10 Ağustos Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 11 Ekim’de başlıyor
Haberler

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 11 Ekim’de başlıyor

Marketing Türkiye
23 Eylül 2016
2 dk okuma

Türkiye’nin en önemli uluslararası moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 8. sezonu, 11-15 Ekim tarihleri arasında Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi(PSM)’nde gerçekleşecek. Marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta, yine dünya standartlarında bir prodüksiyon ve Zorlu Center PSM’nin benzersiz teknik altyapısı ile davetlilere her zaman olduğu gibi yine heyecan verici bir moda haftası deneyimi yaşatacak.
Dünya çapında sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarının her sezonunda, Karlie Kloss, Georgia May Jagger, Tilda Swinton, Dree Hemingway, Doutzen Kroes, Natasha Poly gibi isimlerin başrolde olduğu moda kampanyaları sunan Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un sekizinci sezonunda İsveçli Christian Larson’ın yaratıcı yönetmenliğinde, yenilenen Mercedes-Benz CLA’yı İngiliz müzisyen Eliot Sumner ve Alman model Lucie Von Alten ile bir araya getiriyor. Kariyerinde daha önce Lady Gaga, Beyoncé ve Kylie Minogue gibi isimlerle çalışmış olan yönetmen Larson, Bükreş’te terk edilmiş bir taş ocağında görüntülediği “Arzuları ateşler” isimli moda kampanyasında, ateşle oynama teması çerçevesinde güzelliği, duyguları ve asiliği distopik bir dünya tasvirinde tanımlıyor.
Mercedes-Benz, İlkbahar/Yaz 2017 moda görsel kampanyasının yıldızı yenilenen CLA’yı Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul süresince etkinlik alanında da sergileyecek. Yenilenen CLA, güçlü ve sportif tasarım çizgileriyle son derece özgün ve dinamik bir görsel şölen ortaya koyuyor.
Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Direktörü Şükrü Bekdikhan,yeni sezon için görüşlerini şu sözlerle dile getirdi; “Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, sekizinci sezonuyla Türkiye’nin en önemli moda etkinliği olmayı sürdürüyor. Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye’de , hem de uluslararası arenada desteklemeyi hedefleyen etkinlik kapsamında, bu sezon da Türkiye’den ve dünyadan basın mensupları ve satın alma sorumlularını İstanbul’da buluşturacağız. Marka ve tasarımcılara gerek tanıtım ve iletişim, gerekse satış anlamında bütünleşik bir platform sağlayan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, global moda takviminde devamlılığıyla da İstanbul’u bir moda ve tasarım merkezi haline getirme konusunda tutkusunun altını çiziyor. Türk moda sektörüne ve moda haftasına kesintisiz desteğimizi sürdürmekten gurur duyuyoruz.”
Her sezon lounge alanında seçkin davetlilerini ağırlayan Mercedes-Benz, bu sezon da Mercedes-Benz Lounge’u Zorlu Center PSM içerisinde konumlandıracak. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un simgelerinden biri haline gelen Mercedes-Benz Moda Haftası Araçları da her sezon olduğu gibi yine yollarda olacak.
Zarafet, stil, yenilik ve mükemmelliğin sembolü Mercedes-Benz, moda dünyası ile ortak değerlerini Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul aracılığıyla tüm moda camiasıyla paylaşmayı sürdürüyor.

 

1 Carrefour'da içki satışı sona eriyor!
Carrefour’da içki satışı sona eriyor!
2 Araştırma: Mikro influencer'lar megalardan iki kat daha etkili!
Araştırma: Mikro influencer’lar megalardan iki kat daha etkili!
3 Alkollü içki mevzuatında yeni dönem: 7584 sayılı kanun bize ne söylüyor?
Alkollü içki mevzuatında yeni dönem: 7584 sayılı kanun bize ne söylüyor?
4 Temmuz ayının en çok izlenen gazetecileri: Cüneyt Özdemir zirvede, Özlem Gürses takipte
Temmuz ayının en çok izlenen gazetecileri: Cüneyt Özdemir zirvede, Özlem Gürses takipte
5 OpenAI'nin influencer kampı sosyal medyada "distopya" tartışmasını başlattı
OpenAI’nin influencer kampı sosyal medyada “distopya” tartışmasını başlattı
Güncel Haberler
Netflix’in “The Last House” reklamı için bir adam üç gün boyunca billboard’da yaşadı
Netflix’in “The Last House” reklamı için bir adam üç gün boyunca billboard’da yaşadı
Yapay zekanın istihdam faturası kadınlara mı çıkacak?
Yapay zekanın istihdam faturası kadınlara mı çıkacak?
Apple 20. yıla özel iPhone 20 modelini tanıtmaya hazırlanıyor
Apple 20. yıla özel iPhone 20 modelini tanıtmaya hazırlanıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

18. EGD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu...
Haberler
18. EGD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri sahiplerini buldu…
Ferruh Altun
8 Haziran 2026
Çalışan bağlılığındaki düşüşün faturası 10 trilyon dolar
Trend
Çalışan bağlılığındaki düşüşün faturası 10 trilyon dolar
Nafizcan Önder
27 Haziran 2026
eBay ve eski yöneticileri, taciz davasını çözmek için 56 milyon dolar ödeyecek
Haberler
eBay ve eski yöneticileri, taciz davasını çözmek için 56 milyon dolar ödeyecek
Gülben Dikmen
2 hafta önce
E-ticarette yeni rekabet alanı: Deneyim, ürünün önüne geçiyor
Haberler
E-ticarette yeni rekabet alanı: Deneyim, ürünün önüne geçiyor
Nafizcan Önder
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.