22 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

TAV Bilişim Türkiye’nin ilk Windows 8 uygulamasını hayata geçirdi

Marketing Türkiye
25 Temmuz 2012
2 dk okuma

  TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV Bilişim Hizmetleri, Windows 8 işletim sistemi için hazırlanan TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nı hayata geçirdi.  Türkiye’nin en yaratıcı dijital medya ve pazarlama ajanslarından Roy+Teddy’nin işbirliğinde oluşturulan uygulama, TAV’ın dört ülkede işlettiği sekiz havalimanında ihtiyaç duyulan her türlü bilgiyi ve daha fazlasını yolcuların cebine taşıyor. TAV Airports Windows 8 Uygulaması, Türkiye’den Windows 8 Store’da yer alan ilk uygulama olmasının yanı sıra, tüm dünyada havalimanı işletmeciliği alanındaki ilk uygulama olma özelliğine sahip. Masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayarlar başta olmak üzere hemen her türlü cihaza ücretsiz yüklenen TAV Airports Windows 8 Uygulaması ile uçuş bilgilerine ek olarak havalimanında hayatı kolaylaştıran ve yolculuğu eğlenceli hale getiren bilgilere anında erişmek mümkün. Konuyla ilgili olarak TAV Bilişim Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran “Dünyanın ilk ‘taşınabilir havalimanı uygulaması’ olan TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nın geliştirdiğimiz diğer mobil uygulamalar gibi kullanıcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanacağını umuyoruz TAV Bilişim olarak havacılık alanında dünya standartlarında entegre bilişim hizmetleri sunuyoruz. TAV Airports Windows 8 Uygulaması, müşteri memnuniyetine ve yaratıcı çözümlere verdiğimiz önemin de bir göstergesi. Windows 8 için Türkiye’de üretilen ilk uygulamayı hayata geçirmiş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Diğer platformlarda çalışan bir uygulama olan TAV Mobile ile dünyada havacılık alanında bir ilki gerçekleştirmiştik. TAV Airports Windows 8 Uygulaması ile bu öncü rolümüzü sürdürüyoruz. Windows 8’in dünya çapında yüz milyonlarca kullanıcıya ulaşacak eşsiz erişim gücüyle birlikte, TAV Airports Windows 8 Uygulaması’nı en geniş erişim ağına kavuşturacağız. Türkiye’den çıkan bir şirket olan TAV Bilişim, öz kaynaklarıyla geliştirdiği yaratıcı çözümlerle kısa zamanda küresel bir marka haline geldi” dedi.    

TAV Bilişimin her zaman öncü olduğunu vurgulayan Microsoft Türkiye Yazılım Geliştirme Teknolojileri Müdürü Selçuk Uzun ise: “Tüm dünyada büyük heyecanla beklenen Windows 8 lansmanı öncesinde Windows 8 Uygulama Mağazası’nda yer almak üzere Türk şirketleri tarafından geliştirilecek uygulamalar ile ilgili olarak büyük heyecan duyuyoruz ve uygulama geliştiriciler ve şirketler ile çok yakın çalışıyoruz. TAV Bilişim bu anlamda büyük bir adım atarak şimdiden Windows 8 uygulama mağazasındaki yerini aldı ve Türkiye’de bu anlamda bir öncü oldu. Ön sürümü bugün milyonlarca insan tarafından indirilen Windows 8’deki uygulamayı geliştiren TAV Bilişim ve Roy+Teddy’yi tebrik ediyorum.” dedi. Roy+Teddy Kurucu Ortağı ve CTO’su Ekin Özçiçekçiler, TAV Bilişim ile iş birliği içerisinde böylesine başarılı ve yenilikçi bir çalışmayı hayata geçirdikleri için büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Roy+Teddy olarak, Windows 8 gibi yenilikçi ve inovatif konuların dijital pazarlama alanında kullanılması adına öncü bir rol üstlendiklerini vurgulayan Özçiçekçiler,  “TAV Airports Windows 8 Uygulaması, Türkiye’den Windows 8 Store’a girmeyi başaran ilk uygulama oldu ve büyük beğeni topladı. Bundan sonra da birlikte çalıştığımız markalarımız için Windows 8 kapsamında kullanıma sunulacak yeni uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

1 Marketing Türkiye, İletişim Fakülteleri Dekanları Konseyi ve TÜHİD ile üniversite öğrencileri için “Askıda Dergi” uygulamasını başlatıyor
Marketing Türkiye, İletişim Fakülteleri Dekanları Konseyi ve TÜHİD ile üniversite öğrencileri için “Askıda Dergi” uygulamasını başlatıyor
2 Bülent Gökdemir yazdı: A101- Carrefour kararında rekabetin sınırları nerede başlıyor?
Bülent Gökdemir yazdı: A101- Carrefour kararında rekabetin sınırları nerede başlıyor?
3 Mobilya otomobili geride bıraktı: Tüketicinin yeni önceliği “yaşam alanı”
Mobilya otomobili geride bıraktı: Tüketicinin yeni önceliği “yaşam alanı”
4 Tüketicinin yeni lüksü: Daha sağlıklı bir yaşam...
Tüketicinin yeni lüksü: Daha sağlıklı bir yaşam…
5 ChatGPT Ads Avrupa’ya açılıyor: 31 ülkede reklam dönemi başlıyor
ChatGPT Ads Avrupa’ya açılıyor: 31 ülkede reklam dönemi başlıyor
Güncel Haberler
Markaların yüzde 77’si AVM’lerle karşı karşıya
Markaların yüzde 77’si AVM’lerle karşı karşıya
1 Eylül öncesi taşınma telaşı başladı: Şehre göre fatura yüzde 52 değişiyor
1 Eylül öncesi taşınma telaşı başladı: Şehre göre fatura yüzde 52 değişiyor
Evler spor salonuna dönüşüyor: Fitness ürünlerine talep yüzde 60 arttı
Evler spor salonuna dönüşüyor: Fitness ürünlerine talep yüzde 60 arttı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Türkiye bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün büyüklüğü 2,1 trilyona ulaştı
Haberler
Türkiye bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün büyüklüğü 2,1 trilyona ulaştı
Sena Tufan
9 Haziran 2026
Organik atıştırmalık pazarının şifresi: Çocuk beğenecek, anne güvenecek
Haberler
Organik atıştırmalık pazarının şifresi: Çocuk beğenecek, anne güvenecek
Gülben Dikmen
24 Haziran 2026
2026 FIFA Dünya Kupası™ ve YouTube: Topluluk odaklı bir taraftar deneyimi
Haberler
2026 FIFA Dünya Kupası™ ve YouTube: Topluluk odaklı bir taraftar deneyimi
Marketing Türkiye
20 Haziran 2026
SNICKERS® ve Barış Alper Yılmaz’dan “oyunda kalma” hikayesi
Haberler
SNICKERS® ve Barış Alper Yılmaz’dan “oyunda kalma” hikayesi
Advertorial
18 Haziran 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.