26 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Kristal Elma heyecanı için geri sayım başladı

Marketing Türkiye
22 Temmuz 2014
2 dk okuma

Türkiye’nin öden gelen yaratıcılık ve pazarlama etkinliklerinden Kristal Elma Yaratıcılık Festivali, reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının tüm paydaşlarını 17-18-19 Eylül’de Santral İstanbul’da buluşturacak. Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe yurtiçi ve dışından 7500 delegenin katılması bekleniyor.

2014 Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde 100’ün üzerinde fikir önderi ve endüstri liderinin konuşmacı olarak katılımıyla 80’den fazla konferans, seminer, panel, forum, çalışma atölyesi ve eğitim yapılacak. Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde ayrıca networking etkinlikleri, yarışmaların ödül törenleri, davetler ve endüstrinin tüm unsurlarını buluşturan yaratıcı endüstriler fuarı yer alacak.

Geçen yıl, Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’ne 4 gün boyunca toplam 7468 delege katılmış, 120 konuşmacı yer almıştı. 75 oturumun yanı sıra, 3 ödül töreni, 9 kapalı davet ve 2 konser düzenlenmişti. Festival süresince 3 farklı sergi organize edilmiş ve 950 kampanya gösterimi gerçekleştirilmişti. 26. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’na bu yıl rekor katılımla 2 bin 715 iş başvurdu. 2 bin 66 başvurunun gerçekleştiği geçen yıla göre, katılım yüzde 23,7 oranında artış yaşandı. En fazla başvurunun olduğu kategoriler Basın (612), Dijital (439) ve Film (342). Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’na katılan ajansların sayısı da 184’ten 206’ya çıktı. 26. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nın kazananları 17 Eylül ve 18 Eylül tarihlerinde Santral İstanbul’da düzenlenecek iki ayrı törende açıklanacak.

Reklamcılar Derneği Başkanı Alper Üner, geçen sene formatı değişen Kristal Elma’nın büyük bir başarı yakaladığını söyledi. Sürdürülebilir bir festival konseptiyle İstanbul’u “Yaratıcılığın Davos”u yapma iddiasında olduklarını belirten Üner, “Cesaretli yaratıcılığı ödüllendirmenin yanı sıra, birçok uluslararası ve yerli konuşmacıyı ağırlayacağız. Ayrıca Reklamcılar Derneği’nin 30. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlayacağımız bu yılda, 30. Yıl Belgeseli ile güçlü fikirlerin neleri başarabildiğini anlatacağız” dedi.

Kristal Elma konuşmacı arasında küresel ölçekte modern reklamcılığı temellerini atan iki isim, Jean Marie Dru ve Jacques Séguéla yer alıyor. Ayrıca Gravity filmi ile Oscar Ödülü alan Framestore’un Başkanı John Collins ve Avengers, Spiderman, Thor, Star Wars gibi filmlerde imzası bulunan, dünyanın en büyük previs şirketi The Third Floor’un kurucusu Chris Edwards, Kristal Elma’da sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

1 2026 FIFA Dünya Kupası™ ve YouTube: Topluluk odaklı bir taraftar deneyimi
2026 FIFA Dünya Kupası™ ve YouTube: Topluluk odaklı bir taraftar deneyimi
2 Şirketlerde yaz alarmı: Kariyer sorgusu hızlanıyor, istifalar artıyor
Şirketlerde yaz alarmı: Kariyer sorgusu hızlanıyor, istifalar artıyor
3 Pazarlama sektörünün en iyileri ödüllerine kavuştu...
Pazarlama sektörünün en iyileri ödüllerine kavuştu…
4 Yeni nesil babalar...
Yeni nesil babalar…
5 Kasiyersiz değil, çalışansız mağaza dönemi: Tek çalışan bir humanoid robot
Kasiyersiz değil, çalışansız mağaza dönemi: Tek çalışan bir humanoid robot
Güncel Haberler
Türkiye'nin en popüler tatil beldeleri belli oldu: Yerli de yabancı da aynı yeri konuşuyor!
Türkiye’nin en popüler tatil beldeleri belli oldu: Yerli de yabancı da aynı yeri konuşuyor!
Swissôtel The Bosphorus deneyimini Boğaz’a taşıdı
Swissôtel The Bosphorus deneyimini Boğaz’a taşıdı
İş dünyasında haftanın atamaları (13-26 Haziran)
İş dünyasında haftanın atamaları (13-26 Haziran)
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

TikTok ve BTİDER’den TikTok LIVE’da Dijital okuryazarlık buluşması: “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101”
Haberler
TikTok ve BTİDER’den TikTok LIVE’da Dijital okuryazarlık buluşması: “21 Soruda Dijital Okuryazarlık 101”
Marketing Türkiye
2 hafta önce
İş dünyasında gücün yeniden tanımı: İnsan + makine
Haberler
İş dünyasında gücün yeniden tanımı: İnsan + makine
Marketing Türkiye
20 Nisan 2026
Brandverse Awards'ta geri sayım başladı: Başvurularda son dönemece girildi...
Haberler
Brandverse Awards’ta geri sayım başladı: Başvurularda son dönemece girildi…
Marketing Türkiye
8 Nisan 2026
İş dünyasında haftanın atamaları (18-24 Nisan)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (18-24 Nisan)
Nafizcan Önder
24 Nisan 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.