17 Ekim Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Shell & Turcas’a “Sektörünün En Beğenilen Şirketi Ödülü”

Marketing Türkiye
20 Mart 2013
2 dk okuma

 

Capital’in düzenlediği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2012” için Conrad İstanbul’da renkli bir ödül töreni düzenlendi. Sunuculuğunu sanatçı Demet Tuncer’in gerçekleştirdiği tören iş ve medya dünyasını buluşturdu. Geceye Royal Dutch Shell Avrupa Bölgesi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tim Ford, Shell & Turcas İcra Kurulu Başkanı Jacek Dziembaj, Shell & Turcas Perakende Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Perakende Satışlar Yatırımlar Müdürü Semih Genç, Ticari Akaryakıtlar Müdürü Emre Turanlı, Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır, Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Tecmen ve Turcas Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Banu Aksoy Tarakçıoğlu da katıldı.

“Ödül, Shell’e duyulan güvenin göstergesi”

Araştırmada rekor başarı göstererek 10’uncu kez “Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Sektörünün En Beğenilen Şirketi” seçilen Shell & Turcas’ın ödülünü Shell & Turcas İcra Kurulu Başkanı Jacek Dziembaj Katar Havayolları Türkiye Ülke Müdürü Ferit Aksun’un elinden aldı. Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden birini 10’uncu kez kazanmanın gurur erici bir başarı olduğunu belirterek, Shell & Turcas’a destek veren iş ortaklarına, müşterilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Dziembaj, “Bu sene bizim için çok özel bir yıl çünkü Shell’in Türkiye’deki kuruluşunun 90.yılını kutluyoruz. Aynı zamanda ortağımız Turcas Petrol da 82.yılını kutluyor. 90 yıldır ülkemize en iyi hizmeti ve ürünleri sunma tutkusuyla çalışıyoruz. Bu yüzden iş dünyasının nabzını yansıtan bu ödül bizim için çok değerli ve markamıza duyulan güveni gösteriyor. Ödül, yeni başarılarımız için motivasyon olacak” dedi.

Törende Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen’e ödülünü Royal Dutch Shell Avrupa Bölgesi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tim Ford, Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane’ye Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Tecmen, Markafoni Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra’ya Shell & Turcas Perakende Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal’a Shell & Turcas Ticari Yakıtlar Müdürü Emre Turanlı verdi.

Shell’in “90’ıncı Yıl” filmi izlendi

Gecede, Türkiye’deki faaliyetlerine 7 Mart 1923 tarihinde başlayan Shell’in 90’ıncı yılı için özel olarak hazırlanan film izlendi. Ayrıca Shell’in kültür dünyasına kazandırdığı “Bu Şehr-i İstanbul” fotoğraf kitabı da davetlilere armağan edildi.

Araştırmaya 1555 yönetici katıldı

GfK Türkiye tarafından gerçekleştirilen araştırmaya 500’ün üzerinde sektörden, 1555 orta ve üst düzey yönetici katıldı. Araştırmanın başarı kriterleri arasında ‘Bilgi ve teknoloji yatırımları’, ‘Finansal sağlamlık’, ‘İletişim ve pazarlama yönetimi’, ‘Uluslararası pazarlara entegrasyon’, ‘Pazarlama ve satış stratejileri’ yer aldı. 2012 yılında 38 ayrı sektörden toplam 114 şirket “En Beğenilenler” listesinde yer aldı. Her sektörden üçer şirket listeye girdi.

1 Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim'de başlıyor!
Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim’de başlıyor!
2 İletişimde anlam ekonomisi: Görünür olmak mı, görülmeye değer olmak mı?
İletişimde anlam ekonomisi: Görünür olmak mı, görülmeye değer olmak mı?
3 Adgager, Marketing Türkiye için araştırdı: İlk 6 ayın en başarılı reklam filmleri…
Adgager, Marketing Türkiye için araştırdı: İlk 6 ayın en başarılı reklam filmleri…
4 Murat Ülker duyurdu: İstanbul’un ruhunu taşıyan yeni lezzet: “Ülker Çikolata İstanbul”un global lansmanı yapıldı
Murat Ülker duyurdu: İstanbul’un ruhunu taşıyan yeni lezzet: “Ülker Çikolata İstanbul”un global lansmanı yapıldı
5 İş dünyasında haftanın atamaları (4-10 Ekim)
İş dünyasında haftanın atamaları (4-10 Ekim)
Güncel Haberler
Rekabet Kurumu'ndan ilaç sektöründeki 17 firmaya 244,8 milyon TL ceza
Rekabet Kurumu’ndan ilaç sektöründeki 17 firmaya 244,8 milyon TL ceza
Rekabet otoriteleri tarihin akışını değiştirebilir mi?
Rekabet otoriteleri tarihin akışını değiştirebilir mi?
Her 5 sepetten 2’sinde atıştırmalık var!
Her 5 sepetten 2’sinde atıştırmalık var!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İş dünyasına onlar yön veriyor: Platin Yakalar...
Haberler
İş dünyasına onlar yön veriyor: Platin Yakalar…
İrem Alimoğlu
1 ay önce
Sağlık çalışanları güvende değil! Şiddet vakaları 122 bini aştı!
Haberler
Sağlık çalışanları güvende değil! Şiddet vakaları 122 bini aştı!
Marketing Türkiye
2 hafta önce
Paşabahçe, Füreya Koral’ın ilhamını günümüze taşıyor
Haberler
Paşabahçe, Füreya Koral’ın ilhamını günümüze taşıyor
İrem Alimoğlu
2 hafta önce
Golden Drum 2025'in sonuçları açıklandı... TBWA Istanbul'a tam 9 ödül!
Haberler
Golden Drum 2025’in sonuçları açıklandı… TBWA Istanbul’a tam 9 ödül!
Nafizcan Önder
3 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.