6 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Kahire Fuarı’nın Türkiye Hakları Manifesto’da

Marketing Türkiye
24 Kasım 2012
2 dk okuma

Mısır’da faaliyet gösteren fuarcılık şirketi Bavaria International Exhibition sahibi Essmat B. Diab ortaklığıyla hizmete başlayan Manifesto Kahire, Türk müteşebbislerine Mısır’da önemli fırsatlar sunmayı hedefliyor. Manifesto, bu işbirliği çerçevesinde yaptığı anlaşmayla Mısır’ın en ünlü fuarlarından “Uluslararası Kahire Fuarı”nın Türkiye haklarını aldı. 46. Uluslararası Kahire Fuarı, önümüzdeki yıl 19-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek. “Ticaret Geçidi Mısır” temasıyla gerçekleştirilecek fuar, yerel veya yabancı şirketler için elverişli koşullar yaratmayı, ticari kuruluşlar için iş partnerleri bulmayı, ithalatı ve ihracatı geliştirmeyi amaçlıyor. Bu nedenle fuar kapsamında konferanslar, seminerler, atölye çalışmaları düzenlenerek, yerli ve yabancı şirketlerin tanışma ve iş yapmaların imkân sağlıyor. 

Manifesto İletişim Grubu Başkanı Ozan Özkan,  yaklaşık 86 milyonluk nüfusu, 1 milyon km²’yi aşan yüz ölçümü ve coğrafi konumu ile Mısır’ın, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük ekonomilerinden birisi, Afrika pazarının da giriş kapısı durumunda olduğunu hatırlattı. Ozan Özkan, Türkiye ve Mısır arasında müteahhitlik sektörü başta olmak üzere otomotiv, makine ve beyaz eşya, mühendislik sanayileri ve perakende alanındaki işbirliği imkanlarına dikkat çekti. Manifesto İletişim Grubu’nun müşteri portföyü ve gelen talepler doğrultusunda inşaat, turizm, enerji ve perakende sektörlerine odaklandığını hatırlatan Ozan Özkan, “Mısır’da da güçlü yerel ortağımızla Türk firmalarının yatırım yapabilmeleri ve iş geliştirmeleri için güvenli bir ortam yaratmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizin menfaatlerini koruyabilecek güvenli ilişki ağına sahibiz’’ dedi. Manifesto İletişim Grubu Genel Müdürü Selin Bozkurt da, Manifesto’nun, yurt dışında şirket kurarak markasını sınırların ötesine taşıyan ilk Türk iletişim grubu da olduğunu hatırlatan Selin Bozkurt, uluslararası alandaki güçleriyle, PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde, telekomünikasyon, perakende, finans, enerji, otomotiv, petrol, inşaat ve turizm sektörlerinde müşterilerine çeşitli yerel ve uluslararası projelerde başarılı danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi.

 

PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto İletişim Grubu, Türkiye dışındaki 6. ofisini Mısır Kahire’de açtı. Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) bağlı emirliklerden Ras Al Khaimah (RAK), Abu Dabi ve Dubai, Kuzey Irak’ta Erbil, Rusya’da Moskova bürolarının ardından Grubun, yurtdışındaki 6. ofisi Mısır Kahire’de hizmete girdi. 

1 Meta’nın yapay zeka asistanı Türkiye’de kullanıma açıldı
Meta’nın yapay zeka asistanı Türkiye’de kullanıma açıldı
2 25 yıl sonra gelen büyük dönüşüm: PepsiCo’dan dünyaya "gülümseme"
25 yıl sonra gelen büyük dönüşüm: PepsiCo’dan dünyaya “gülümseme”
3 Papara’nın faaliyet izni iptal edildi
Papara’nın faaliyet izni iptal edildi
4 Z kuşağı, "doomscrolling"i azaltıyor; markalarla gerçek hayatta buluşuyor
Z kuşağı, “doomscrolling”i azaltıyor; markalarla gerçek hayatta buluşuyor
5 Tohum Otizm Vakfı, geleneksel Yılbaşı Alışveriş Festivali ile bu yıl da umut oluyor
Tohum Otizm Vakfı, geleneksel Yılbaşı Alışveriş Festivali ile bu yıl da umut oluyor
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (31 Ekim-6 Kasım)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (31 Ekim-6 Kasım)
Bienalin kalbinde bir gün: Marketing Türkiye C Level Club üyeleri, "Üç Ayaklı Kedi"nin izinde…
Bienalin kalbinde bir gün: Marketing Türkiye C Level Club üyeleri, “Üç Ayaklı Kedi”nin izinde…
“67” (Altı-Yedi) çılgınlığı McDonald’s menüsünde!
“67” (Altı-Yedi) çılgınlığı McDonald’s menüsünde!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Hepsiburada ve KAGİDER’den girişimci kadınlara yeni destek: "Yol Arkadaşın Burada"
Haberler
Hepsiburada ve KAGİDER’den girişimci kadınlara yeni destek: “Yol Arkadaşın Burada”
İrem Alimoğlu
23 Eylül 2025
Tablet seçim sanatı: profesyoneller ve öğrenciler için yeni nesil bir deneyim
Haberler
Tablet seçim sanatı: profesyoneller ve öğrenciler için yeni nesil bir deneyim
Advertorial
26 Eylül 2025
MrBeast, mobil iletişim sektörüne giriyor
Haberler
MrBeast, mobil iletişim sektörüne giriyor
Sena Tufan
4 Eylül 2025
MTV, 44 yılın ardından yayın hayatına veda ediyor
Haberler
MTV, 44 yılın ardından yayın hayatına veda ediyor
Sena Tufan
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.