5 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Liderlik ödülleri sahiplerini buldu

Marketing Türkiye
18 Nisan 2014
1 dk okuma

Türkiye’de iş dünyasına lider yöneticilerin yetiştirilmesinde  önemli bir misyon üstlenmiş olan “Liderlik Zirvesi”, Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de gerçekleştirildi.

Büyük holdinglerin kurucuları ve başkanları, Türkiye’nin ve dünyanın önemli şirketlerinin CEO’ları, pazarlama ve satıştan sorumlu üst düzey yöneticileri ve yönetim otoriteleri, akademisyenlerden oluşan seçkin konuşmacılar, önemli ve ilginç konular ile Eduworks’un gerçekleştirdiği “11. Liderlik Zirvesi”nde buluştu.

Liderlik Zirvesi’nde bu yıl Kibar Holding Onursal Başkanı Asım Kibar, Mediasa Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Abalıoğlu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Abalıoğlu, Hitay Yatırım Holding Başkanı Emin Hitay, T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı İngiltere Başdanışmanı, Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İplikçi, Unilever Gıdadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş gibi birçok önemli isim konuşmacı olarak bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Bugüne kadar Sakıp Sabancı, Vehbi Koç, Nejat Eczacıbaşı, Kadir Has, Ahmet Zorlu ve Süleyman Demirel gibi önemli liderlere verilen iş dünyasının en saygın ödüllerinden olan “Liderlik Ödülleri” de zirve sırasında sahiplerini buldu.

11. Liderlik Onur Ödülleri; Asım Kibar, Demet Sabancı Çetindoğan, Emin Hitay ve İsmet Abalıoğlu’na verildi. 11. Liderlik Ödülleri’nin sahipleri ise şöyle: Güldem Berkman, Meral Eredenk, Serdar Urçar, Ahmet İplikçi, Kerem Taş, Nilüfer Bulut, Ayşe Dickson, Gülden Türktan ve Tankut Turnaoğlu.

11 yıldır katılımcılara Liderlik, Vizyon, Planlama, Delegasyon, Sorun Çözme, Karar Verme, Ekip Oluşturma ve Yönetme, Koordinasyon, İletişim, Yüksek Motivasyon Sağlama ve Yaratıcılık Liderlik ve Yönetim konuları ile ilgili deneyim yaşatan Liderlik Zirvesi, bir iş dünyası klasiği olarak her yıl daha da büyük katılımlarla gerçekleştiriliyor.

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 GSM'de 5G yarışı "ceza yarışına" dönüşür mü?
GSM’de 5G yarışı “ceza yarışına” dönüşür mü?
3 Türkiye'nin en "istikrarlı" markaları!
Türkiye’nin en “istikrarlı” markaları!
4 Pegasus, Premier Lig'de...
Pegasus, Premier Lig’de…
5 2025 yılında en çok satılan kitaplar belli oldu
2025 yılında en çok satılan kitaplar belli oldu
Güncel Haberler
The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
Dünya Ekonomik Forumu’ndan Kıvanç Zaimler’e küresel liderlik görevi
Dünya Ekonomik Forumu’ndan Kıvanç Zaimler’e küresel liderlik görevi
Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
Sosyal medyanın “panzehiri” Tangle sahneye çıkıyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Ekonomik baskı geçici değil, kalıcı: Tasarruf artık yaşam tarzı
Haberler
Ekonomik baskı geçici değil, kalıcı: Tasarruf artık yaşam tarzı
Nafizcan Önder
2 hafta önce
Antep Baklavası, Malatya Kayısısı, Adana Kebap, Antep Fıstığı… Akla ilk gelen "Coğrafi işaret” hangisi?
Haberler
Antep Baklavası, Malatya Kayısısı, Adana Kebap, Antep Fıstığı… Akla ilk gelen “Coğrafi işaret” hangisi?
İrem Alimoğlu
16 Kasım 2025
108 milyar dolarlık hamle: Paramount, Warner Bros. için devreye girdi
Haberler
108 milyar dolarlık hamle: Paramount, Warner Bros. için devreye girdi
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
Kombiler akıllanıyor, tüketici kazanıyor!
Haberler
Kombiler akıllanıyor, tüketici kazanıyor!
İrem Alimoğlu
13 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.