26 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
TÜGİAD’ın yeni başkanı Rahmi Çuhacı oldu
Haberler

TÜGİAD’ın yeni başkanı Rahmi Çuhacı oldu

Marketing Türkiye
19 Nisan 2015
2 dk okuma

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) 14. ve 15. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen’in aktif siyasetin içinde yer alma kararını takiben istifası ile boşalan TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine oybirliği ile Rahmi Çuhacı seçildi.  Kendine verilen bu önemli görevi, güçlü bir ekip ve demokratik bir yönetim anlayışı ile yerine getireceğini ifade eden Çuhacı şunları söyledi: “Başta saygıdeğer başkanlarımız Cefi J. Kamhi, Murat Bekdik, Hamdi Akın, Muharrem Yılmaz, Hayati Kaya, Murat Saraylı, Lütfü Küçük, Murat Coşkunkan ve Ali Yücelen olmak üzere; kuruluşundan itibaren dernek yönetiminde, kurullarında ve komisyonlarında yer alan değerli TÜGİAD’lı kardeşlerimize ve TÜGİAD’a gönülden destek veren tüm üyelerimize içten duygularla şükranlarımı sunuyorum. TÜGİAD bayrağını tüm çabamızla en üst noktaya taşımaya gayret edeceğiz. Geçmiş yıllardaki bütün TÜGİAD yönetimleri gibi, düşünen, düşündüren, proje üreten ve çözüm getiren bir kurum olmak için hizmet etmeye çalışacağız”

TÜGİAD olarak üzerinde titizlikle duracakları konuları da paylaşan Çuhacı, “Dernek olarak başta hükümetimiz olmak üzere, siyasi aktörler ve bürokrasi ile kurduğumuz ilişkilerimizi daha da güçlendirerek yurt içi ve yurt dışı her platformda ülkemizi ve derneğimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin önde gelen tüm sivil toplum kuruluşları, düşünce kuruluşları ve üniversiteleri ile iyi ilişkiler içerisinde olarak güç birliği ve faaliyet birlikteliklerine çalışacağız. Bir önceki dönemde başlatılmış olan tüm program ve komisyonlarımızı çeşitlendirerek üyelerimizin yönetim ve karar süreçlerine kapsamlı katılımını sağlayacağız.” “İşsizliğin bir numaralı çözümü gördüğümüz girişimciliği gündemden düşürmeyeceğiz”

Başkan Çuhacı, “Türkiye unvanı ile onurlandırılmış tek genç işadamları derneği olarak işsizliğe ve girişimciliğe dikkat çekerek icraat dönemimizde bu konuyu sürekli gündemde tutacağız. Genç girişimciliğin ülkemizde ivme kazanmasına büyük katkı yapacağına inandığımız ve bu sebeple gündemimizde yoğun olarak yer alacak olan G20 YEA Genç Girişimciler İttifakı 2015 Zirvesi’ne ev sahipliği yapacağız. 2023 Türkiye’si hedeflerine, hayallerine biz bu genç işsiz nüfusumuzu iş sahibi yaparak ulaşabiliriz. Bu konuda gerçekleştireceğimiz her çalışma ülke geleceğimizin inşasına koyacağımız bir tuğla olacaktır” diye konuştu.

1 “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için son başvuru tarihi 31 Ocak!
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için son başvuru tarihi 31 Ocak!
2 Brandverse Awards başvuruları başladı!
Brandverse Awards başvuruları başladı!
3 2025'in en başarılı reklam filmleri!
2025’in en başarılı reklam filmleri!
4 "Mavi Yaka Türkiye"yi anlamak...
“Mavi Yaka Türkiye”yi anlamak…
5 Trump, Visa ve Mastercard'dan ne istiyor?
Trump, Visa ve Mastercard’dan ne istiyor?
Güncel Haberler
Royal Canin’den sahte mamaya karşı QR kodlu çözüm
Royal Canin’den sahte mamaya karşı QR kodlu çözüm
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için son başvuru tarihi 31 Ocak!
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için son başvuru tarihi 31 Ocak!
“Beckham Maddesi” tatilcilerin yeni sigortası oldu
“Beckham Maddesi” tatilcilerin yeni sigortası oldu
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Apple'da son yılların en büyük yönetim depremi yaşanıyor...
Haberler
Apple’da son yılların en büyük yönetim depremi yaşanıyor…
İrem Alimoğlu
8 Aralık 2025
Politik kriz, “viral ekonomiyi” tetikledi: Maduro'nun eşofmanı yok satıyor
Haberler
Politik kriz, “viral ekonomiyi” tetikledi: Maduro’nun eşofmanı yok satıyor
Sena Tufan
3 hafta önce
Estée Lauder global marka elçisi oyuncu Daisy Edgar Jones oldu
Haberler
Estée Lauder global marka elçisi oyuncu Daisy Edgar Jones oldu
Sena Tufan
2 hafta önce
Müşteri deneyiminin en iyileri The TECHX Awards'da ödüllendirildi
Haberler
Müşteri deneyiminin en iyileri The TECHX Awards’da ödüllendirildi
Sena Tufan
5 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.