1 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
şampiyonlar ligi
Haberler

Pepsi Şampiyonlar Ligi heyecanını Houseparty’de yaşıyor

Nafizcan Önder
12 Ağustos 2020
2 dk okuma

Futbol severlerin sezon boyunca heyecanla beklediği Şampiyonlar Ligi geri döndü! Geri dönüş heyecanına ortak olmak ve hatta futbol tutkunlarına bu heyecanı daha yoğun yaşatmak isteyen Pepsi® ise, Houseparty iş birliğiyle şampiyonlar ligiyle ilgili en yeni futbol soru setini oluşturdu…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Ağustos ayında merakla beklenen dönüşüne dikkat çekmek adına Pepsi® ve Houseparty, UEFA Şampiyonlar Ligi ile ilgili bilgilere dayanan en yeni futbol soru setini taraftarlar için oluşturdu. Salgın döneminde her birimizin hayatına giren ve sanal iletişimi oyunları ve trivia’larıyla renklendiren House Party’nin en yeni trivia seti de bu iş birliğinden doğdu. Pepsi® Futbol Soru Seti (Pepsi Football Trivia Deck), son aylarda indirilme sayısında büyük artış yaşayan Houseparty’nin ücretsiz oyunlar listesinde yer alacak.

Arkadaşları ve aileleriyle karşılaşarak en zorlu UEFA Şampiyonlar Ligi sorularını yanıtlayan dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar, sanal olarak sosyalleşme ve birbirlerine karşı rekabet etme şansına sahip olacak. “UEFA Şampiyonlar Ligi’nde en çok hat-trick yapan kimdir?” ya da “Hangi kulüpler UEFA Şampiyonlar Ligi’ni dörtten fazla kazandı?” gibi 250’den fazla çoktan seçmeli ve zorlu soruya ev sahipliği yapan Houseparty Pepsi® Futbol Soru Seti, en bilgili futbol severlere bile meydan okuyor.

Manchester United FC’nin yıldızı Paul Pogba iş birliğinin tanıtımını desteklemek için Instagram üzerinden bir video yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@laylaannalee, @streetpanna & @Baileymay went head-to-head in the @pepsifootball Houseparty #UCL Trivia Deck but needed an assist from me for one question #Fortheloveofit Download the @houseparty app and get involved.

Paul Labile Pogba (@paulpogba)’in paylaştığı bir gönderi (24 Tem, 2020, 6:58öö PDT)

Pogba, yeni soru setini denemek için orada olduğunu düşünen üç futbol taraftarının Houseparty görüşmesine davetsiz olarak katılıyor. No United Music’in en son yıldızlarından Bailey May, spor sunucusu Layla Anna-Lee ve Panna şampiyonu Jack Downer Grup, Pogba’yla ilgili zor bir sorunun yanıtını tartışırken Fransız oyuncu herkesi şaşırtarak Houseparty’ye katılıyor ve doğru yanıt konusunda herkesi uyarıyor.

PepsiCo Global İçecek Dijital Pazarlama Müdürü Aman Matharu iş birliği üzerine yaptığı açıklamada, “Houseparty, dünya çapında inanılmaz bir hızla büyüyünce biz de milyonlarca taraftara futbolla ilgili bir soru seti sunmak adına kısa sürede bir fırsat yakaladık” dedi ve ekledi, “Houseparty ekibiyle temasa geçtik ve iş birliği yaparak platform için mükemmel bir işe imza attık. Houseparty ile özel bir soru-cevap oyunu oluşturmak üzere ortaklık yapan ilk marka olarak amacımız, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin geri dönüşü için daha fazla heyecan yaratmak ve dünya çapındaki hayranların sevdikleri spora daha yakın olmalarına yardımcı olmak.”

Houseparty Kullanıcı Deneyimi ve Pazarlama Müdürü Kimberly Baumgarten ise konuyla ilgili olarak, “Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarımıza yeni bir soru seti sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Houseparty kullanıcılarının yarısından fazlası uygulamayı kullanırken oyunlar oynuyor ve bu sayede eğlenceli bir şekilde Houseparty’nin tadını çıkarıyor. Hayatımızın büyük bir parçasını olan futbolun, arkadaşlarımızla ve ailemizle bağlantı kurma şeklimizde de önemli bir yeri var. Ağustos ayında yeniden başlayacak olan maçların heyecanı artırmaya katkı sunacağımız için gurur duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

Pepsi® Futbol Soru Seti, futbol severleri ve bilgisine güvenenleri bekliyor! Futbol bilginizi sınamak için iOS veya Android cihazlarından Houseparty uygulamasını indirebilirsiniz.

Houseparty Paul Pogba Pepsi PepsiCo
1 The TECH Summit'te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
The TECH Summit’te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
2 3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim... İşte The TECH Summit 2025'in programı!
3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim… İşte The TECH Summit 2025’in programı!
3 Müşteri deneyiminin en iyi markaları The TECHX Awards’ta ödüllendirilecek
Müşteri deneyiminin en iyi markaları The TECHX Awards’ta ödüllendirilecek
4 B2B Excellence Awards, The TECH Summit’te sahiplerini buluyor
B2B Excellence Awards, The TECH Summit’te sahiplerini buluyor
5 Getir Yemek, Uber Eats'e satıldı
Getir Yemek, Uber Eats’e satıldı
Güncel Haberler
The TECH Summit oturumlarını mobil app'ten seçin!
The TECH Summit oturumlarını mobil app’ten seçin!
The TECH Summit katılımcıları, MG International Fragrance Company ile koku dünyasında keşfe çıkacak...
The TECH Summit katılımcıları, MG International Fragrance Company ile koku dünyasında keşfe çıkacak…
PRİDA İletişim Ödülleri’nde başvuru süreci başladı
PRİDA İletişim Ödülleri’nde başvuru süreci başladı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

AI Powered Future: Geleceğin ajandası The TECH Summit’te açılıyor
Haberler
AI Powered Future: Geleceğin ajandası The TECH Summit’te açılıyor
Sena Tufan
7 gün önce
Kasım indirimleri için sepetler hazır: 5 milyon ürün sepette, 3 milyon ürün favorilerde bekliyor
Haberler
Kasım indirimleri için sepetler hazır: 5 milyon ürün sepette, 3 milyon ürün favorilerde bekliyor
Sena Tufan
30 Ekim 2025
CMO-CCO ayrımı tarihe mi karışıyor?
Haberler
CMO-CCO ayrımı tarihe mi karışıyor?
İrem Alimoğlu
1 hafta önce
Z kuşağı, "doomscrolling"i azaltıyor; markalarla gerçek hayatta buluşuyor
Haberler
Z kuşağı, “doomscrolling”i azaltıyor; markalarla gerçek hayatta buluşuyor
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.