9 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Pazarlamanın liderleri C Level Club’ta buluştu!
Haberler

Pazarlamanın liderleri C Level Club’ta buluştu!

Marketing Türkiye
3 Mart 2016
2 dk okuma

 

Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen C Level Club toplantıları 2016 yılına The One Awards’la merhaba dedi. 10 Şubat’ta Salt Galata’da gerçekleştirilen yılın ilk buluşmasında The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin metodolojisi ve araştırmanın merak edilenleri, araştırmanın öne çıkan “C Level” yöneticileriyle paylaşıldı.

Haber: Merve Şahin

Pazarlama sektörünün lider dergisi Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen C Level Club toplantıları 2016 yılına The One Awards’la merhaba dedi. Yılın ilk C Level Club toplantısında, Ocak ayında Raf es İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilen The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin metodolojisi sektörün önde gelen pazarlama yöneticileriyle paylaşıldı. Etkinlik Beyoğlu’nda bulunan ve 19. yüzyılda inşa edilen Osmanlı Bankası’nın Han Tümertekin yönetiminde aslına uygun olarak yeniden düzenlenmesiyle 2011 yılında Salt GALATA adını alarak sergi mekanı ve atölye olarak kullanılmaya başlayan tarihi binada gerçekleştirildi.

Pazarlamanın liderleri C Level Club’ta buluştu!

Etkinlik öncesinde gerçekleştirilen kokteylde katılımcılar mekanın tarihi dokusu ve manzarasıyla keyifli vakit geçirirken, aynı katta bulunan Dilek Winchester ve Atıf Akın’ın fanzin ve sergi projesi olan Şam’da Kayısı’yı gezme fırsatını buldu. Kokteylin ardından C Level Club sunumu Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu ve Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura’nın açılış konuşmalarıyla başladı. Pura’nın ardından söz alan AKADEMETRE Research & Strategic Planning Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Zeytin, The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin de temelini oluşturan “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması hakkında merak edilenleri, çalışmanın kapsamını ve metodolojisini tüm yönleriyle katılımcılara aktardı. Halil İbrahim Zeytin’in kapsamlı sunumu ve katılımcıların soru cevaplarıyla devam eden etkinlik, Günseli Özen Ocakoğlu ve tüm katılımcıların alt katta ve ilk Türk kadın illustrator ressam Sabiha Rüştü Bozcalı sergisini gezmesiyle sona erdi.

Pazarlamanın liderleri C Level Club’ta buluştu!

2016’nın 8 iletişim trendi C Level Club’ta anlatılacak

Amacı iletişim profesyonelleri arasında bilgi alışverişini sağlamak ve değişen dünya trendleriyle ürünlerinden haberdar etmek olan C Level Club’ın, 2016’daki ikinci buluşması 22 Mart’ta Salt Galata’da gerçekleşecek. Global arenada iletişim çözümleri sunan Grayling tarafından hazırlanan “2016’nın 8 İletişim Trendi”nin konuşulacağı buluşmada önümüzdeki süreçte pazarlama sektörüne yön verecek akımlar kapsamlı analizlerle sektör temsilcileriyle paylaşılacak. Davetlerin kişiye özel olarak yapıldığı C Level Club toplantılarda ilk kez duyurulacak birikimler paylaşılıyor.

Ayrıntılı bilgi için:

E-posta: [email protected] 

Telefon: 0 212 211 11 12. 

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 2026’da pazarlamayı şekillendirecek 5 kritik medya anlaşması
2026’da pazarlamayı şekillendirecek 5 kritik medya anlaşması
3 Türkiye, ChatGPT kullanımında dünya birincisi
Türkiye, ChatGPT kullanımında dünya birincisi
4 İş dünyası yeni yıldan ne bekliyor?
İş dünyası yeni yıldan ne bekliyor?
5 Lider okulu şirketler...
Lider okulu şirketler…
Güncel Haberler
"Sen sensin Dimes içecek bi'şey"
“Sen sensin Dimes içecek bi’şey”
İş dünyasında haftanın atamaları (3-9 Ocak)
İş dünyasında haftanın atamaları (3-9 Ocak)
Yeni ürünler yolda: Dyson bu yıl rekor sayıda lansman yapacak!
Yeni ürünler yolda: Dyson bu yıl rekor sayıda lansman yapacak!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

WPP Media Başkanı Scott-Dawkins 2030'dan bildiriyor: "Reklamcının bir günü"
Haberler
WPP Media Başkanı Scott-Dawkins 2030’dan bildiriyor: “Reklamcının bir günü”
Nafizcan Önder
16 Kasım 2025
SMARTIES™ X Global’den Türkiye’ye 7 ödül…
Pazarlama
SMARTIES™ X Global’den Türkiye’ye 7 ödül…
Ferruh Altun
2 hafta önce
4. Tarımda Pozitif Gelecek Sempozyumu gerçekleştirildi
Haberler
4. Tarımda Pozitif Gelecek Sempozyumu gerçekleştirildi
Sena Tufan
6 Kasım 2025
2026'da pazarlama dünyasına yön verecek dijital pazarlama trendleri...
Haberler
2026’da pazarlama dünyasına yön verecek dijital pazarlama trendleri…
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.