5 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Kahire Fuarı’nın Türkiye Hakları Manifesto’da

Marketing Türkiye
24 Kasım 2012
2 dk okuma

Mısır’da faaliyet gösteren fuarcılık şirketi Bavaria International Exhibition sahibi Essmat B. Diab ortaklığıyla hizmete başlayan Manifesto Kahire, Türk müteşebbislerine Mısır’da önemli fırsatlar sunmayı hedefliyor. Manifesto, bu işbirliği çerçevesinde yaptığı anlaşmayla Mısır’ın en ünlü fuarlarından “Uluslararası Kahire Fuarı”nın Türkiye haklarını aldı. 46. Uluslararası Kahire Fuarı, önümüzdeki yıl 19-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek. “Ticaret Geçidi Mısır” temasıyla gerçekleştirilecek fuar, yerel veya yabancı şirketler için elverişli koşullar yaratmayı, ticari kuruluşlar için iş partnerleri bulmayı, ithalatı ve ihracatı geliştirmeyi amaçlıyor. Bu nedenle fuar kapsamında konferanslar, seminerler, atölye çalışmaları düzenlenerek, yerli ve yabancı şirketlerin tanışma ve iş yapmaların imkân sağlıyor. 

Manifesto İletişim Grubu Başkanı Ozan Özkan,  yaklaşık 86 milyonluk nüfusu, 1 milyon km²’yi aşan yüz ölçümü ve coğrafi konumu ile Mısır’ın, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük ekonomilerinden birisi, Afrika pazarının da giriş kapısı durumunda olduğunu hatırlattı. Ozan Özkan, Türkiye ve Mısır arasında müteahhitlik sektörü başta olmak üzere otomotiv, makine ve beyaz eşya, mühendislik sanayileri ve perakende alanındaki işbirliği imkanlarına dikkat çekti. Manifesto İletişim Grubu’nun müşteri portföyü ve gelen talepler doğrultusunda inşaat, turizm, enerji ve perakende sektörlerine odaklandığını hatırlatan Ozan Özkan, “Mısır’da da güçlü yerel ortağımızla Türk firmalarının yatırım yapabilmeleri ve iş geliştirmeleri için güvenli bir ortam yaratmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizin menfaatlerini koruyabilecek güvenli ilişki ağına sahibiz’’ dedi. Manifesto İletişim Grubu Genel Müdürü Selin Bozkurt da, Manifesto’nun, yurt dışında şirket kurarak markasını sınırların ötesine taşıyan ilk Türk iletişim grubu da olduğunu hatırlatan Selin Bozkurt, uluslararası alandaki güçleriyle, PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde, telekomünikasyon, perakende, finans, enerji, otomotiv, petrol, inşaat ve turizm sektörlerinde müşterilerine çeşitli yerel ve uluslararası projelerde başarılı danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi.

 

PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto İletişim Grubu, Türkiye dışındaki 6. ofisini Mısır Kahire’de açtı. Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) bağlı emirliklerden Ras Al Khaimah (RAK), Abu Dabi ve Dubai, Kuzey Irak’ta Erbil, Rusya’da Moskova bürolarının ardından Grubun, yurtdışındaki 6. ofisi Mısır Kahire’de hizmete girdi. 

1 The TECH Summit'te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
The TECH Summit’te kayıtlar devam ediyor! Geleceği deneyimlemeye hazır mısınız?
2 3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim... İşte The TECH Summit 2025'in programı!
3 gün, 58 farklı oturum, 84 konuşmacı ve eşsiz bir deneyim… İşte The TECH Summit 2025’in programı!
3 Müşteri deneyiminin en iyi markaları The TECHX Awards’ta ödüllendirilecek
Müşteri deneyiminin en iyi markaları The TECHX Awards’ta ödüllendirilecek
4 The TECH Summit oturumlarını mobil app'ten seçin!
The TECH Summit oturumlarını mobil app’ten seçin!
5 beije’den Black Friday’e ters köşe: Satışlar durduruldu, tüm trafik "askıya" yönlendirildi
beije’den Black Friday’e ters köşe: Satışlar durduruldu, tüm trafik “askıya” yönlendirildi
Güncel Haberler
The TECH Summit'in ikinci gününde finans ve ticaretin yapay zekayla dönüşümü masaya yatırıldı
The TECH Summit’in ikinci gününde finans ve ticaretin yapay zekayla dönüşümü masaya yatırıldı
Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları B2B Excellence Awards’da ödüllerine kavuştu
Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları B2B Excellence Awards’da ödüllerine kavuştu
The TECH Summit'in ilk günü yapay zeka gündemiyle dolu dolu geçti
The TECH Summit’in ilk günü yapay zeka gündemiyle dolu dolu geçti
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Black Friday'in Z raporu: Bu yıl en çok hangi ürünlerde indirim yapıldı?
Trend
Black Friday’in Z raporu: Bu yıl en çok hangi ürünlerde indirim yapıldı?
Marketing Türkiye
2 gün önce
2026’da gündem "kültür bütçesi" olmalı!
Haberler
2026’da gündem “kültür bütçesi” olmalı!
Marketing Türkiye
3 hafta önce
TBWAIstanbul’da istifalar!
Haberler
TBWA\Istanbul’da istifalar!
Marketing Türkiye
2 Ekim 2025
Zenginler Norveç’ten kaçıyor! Peki neden?
Haberler
Zenginler Norveç’ten kaçıyor! Peki neden?
Nafizcan Önder
1 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.