24 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Philips Smart TV’nin lansmanı gerçekleşti

Marketing Türkiye
19 Ekim 2012
2 dk okuma

Philips Smart TV 18 Ekim günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirilen lansman etkinliğiyle tanıtıldı.  Etkinlikte, katılımcılar Philips Smart TV’nin tüm ürün serilerini deneyimleme fırsatını buldu. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş “Philips’in Smart TV yolculuğu ilk kez 2008 IFA Fuarı’nda Smart TV uygulama ekranıyla başlamıştı. Smart TV’nin yaratıcısı olarak bu konsepti yaygınlaştırıyoruz. Smart TV’lerle içerik paylaşmak, internete ulaşmak, uygulamalar sayesinde sosyal ağları ve sosyal medyayı takip etmek mümkün. İzleyiciler ayrıca, Smart TV platformu üzerinden kaçırdığı dizileri de izleyebiliyor. Bizler artık televizyonları, geleceğin iletişim istasyonları olarak tanımlıyoruz. Hedefimiz Türkiye’deki güçlü konumumuzu daha da güçlendirerek ilk 3 marka arasında yer almaktı, Ağustos ayı GFK verilerine göre TV pazarında ilk 3 marka arasına girmiş durumdayız. Yani sözümüzü tuttuk, hedefimizi tutturduk. Bunun büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi de 2013 -2015 yılları arasında agresif olarak büyümemizi sağlayacak bir plan üzerinde çalışıyoruz” dedi.


Etkinlikte Faruk Kocabaş’tan sonra söz alan TP Vision CCO’su Alain Perrot, “Yeni şirketimiz TP Vision’ı kurmak için çok çalıştık. Size Philips TV markasının yaşadığını ve büyümeye hazır olduğunu göstermek için burada bulunuyorum. Büyüme stratejimizi pazardaki ana trendler üstüne kuruyoruz ve şekillendiriyoruz. Bu trendlerin en başında Smart TV, değişen tasarım ve boyut özellikleri geliyor. Bu strateji doğrultusunda, Türkiye pazarı da en çok büyüme kaydettiğimiz ve en önem verdiğimiz pazarların başında geliyor. Türkiye’nin genç, yeni teknolojileri öğrenmeye ve kullanmaya çok açık nüfusuyla çok büyük bir potansiyel taşıdığını düşünüyoruz. Türkiye TP Vision içinde en kritik ve stratejik öneme sahip birkaç ülkeden biri olarak öne çıkıyor. Önümüzdeki dönemde Türkiye pazarına olan yatırımımızı ve ilgimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi. Philips Smart TV’lerde şu anda tam 20’ye yakın  yerel uygulama bulunuyor. Bu yerel uygulamaların yanı sıra 500’ü aşkın global uygulama da yine Philips Smart TV’lerde kullanıcıların hizmetine sunuluyor. Etkinlikte katılımcılar bu uygulamaları da deneyimleme şansına erişirken, özellikle FIC uygulaması büyük ilgi gördü. Philips Smart TV’lerde hayata geçen FIC uygulamasıyla, Foxlife, FX ve Foxcrime kanallarında yayınlanan programlar Türk izleyicisiyle buluşuyor. Sadece, Philips Smart TV’de yer alan  FIC uygulaması üzerinden seyredilebilecek programlar arasında The Walking Dead, The Listener, Master Chef, The Hour, Episodes ve Elementary gibi dizilerin tekrar sezonları yer alıyor. 

1 Marketing Türkiye, İletişim Fakülteleri Dekanları Konseyi ve TÜHİD ile üniversite öğrencileri için “Askıda Dergi” uygulamasını başlatıyor
Marketing Türkiye, İletişim Fakülteleri Dekanları Konseyi ve TÜHİD ile üniversite öğrencileri için “Askıda Dergi” uygulamasını başlatıyor
2 ChatGPT Ads Avrupa’ya açılıyor: 31 ülkede reklam dönemi başlıyor
ChatGPT Ads Avrupa’ya açılıyor: 31 ülkede reklam dönemi başlıyor
3 Türkiye’nin ikinci yerli otomobili için geri sayım başladı
Türkiye’nin ikinci yerli otomobili için geri sayım başladı
4 Reklam Kurulu’ndan tüketici yorumunu yayımlamayan şirkete 2,1 milyon TL ceza!
Reklam Kurulu’ndan tüketici yorumunu yayımlamayan şirkete 2,1 milyon TL ceza!
5 Araştırma: Türkiye yapay zekayı benimsedi, ancak alışkanlığa dönüştüremedi
Araştırma: Türkiye yapay zekayı benimsedi, ancak alışkanlığa dönüştüremedi
Güncel Haberler
Kadınlar eşit ücret için hapse girmeye çalıştı
Kadınlar eşit ücret için hapse girmeye çalıştı
Apple’da yapay zeka hamlesi: 200’den fazla kişi işten çıkarıldı
Apple’da yapay zeka hamlesi: 200’den fazla kişi işten çıkarıldı
Alibaba’dan yapay zeka yatırımları için 10,2 milyar dolarlık hisse satışı
Alibaba’dan yapay zeka yatırımları için 10,2 milyar dolarlık hisse satışı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Dünya Kupası ilk yıldızını turnuva başlamadan yarattı: 4 bin takipçiden 4.7 milyon takipçiye…
Haberler
Dünya Kupası ilk yıldızını turnuva başlamadan yarattı: 4 bin takipçiden 4.7 milyon takipçiye…
Nafizcan Önder
3 Haziran 2026
Kurumsal hafıza gelecek zamanla yazılır
Haberler
Kurumsal hafıza gelecek zamanla yazılır
Marketing Türkiye
1 hafta önce
Cafe Crown ve Subway nasıl pişti oldu?
Haberler
Cafe Crown ve Subway nasıl pişti oldu?
Marketing Türkiye
15 Temmuz 2026
Jeopolitik belirsizlikler şirketlerin siber yatırımlarını artırıyor
Haberler
Jeopolitik belirsizlikler şirketlerin siber yatırımlarını artırıyor
Sena Tufan
20 Haziran 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.