13 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Nesfit’ten meme sağlığı için “Kontrol Sende” çağrısı…
Haberler

Nesfit’ten meme sağlığı için “Kontrol Sende” çağrısı…

Marketing Türkiye
18 Eylül 2017
2 dk okuma

Nestlé Nesfit, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında, Meme Sağlığı Derneği (MEMEDER) ile iş birliği yaparak bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Nesfit’in, “Kontrol Sende” kampanyası kapsamında ürettiği pembe kurdeleye destek paketlerinin satışından Memeder’e yapacağı bağış, 10 bin kadına ulaşacak. Tüketiciler satın alacakları her paketle bir kadının daha meme sağlığı konusunda bilinçlenmesine destek olacaklar.

Konu meme sağlığı olduğunda ufak dokunuşlarla büyük değişimler sağlamak mümkün. Kadınların kendi kendini düzenli kontrol etmesi ve yılda bir kez doktor kontrolü, meme sağlığı konusunda bilinçlenmeleri adına önemli bir değişim yaratıyor. Nesfit, “kontrol sende” diyerek seslendiği kadınlara, kendi kendilerine kontrollerini yapabileceklerini ve erken teşhise imkan tanıyan bu kontrolün ileride ortaya çıkabilecek sorunlar karşısında hayat kurtaracak kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.

Her Nesfit paketiyle bir kadın daha meme sağlığı konusunda bilinçleniyor!
Kadınları güzel düşünmeye, güzel hareket etmeye ve güzel beslenmeye davet eden Nesfit, dünyada 8 Türkiye’de ise 4 yıldır meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için çalışmalar yürütüyor. Nesfit, bu yıl “Kontrol Sende” kampanyasıyla birlikte satışa sunduğu pembe kurdeleye destek paketleriyle tüketiciler adına Memeder’e bağış yapıyor. Pembe kurdeleye destek paketlerinden elde edilecek gelirle Nesfit, Memeder’in meme sağlığını bilinçlendirme çalışmalarında, 10 bin kadına; erken tanı ve tedavi şansı verecek.

Türkiye’de her 9 kadından biri meme kanseri!
Kendini kadın sağlığına adamış olan Memeder’in Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen; Türkiye’de kanserle mücadele eden her 4 kadından birinin meme kanseri olduğuna ve hastalığın sıklığının son 20 yılda 2 kattan fazla artış gösterdiğine dikkat çekiyor. Özmen, buna karşın meme kanserinde erken tanı ve etkin tedavi ile başarılı olma şansının yüzde 100’e ulaştığının altını çiziyor. Prof. Dr. Vahit Özmen, günümüzde bu konudaki bilinçlendirme çalışmalarıyla erken teşhis imkanının arttığını, bu yıl 10. yılında olan Memeder’in de kurulduğu günden itibaren, kadınlara, meme sağlığını bilinçlendirme çalışmalarında etkin rol aldığını belirtiyor. Özmen ayrıca, bu yıl “Kamuya yararlı Dernek Statüsü” kazanan Memeder’in bugüne kadar yüzlerce kadına erken teşhis meme kanseri tanısıyla sağ kalım şansının artırılmasında önemli bir katkısı olduğunu da ifade ediyor.

Bu nedenle Nesfit, kadınlarda meme sağlığı konusunda davranış değişikliği yaratmak amacıyla Memeder ile her yıl daha fazla kadına ulaşmak için çalışmalarına devam ediyor.

1 Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
Türkiye günde ortalama 3 saat 38 dakika televizyon izliyor: Peki, en çok hangi bölgeler TV izliyor?
2 İş dünyasında “pink-washing” alarmı: Söylem ve eylem uyuşmuyor
İş dünyasında “pink-washing” alarmı: Söylem ve eylem uyuşmuyor
3 Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları...
Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları…
4 Eşitlik 2.0: Söylemden eyleme geçenler!
Eşitlik 2.0: Söylemden eyleme geçenler!
5 Teknoloji şirketleri için öne çıkan 10 fırsat...
Teknoloji şirketleri için öne çıkan 10 fırsat…
Güncel Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (7-13 Mart)
İş dünyasında haftanın atamaları (7-13 Mart)
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı hayatını kaybetti
RVD yeni yönetimini seçti...
RVD yeni yönetimini seçti…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Paramount’tan Netflix’i zora sokan hamle: Warner Bros. yarışı kızıştı
Haberler
Paramount’tan Netflix’i zora sokan hamle: Warner Bros. yarışı kızıştı
Gülben Dikmen
2 hafta önce
2025'e iz bırakan açık hava kampanyaları
Haberler
2025’e iz bırakan açık hava kampanyaları
Sena Tufan
2 Ocak 2026
Kérastase'ın global marka elçisi Demi Moore oldu
Haberler
Kérastase’ın global marka elçisi Demi Moore oldu
Sena Tufan
16 Ocak 2026
Avantgarde Refined, Lüks ve deneyim odaklı turizmi Kapadokya’ya taşıdı…
Haberler
Avantgarde Refined, Lüks ve deneyim odaklı turizmi Kapadokya’ya taşıdı…
Marketing Türkiye
4 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.