyerek şehirde ikinci yürüyüşünü gerçekleştirdi
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.