13 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Shell & Turcas’a “Sektörünün En Beğenilen Şirketi Ödülü”

Marketing Türkiye
20 Mart 2013
2 dk okuma

 

Capital’in düzenlediği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması 2012” için Conrad İstanbul’da renkli bir ödül töreni düzenlendi. Sunuculuğunu sanatçı Demet Tuncer’in gerçekleştirdiği tören iş ve medya dünyasını buluşturdu. Geceye Royal Dutch Shell Avrupa Bölgesi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tim Ford, Shell & Turcas İcra Kurulu Başkanı Jacek Dziembaj, Shell & Turcas Perakende Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Perakende Satışlar Yatırımlar Müdürü Semih Genç, Ticari Akaryakıtlar Müdürü Emre Turanlı, Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır, Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Tecmen ve Turcas Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Banu Aksoy Tarakçıoğlu da katıldı.

“Ödül, Shell’e duyulan güvenin göstergesi”

Araştırmada rekor başarı göstererek 10’uncu kez “Akaryakıt ve Madeni Yağ Dağıtım Sektörünün En Beğenilen Şirketi” seçilen Shell & Turcas’ın ödülünü Shell & Turcas İcra Kurulu Başkanı Jacek Dziembaj Katar Havayolları Türkiye Ülke Müdürü Ferit Aksun’un elinden aldı. Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden birini 10’uncu kez kazanmanın gurur erici bir başarı olduğunu belirterek, Shell & Turcas’a destek veren iş ortaklarına, müşterilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. Dziembaj, “Bu sene bizim için çok özel bir yıl çünkü Shell’in Türkiye’deki kuruluşunun 90.yılını kutluyoruz. Aynı zamanda ortağımız Turcas Petrol da 82.yılını kutluyor. 90 yıldır ülkemize en iyi hizmeti ve ürünleri sunma tutkusuyla çalışıyoruz. Bu yüzden iş dünyasının nabzını yansıtan bu ödül bizim için çok değerli ve markamıza duyulan güveni gösteriyor. Ödül, yeni başarılarımız için motivasyon olacak” dedi.

Törende Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen’e ödülünü Royal Dutch Shell Avrupa Bölgesi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tim Ford, Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane’ye Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Tecmen, Markafoni Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra’ya Shell & Turcas Perakende Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal’a Shell & Turcas Ticari Yakıtlar Müdürü Emre Turanlı verdi.

Shell’in “90’ıncı Yıl” filmi izlendi

Gecede, Türkiye’deki faaliyetlerine 7 Mart 1923 tarihinde başlayan Shell’in 90’ıncı yılı için özel olarak hazırlanan film izlendi. Ayrıca Shell’in kültür dünyasına kazandırdığı “Bu Şehr-i İstanbul” fotoğraf kitabı da davetlilere armağan edildi.

Araştırmaya 1555 yönetici katıldı

GfK Türkiye tarafından gerçekleştirilen araştırmaya 500’ün üzerinde sektörden, 1555 orta ve üst düzey yönetici katıldı. Araştırmanın başarı kriterleri arasında ‘Bilgi ve teknoloji yatırımları’, ‘Finansal sağlamlık’, ‘İletişim ve pazarlama yönetimi’, ‘Uluslararası pazarlara entegrasyon’, ‘Pazarlama ve satış stratejileri’ yer aldı. 2012 yılında 38 ayrı sektörden toplam 114 şirket “En Beğenilenler” listesinde yer aldı. Her sektörden üçer şirket listeye girdi.

1 Liste daha da genişleyecek: İşte Starbucks'ın veda ettiği 13 içecek...
Liste daha da genişleyecek: İşte Starbucks’ın veda ettiği 13 içecek…
2 Gümüş fiyatları kontrolden çıkınca Pandora, takılarını platinden üretmeye karar verdi
Gümüş fiyatları kontrolden çıkınca Pandora, takılarını platinden üretmeye karar verdi
3 Ramazan ekonomisinde alışkanlıklar değişti: Artık "koli" değil "kart" tercih ediliyor...
Ramazan ekonomisinde alışkanlıklar değişti: Artık “koli” değil “kart” tercih ediliyor…
4 ABD’de pizza restoranları ardı ardına kapanıyor! Peki neden?
ABD’de pizza restoranları ardı ardına kapanıyor! Peki neden?
5 Modada E-ticaretin Geleceği Raporu: "Rakiplerin bakmadığı yerlere odaklanın"
Modada E-ticaretin Geleceği Raporu: “Rakiplerin bakmadığı yerlere odaklanın”
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (6-12 Şubat)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (6-12 Şubat)
Nike’tan "All Conditions Express" tasarımı : ACG için raylar üzerinde deneyim
Nike’tan “All Conditions Express” tasarımı : ACG için raylar üzerinde deneyim
Yandex, Türkiye için özel olarak geliştirdiği "Yandex AI"ı tanıttı...
Yandex, Türkiye için özel olarak geliştirdiği “Yandex AI”ı tanıttı…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Sigarayla mücadelede yeni adım: Görünürlük azalıyor, kapsam genişliyor
Haberler
Sigarayla mücadelede yeni adım: Görünürlük azalıyor, kapsam genişliyor
Marketing Türkiye
3 hafta önce
Pegasus, Chelsea’nin resmi havayolu sponsoru oldu
Haberler
Pegasus, Chelsea’nin resmi havayolu sponsoru oldu
Sena Tufan
26 Aralık 2025
Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
Haberler
Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
Nafizcan Önder
5 Ocak 2026
Sözde “kasım indirimleri”ne 12,9 milyon lira ceza
Haberler
Sözde “kasım indirimleri”ne 12,9 milyon lira ceza
Marketing Türkiye
22 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.