12 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
M.E. Talks'ta bu ay neuroscience konuşulacak
Haberler

M.E. Talks’ta bu ay neuroscience konuşulacak

Marketing Türkiye
18 Nisan 2017
2 dk okuma

Reklamverenler Derneği’nin, genç iletişim ve pazarlama profesyonelleriyle pazarlamanın duayenlerini buluşturduğu M.E. Talks (Marketing Experience Talks) etkinliğine bu ay, ThinkNeuro CEO’su Dr. Yener Girişken ve Eti Gıda Kategori Geliştirme Grup Müdürü Ebru Üstün konuk oluyor.

 

Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen pazarlama deneyimleri paylaşım buluşmaları M.E. Talks‘un (Marketing Experiences Talks) bu ayki etkinliği 27 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da Kolektif House Levent’te gerçekleştiriliyor. Sektörün önde gelen isimlerinin tecrübeleri, hataları ve başarılarını genç iletişim ve pazarlama profesyonelleriyle paylaştıkları etkinliğin bu ayki konuğu ThinkNeuro CEO’su Dr. Yener Girişken. Girişken’e sunumunda Eti Gıda Kategori Geliştirme Grup Müdürü Ebru Üstün birlikte yürüttükleri proje örneklerini aktarmak üzere eşlik ediyor.

 

1492414259_Yener_Girisken
ThinkNeuro kurucusu ve CEO’su Dr. Yener Girişken

Pazarlamayı pozitif bilime yaklaştıran tüketici nörobilimi, tüketicilerin bilinç dışına ayna tutarak pek çok soruya kısa zamanda yanıt veriyor. Cesaret ile bu yepyeni araştırma modelini sahiplenerek, insanlara aktarmak için yola çıkan, Türkiye’nin ilk nöropazarlama şirketi ThinkNeuro’nun kurucusu ve CEO’su Dr. Yener Girişken, M.E. Talks’ta pazarlama iletişiminde duygusal boyutun giderek öne çıktığını örnekleriyle gözler önüne seriyor. Girişken, ayrıca beyin görüntüleme tekniklerinin pazarlama araştırmalarında nasıl kullanıldığını ve araştırma sürecinde çıkan olumsuz yorumların en yapıcı şekilde ekiplere nasıl aktarılacağını ve tüketici nörobiliminin şirketler tarafından başka alanlarda nasıl kullanılabileceğini anlatıyor. Yener Girişken’e sunumunda eşlik edecek Ebru Üstün ise bu araştırma tekniğini ilk olarak kullanmaya nasıl karar verdiklerini, bu tekniği benimseyen bir ekibin araştırma sonucunda aldığı olumlu ve olumsuz bildirimleri nasıl değerlendirmesi gerektiğini, fikri geliştiren ajanslarla konunun nasıl çözümegötürülebileceğini ve işbirliği çıktılarını paylaşıyor. Analizlerdeki sonuçlar ve pazardaki karşılıkları bu kez de M.E. Talks’ta değerlendiriliyor.

 

Dr. Yener Girişken ve ThinkNeuro

ThinkNeuro’nun kurucusu ve CEO’su olan Dr. Yener Girişken, 2011 yılından itibaren nöropazarlama sistemleriyle reklam, alışveriş ve müşteri deneyimi, marka konumlandırma, dijital pazarlama araştırmaları yapmaktadır. Bir çok uluslararası akademik yayını bulunan Girişken, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi’dir. Türkiye’deki ilk araştırma temelli nöropazarlama kitabı olan Gerçeği Algıla’nın da yazarı olan Girişken, Türkiye’de ve dünya çapında pek çok konferansa konuşmacı olarak katılmaktadır.

 

Dr. Yener Girişken ve Ebru Üstün’ün pazarlamada yeni bir çağ açan nöropazarlama alanındaki deneyimlerini paylaşacağı bu keyifli etkinliğin biletleri ise [email protected]‘den ya da 0212 351 55 48 no’lu telefon aracılığıyla temin edilebilecek.

1 Sosyal medyanın zirvesindeki markalar
Sosyal medyanın zirvesindeki markalar
2 Apple'da son yılların en büyük yönetim depremi yaşanıyor...
Apple’da son yılların en büyük yönetim depremi yaşanıyor…
3 İş dünyasının 2026 asgari ücret beklentisi belli oldu!
İş dünyasının 2026 asgari ücret beklentisi belli oldu!
4 Chanel, New York metrosunu podyuma çevirdi
Chanel, New York metrosunu podyuma çevirdi
5 McDonald’s Türkiye’den Friends hayranlarına özel menüler ve koleksiyon figürleri 
McDonald’s Türkiye’den Friends hayranlarına özel menüler ve koleksiyon figürleri 
Güncel Haberler
SES güncellendi: Türkiye’de sosyo-ekonomik statü tanımı yeniden yapıldı
SES güncellendi: Türkiye’de sosyo-ekonomik statü tanımı yeniden yapıldı
İş dünyasında haftanın atamaları (6-12 Aralık)
İş dünyasında haftanın atamaları (6-12 Aralık)
Disney–OpenAI ortaklığı, eğlence sektöründe yeni bir oyun alanı açıyor
Disney–OpenAI ortaklığı, eğlence sektöründe yeni bir oyun alanı açıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Epica Awards 2025'in kısa listeleri belli oldu: Türkiye'den 3 iş 6 kategoride finale kaldı...
Haberler
Epica Awards 2025’in kısa listeleri belli oldu: Türkiye’den 3 iş 6 kategoride finale kaldı…
İrem Alimoğlu
2 hafta önce
Güven sorunu çözüldü, her 3 kişiden 1'i kripto para işlemi yapıyor!
Haberler
Güven sorunu çözüldü, her 3 kişiden 1’i kripto para işlemi yapıyor!
Marketing Türkiye
9 Ekim 2025
TOGO, BETA Ayakkabı'nın marka haklarını satın aldı
Haberler
TOGO, BETA Ayakkabı’nın marka haklarını satın aldı
Sena Tufan
5 Kasım 2025
The TECH Summit'in destekçileri belli oldu!
Haberler
The TECH Summit’in destekçileri belli oldu!
Marketing Türkiye
2 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.