20 Nisan Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
n11.com'un yeni yüzü Tolga Çevik olacak
Haberler

n11.com’un yeni yüzü Tolga Çevik olacak

Nafizcan Önder
27 Ekim 2020
2 dk okuma

Gerçekleştireceği iletişim çalışmaları için Tolga Çevik ile el sıkışan n11’in ilk filmi “11.11 İndirim Şov” 27 Ekim’de ekranlarda yerini alacak. n11.com’un ofisinde gerçekleşen buluşmaya Tolga Çevik, n11.com CEO’su Won Yong Jo ve Girişim Lideri İzi Adato katıldı. Yayına girecek ilk reklam filmini hep birlikte izleyen n11 ekibi ve Tolga Çevik, sonrasında iş birliği ve yeni reklam filmiyle ilgili soruları da yanıtladı.

Teaser filmi 27 Ekim’de ekranlarda yerini alan kampanyanın devam filmleri 11.11’e kadar sürecek. Reklam filminde Tolga Çevik, Zeki karakteriyle aile babasını canlandıracak. Zeki, kızı Seda ve nişanlısı, n11.com’un indirim şovunu duyuracaklar.

n11.com Girişim Lideri İzi Adato, gerçekleştirilen toplantıda, yeni iletişim dönemini değerlendirirken Tolga Çevik iş birliğine yönelik görüşlerini paylaştı. İzi Adato, “Geride bıraktığımız 7 yılda müşterilerimize yeni bir alışveriş deneyimi sunmak ve KOBİ’lerimizi desteklemek için sektörde pek çok yeniliğe öncülük ettik. Bundan sonraki projelerimizin iletişim çalışmalarında tüketici ve iş ortaklarımızla aramızdaki bağı kuvvetlendireceğine inandığımız değerli oyuncu Tolga Çevik’le uzun soluklu bir iş birliğine imza attık. Tolga Çevik’in eğlenceli baba rolünü üstlendiği reklam serimiz ‘11.11 İndirim Şov’ ile başlayıp yepyeni projelerin iletişimiyle devam edecek.” dedi.

İş birliği sürecini esprili bir dille anlatan Tolga Çevik ise markayla başladığı bu yeni yolculuktan şu sözlerle bahsetti; “n11.com, pandemiyle birlikte evdeki herkese hitap eden bir platform haline geldi. Örneğin bizim evde pandemi öncesinde elektronik alışverişi eşim yapıyordu. Bu süreçte benim dijital dünyaya girişim de 10 yıl öne çekildi. Pandemiyle birlikte e-ticarete hızlı bir başlangıç yaptım. Arkasından n11.com ile dostluğumuz başladı. Şu an e-ticaretin her aşamasını bilen biri haline geldim. Yeni reklam kampanyasında tatlı bir baba, güzel bir aile hayatımıza girecek. Hatta Zeki’nin ‘Keşke bu adam bizim evde olsa’ denilecek bir karakter olacağına inanıyorum.”

E-ticaret alışveriş sepeti hakkında da bilgi veren Çevik; “Kamp yapmayı çok seviyorum. Hatta uçak rotası olmayan yerleri bulmaya çalışıyorum. İki gün boşluk bulsam, hızlıca program yapıyorum. O yüzden kamp malzemeleri, kamp giysisi ve ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapmayı seviyorum” dedi.

11.11’de İndirim Şov n11’de Başlıyor!

İzi Adato N11 Tolga Çevik
1 78 yıllık ayakkabı devi iflas etti
78 yıllık ayakkabı devi iflas etti
2 Okul saldırılarının ardından reklamverenler ekrandaki şiddete karşı ses yükseltiyor: Şiddet varsa reklam yok!
Okul saldırılarının ardından reklamverenler ekrandaki şiddete karşı ses yükseltiyor: Şiddet varsa reklam yok!
3 Beyaz yakalılar için "iyi bir günün" anatomisi
Beyaz yakalılar için “iyi bir günün” anatomisi
4 YouTube Rating Report: En çok izlenen Türkçe yayın yapan yabancı haber kanalları
YouTube Rating Report: En çok izlenen Türkçe yayın yapan yabancı haber kanalları
5 Tüketiciyi yanıltan reklamlara Reklam Kurulu'ndan 49,8 milyon TL ceza
Tüketiciyi yanıltan reklamlara Reklam Kurulu’ndan 49,8 milyon TL ceza
Güncel Haberler
Telekom sektöründe yeni dönem: Taahhüt bitti, güven geldi
Telekom sektöründe yeni dönem: Taahhüt bitti, güven geldi
İş dünyasında gücün yeniden tanımı: İnsan + makine
İş dünyasında gücün yeniden tanımı: İnsan + makine
Karaca’dan kapsayıcı tasarım hamlesi: “Karaca For All” koleksiyonu için Galataport’ta dikkat çeken konumlandırma
Karaca’dan kapsayıcı tasarım hamlesi: “Karaca For All” koleksiyonu için Galataport’ta dikkat çeken konumlandırma
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

YouTube'da yeni yıla en iyi başlangıç yapan gazeteciler belli oldu
Haberler
YouTube’da yeni yıla en iyi başlangıç yapan gazeteciler belli oldu
Nafizcan Önder
4 Şubat 2026
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Nisan 2026)
Haberler
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Nisan 2026)
Sena Tufan
2 hafta önce
Medyada yapay zeka alarmı: Verimliliği artırırken güveni azaltıyor!
Haberler
Medyada yapay zeka alarmı: Verimliliği artırırken güveni azaltıyor!
Nafizcan Önder
2 hafta önce
İş dünyasında haftanın atamaları (16-20 Mart)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (16-20 Mart)
Nafizcan Önder
20 Mart 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.