27 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
LUMBERJACK’den MOTO GP’de dev sponsorluk
Haberler

LUMBERJACK’den MOTO GP’de dev sponsorluk

Marketing Türkiye
2 Nisan 2018
2 dk okuma

Brand Park İtalya Yönetim Kurulu Başkanı ve FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ziylan “Lumberjack; enerji, güçlü ve sağlıklı bir sportif yaşamın farkındalığını simgeliyor. Bu nedenle dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından, Moto GP’de yarışan Team Estrella’nın sponsoru olduk” dedi.

FLO Mağazacılık markası Lumberjack, 2018 sezonu itibariyle dünyada en çok izlenen spor organizasyonlarından biri olan Moto GP ve Moto 2 yarışmalarında mücadele eden takımlardan Team Estrella Galicia 0.0 Marc VD’nın resmi sponsoru oldu. Sponsorluk, Milano’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında açıklandı. Lumberjack,’in UrbanNature yaşam felsefesine uygun olarak; genç ve dinamik bir takım olan Team Estrella Galicia 0.0 Marc VDS ekibi tercih edildi.

“Küresel bakış açımızın göstergesi”

Konu hakkında konuşan Brand Park İtalya Yönetim Kurulu Başkanı ve FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ziylan, Lumberjack markasının FLO Ayakkabıcılık bünyesine 2012 yılında katılmasının bir hayalin gerçekleştirilmesi olduğunu hatırlattı. Lumberjack’in FLO bünyesine katılmasının ardından İtalya’nın en büyük 4 ayakkabı markasından biri olduğuna dikkat çeken Ziylan, “Markalaşmada farkındalık yaratmanın ve başarıyı sürdürmenin iki önemli dinamik olduğunun farkındayız. FLO Mağazacılık’ın markaları da en değerli kurumsal varlıkları. Sadece İtalya’nın değil, küresel ayakkabı dünyasının ikonik markası Lumberjack de enerji, güçlü ve sağlıklı bir sportif yaşamın farkındalığını simgeliyor” diye konuştu. Ziylan, sponsorluğun, markanın küresel bakış açısının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Lumberjack logosu ilk yarışında

Sponsorluk anlaşmasının ardından ilk yarış düzenlendi. Katar’daki ilk yarışın; Team Estrella Galicia 0.0 Marc’ın genç sürücüsü Franco Morbidelli’nin de MotoGP’deki ilk pist deneyimine denk gelmesi heyecanı ikiye katladı. Moto 2 kategorisinin 2017 şampiyonu olan sürücünün kaskı üzerinde markanın sembolü akçaağaç yaprağı görülürken, tüm takım üyeleri de zorlu şartlar için özel olarak tasarlanan şok emici tabana sahip Detroit örgü spor ayakkabılarını giydiler.

Sponsorluk takımı motive etti

Moto GP’de ilk piste çıkışıyla beraber bomba gibi bir sezon başladığını belirten Estrella Galicia 0,0 Marc VDS Takım Pilotu Franco Morbidelli ise “Çocukluğumdan beri ayakkabılarını giydiğim Lumberjack tarafından desteklenmekten mutluluk ve onur duyuyorum. Şimdi yine bu ayakkabılarla bir yarıştan başka bir yarışa geçiyorum. Bu sefer en prestijli motosiklet dünya şampiyonasında beraberiz” dedi.

Takım Sorumlusu Michael Bartholemy ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “MotoGP gibi yüksek profilli bir şampiyonada, uluslararası bir ortamda rekabet ederken görüntü her şeydir. Bu, sadece takımın pilotu değil, tüm takım için geçerli. Görüntü, hafta sonlarında bir yarıştan diğerine seyahat ederken de önem taşıyor. Bunun önemini tam olarak anlayan ortağımız Lumberjack, özellikle seyahat ederken ayakkabı ve kıyafetler sağlayarak takımın imajını iyileştirmede bize destek oluyor. Tüm Estrella Galicia 0,0 Marc VDS ekibi gibi ben de Lumberjack ile yakın bir şekilde çalışmak için sabırsızlanıyorum.”

1 Türkiye'de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: "Motivasyon değil, dayanma eşiği"
Türkiye’de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: “Motivasyon değil, dayanma eşiği”
2 Taraftarlar "futbol 90 dakikaya sığmıyor" diyor
Taraftarlar “futbol 90 dakikaya sığmıyor” diyor
3 Ramazan’da pazarlamanın yeni kodları...
Ramazan’da pazarlamanın yeni kodları…
4 Makro karamsarlık karşısında seçici iyimserlik
Makro karamsarlık karşısında seçici iyimserlik
5 Apple’dan uygun fiyatlı iPhone ve MacBook hamlesi
Apple’dan uygun fiyatlı iPhone ve MacBook hamlesi
Güncel Haberler
Kadınların görünmeyen emeği şehrin ortasında görünür oluyor: "Yük Olmasın"
Kadınların görünmeyen emeği şehrin ortasında görünür oluyor: “Yük Olmasın”
Ünlü Kore cilt bakım markası Nacific, Türkiye pazarına giriş yaptı
Ünlü Kore cilt bakım markası Nacific, Türkiye pazarına giriş yaptı
İş dünyasının haftanın atamaları (21-27 Şubat)
İş dünyasının haftanın atamaları (21-27 Şubat)
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Spotify’da büyük veri sızıntısı: 86 milyon şarkının kopyalandığı iddia edildi
Haberler
Spotify’da büyük veri sızıntısı: 86 milyon şarkının kopyalandığı iddia edildi
Sena Tufan
24 Aralık 2025
WhatsApp’tan ebeveynlere yeni güvenlik kalkanı: Ebeveyn denetimi ve kullanıcı adı dönemi
Haberler
WhatsApp’tan ebeveynlere yeni güvenlik kalkanı: Ebeveyn denetimi ve kullanıcı adı dönemi
Nafizcan Önder
12 Ocak 2026
Pompadan sepete: Akaryakıt istasyonlarında market savaşları kızışıyor!
Haberler
Pompadan sepete: Akaryakıt istasyonlarında market savaşları kızışıyor!
İrem Alimoğlu
3 Aralık 2025
İletişimin hep var olan yeni doktrini: Liquid Brand
Haberler
İletişimin hep var olan yeni doktrini: Liquid Brand
Marketing Türkiye
21 Ocak 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.