29 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

TEB ‘Müşteri Odaklılığı’ kategorisinde, Avrupa’nın en iyisi seçildi

Marketing Türkiye
7 Haziran 2013
2 dk okuma

 

Türkiye’yi Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards – EBA) temsil etmeye hak kazanan tek banka olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ Danışmanları ile Avrupa’nın en iyileri arasına girdi. Aralık 2012’de “Ulusal Şampiyon” seçilerek Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeye hak kazanan tek banka olan TEB, Ocak 2013’te ise Avrupa İş Ödülleri’nde 10 kategoriden 10’ar firmanın yer aldığı Ruben d’Honneur listesine girerek finale kalan 100 projeden biri olmuştu.

18 ay boyunca titizlikle gerçekleştirilen ve jüri üyelerinin değerlendirmelerinin yanı sıra, halk oylamasına da yer verilen Avrupa İş Ödülleri’nin final sonuçları 6 Haziran Perşembe günü açıklandı. Buna göre TEB, KOBİ Danışmanları ile Avrupa İş Ödülleri’nde Avrupa’nın en iyi 10 projesinden biri seçildi. TEB, KOBİ Danışmaları ile ‘Müşteri Odaklılığı’ kategorisinde birinci olarak Avrupa çapında büyük bir başarıya imza attı.

Uluslararası düzeyde saygın ve bağımsız bir ödül programı olan Avrupa İş Ödülleri, Avrupa iş dünyasında mükemmellik, en iyi uygulama ve yenilik konularını desteklemesiyle tanınıyor. Avrupa İş Ödülleri, yarışmaya katılan tüm şirketlerin, Avrupa’nın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası’nın (GSYİH) %8,2’sini oluşturan 1 trilyon Euro’dan fazla iş hacmine ve 2,7 milyondan fazla çalışana sahip olmasıyla da Avrupa iş dünyasında büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

KOBİ’ler TEB KOBİ Danışmaları ile başarı hikayeleri yazıyor
TEB, 2008 yılında başlattığı TEB KOBİ Danışmanları projesi kapsamında KOBİ müşteri temsilcilerini 24 aylık yoğun bir eğitim sürecinden geçiriyor. Eğitim süreci sonunda TEB KOBİ Danışmanları adını alan müşteri temsilcileri, sadece finansman açısından değil aynı zamanda Üretim Yönetimi, Organizasyonel Yapılanma, Pazarlama Faaliyetleri ve İnsan Kaynakları Yönetimi açısından analiz yapabilecek bir yetkinliğe sahip oluyor. TEB KOBİ Danışmanları, KOBİ’ler ile birebir iletişime geçerek; şirketlerinin derinlemesine analizini yaparak bir rapor hazırlıyor. Aynı zamanda büyümenin reçetesi olan söz konusu rapor ile KOBİ’nin mevcut durumu ve iyileştirilmesi gereken yönleri tespit ediliyor. TEB KOBİ Danışmanları, oluşturdukları raporun ışığında; verimlilik artışından pazarlamaya, ihracattan tasarrufa kadar bir işletmenin varlığını sürdürebilmesi ve büyümesi için gerekli tüm bilgileri paylaşarak KOBİ’lere yol gösteriyor.

Bugüne kadar 400’den fazla TEB KOBİ Danışmanı 2000’den fazla KOBİ’ye işletme analizi hazırlayıp sunarak KOBİ’lerin başarı hikayelerine yenilerini eklemelerini sağladı. 2005 yılından bu yana KOBİ’lerin danışman bankası olma hedefiyle çalışan TEB, KOBİ Bankacılığı alanındaki çalışmalarıyla yurt içi ve yurt dışında toplam 31 ödüle layık görüldü. 2011 yılında ise TEB, Dünya Bankası’nın bir kuruluşu olan IFC tarafından finansal olmayan ürünler alanında dünyaya örnek gösterilen 3 bankadan biri oldu.

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 TDK, 2025’in kelimesini halk oylamasına açtı
TDK, 2025’in kelimesini halk oylamasına açtı
3 adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
4 Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
5 Avrupa'da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
Avrupa’da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
Güncel Haberler
Fatih Altaylı için tahliye kararı çıktı
Fatih Altaylı için tahliye kararı çıktı
Pegasus, Premier Lig'de...
Pegasus, Premier Lig’de…
GSM'de 5G yarışı "ceza yarışına" dönüşür mü?
GSM’de 5G yarışı “ceza yarışına” dönüşür mü?
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Filistinlilerin yüzde 71'i "Savaşın bir kazananı yok" diyor...
Haberler
Filistinlilerin yüzde 71’i “Savaşın bir kazananı yok” diyor…
Nafizcan Önder
22 Ekim 2025
Sosyal medyada alkollü içki paylaşımlarına Reklam Kurulu’ndan durdurma cezası
Haberler
Sosyal medyada alkollü içki paylaşımlarına Reklam Kurulu’ndan durdurma cezası
İrem Alimoğlu
14 Ekim 2025
Google Türkiye’den öğrencilere “AI Pro” hediyesi: Gemini bir yıl boyunca ücretsiz olacak
Haberler
Google Türkiye’den öğrencilere “AI Pro” hediyesi: Gemini bir yıl boyunca ücretsiz olacak
Marketing Türkiye
8 Ekim 2025
Damak’ın Türkiye’den Avrupa’ya uzanan yolculuğu
Haberler
Damak’ın Türkiye’den Avrupa’ya uzanan yolculuğu
Advertorial
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.