15 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği
Haberler

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu seçildi

Gizem Yıldız
2 Haziran 2023
2 dk okuma

Toplumsal cinsiyet eşitliğini savunmak, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına ulaşmak ve bu sayede Türkiye’de ve dünyada eşitliğin, barışın hâkim olduğu bir dünya düzeni için dayanışmayı desteklemek üzere kurulan SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği, 31 Mayıs’ta düzenlenen genel kurulda 2023-2025 dönemi yönetim kurulu üyelerini belirledi.

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, 31 Mayıs’ta düzenlenen Genel Kurul toplantısında seçildi. SES Derneği’nin iştiraki olan Serenita Pera’da düzenlenen toplantıda aynı zamanda dijital yayın platformu SES Eşitlik Adalet Kadın Platformu’nun beşinci yılı da kutlandı.

“SES ile büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz”

Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmayla Türkiye ve dünyada son 10 yıldır kadın haklarındaki kazanımlarda gerilemeler yaşandığına değinen Gülseren Onanç; “Biz beş yıldır Türkiye ve dünyada ataerkil sisteme karşı direnen kadınların, eşitliği ve barışı savunan kadın siyasetçilerin, dayanışmayı ören kadın sivil toplum temsilcilerinin, uğradıkları ayrımcılığa karşı direnen cesur LGBTQ+ aktivistlerinin ilham veren hikâyelerinin izini sürdük. Bütün bu hikâyeler bana başka bir dünyanın mümkün olabileceğini müjdeledi, geleceğe ilişkin umudumu her daim canlı tutmamı sağladı. SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği çatısı altında kurduğumuz dayanışma ekosistemi içinde her gün eşitlik idealinin peşinden koşarak geleceğe umutla bakmayı başarabildim. Beş yıllık yolculuğumda tek bir gün bile umutsuzluğa kapılmadıysam bunu SES takımı, SES üyeleri, SES elçileri, SES Yılın Kadınları, SES mentorleri ve mentileri, SES destekçileri ve dirençli kadın hareketine borçluyum” dedi.
 
Cumhuriyetin 100’üncü yılında eşitliğin, dayanışmanın ve barışın hâkim olduğu bir memleket ve dünya için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Onanç; “Geleceğimize umutla bakmak üzere SES ile büyümeye ve gelişmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Derneğin kurucu başkanı Gülseren Onanç, kuruluştan bu yana yönetim kurulu üyesi olarak destek veren Asuman Bayrak, Ayla Sevand, Aylin Şahin, Emel Şensezgin, Hande Karakülah, Hande Orhan, Meral Tamer, Merve Emek ve Servisimin Cömert ve Zeynep Miraç Taner’e teşekkürlerini iletti.

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri

Gülseren Onanç’ın yönetim kurulu başkanı olarak devam edeceği 2023-2025 döneminde yönetim kurulunda Akan Abdula, Alev Akın, Ayşe Yorgancıoğlu, Gülin Yücel, Melek Birsel ve Tuğçe Erçetin görev alacak.

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği
1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 LinkedIn’e göre 2026’nın en hızlı yükselen meslekleri
LinkedIn’e göre 2026’nın en hızlı yükselen meslekleri
3 “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor...
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor…
4 Pazarlamanın yeni gücü "Agentic AI": 2026’yı şekillendirecek 5 trend...
Pazarlamanın yeni gücü “Agentic AI”: 2026’yı şekillendirecek 5 trend…
5 Yemek kartları ayın ikinci haftasından sonra cüzdandan çıkmıyor!
Yemek kartları ayın ikinci haftasından sonra cüzdandan çıkmıyor!
Güncel Haberler
The One Awards’ta kazananlar 2 Şubat’ta ödüllerine kavuşacak!
The One Awards’ta kazananlar 2 Şubat’ta ödüllerine kavuşacak!
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor...
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci devam ediyor…
Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
Sosyal medyanın etkileşimi en yüksek influencer’ları!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Sorun iş görüşmelerinde başlıyor: Beyaz yakalı kadınların yüzde 72’sine önce "özel hayat" soruluyor!
Haberler
Sorun iş görüşmelerinde başlıyor: Beyaz yakalı kadınların yüzde 72’sine önce “özel hayat” soruluyor!
Sena Tufan
13 Aralık 2025
Kumar bağımlılığıyla mücadelede sorumlu kim?
Haberler
Kumar bağımlılığıyla mücadelede sorumlu kim?
Nafizcan Önder
11 Kasım 2025
Nvidia, otonom araçlara muhakeme yeteneği kazandıran yapay zekayı tanıttı
Haberler
Nvidia, otonom araçlara muhakeme yeteneği kazandıran yapay zekayı tanıttı
İrem Alimoğlu
1 hafta önce
Cem Geyik: "Şeffaflık ve etik iş yapısı olmadan sürdürülebilirlik mümkün değil"
Haberler
Cem Geyik: “Şeffaflık ve etik iş yapısı olmadan sürdürülebilirlik mümkün değil”
Advertorial
2 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.