9 Nisan Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
İtalyan ISVEA tasarım gücünü ikinci kez kazandığı Red Dot ödülüyle tescilledi
Haberler

İtalyan ISVEA tasarım gücünü ikinci kez kazandığı Red Dot ödülüyle tescilledi

Marketing Türkiye
15 Temmuz 2015
2 dk okuma

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

1955 yılından beri düzenlenen dünyanın en prestijli ve en büyük çaplı tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen, ürünlerin tasarım alanındaki performanslarını değerlendiren Red Dot Design Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Bu yıl 56 ülkeden 1.994 tasarımcı Red Dot Design’a başvurdu. 25 ülkeden tasarım liderleri ve uzman gazetecilerin yer aldığı jüri, birbirinden farklı tam 4 bin 928 yenilikçi projeyi değerlendirdi.

Tasarımlarıyla dünya genelinde adından söz ettiren İtalyan ISVEA, ALLEGRO serisinden sonra Sott’Aqua serisi ile ikinci kez Red Dot ödüllerinde büyük bir başarıya imza attı. ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan alan, İtalyanca “su altı dünyası” anlamına gelen Sott’Aqua serisi ile büyük ödüle layık görüldü. Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen ödül törenine katılan ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz  ve ISVEA CDO’su (Chief Design Officer) Ettore Giordano, ISVEA ekibi adına ödülü aldı.

Uluslarası Platformda Toplam 17 Ödül

Tasarım ekibi adına ödülü aldığını belirten ISVEA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz; İtalya’nın vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider markası ISVEA’nın dünya genelinde kazandığı ödüllere bir yenisini daha eklemekten memnun olduklarını söyledi. Çenesiz; “Tasarım departmanının başında bulunan ünlü İtalyan tasarımcımız Ettore Giordano ve ekibi ile birlikte özgün projelere, ödüllü çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Ettore Giordano’nun koordinasyonunda 10’dan fazla kişi ya da ofisle çalışıyoruz. ISVEA’nın çalıştığı tasarımcılar arasında 2 genç Türk tasarımcı da bulunuyor. ISVEA markamızla uluslararası platformlarda aldığımız ödül sayısı 17’ye yükseldi. Tasarım, yaratıcılık ve kalite adına dünya çapındaki prestijli organizasyonlardan ödül almamız hedeflerimizi bir adım daha öteye taşımamız için bizi cesaretlendiriyor” dedi.

Türk banyolarına inovatif yaklaşımlar getirmeye devam edeceğiz

ISVEA CDO’su (Chief Design Officer) Ettore Giordano ise “Ekip olarak; İtalya’nın olağanüstü tasarım kabiliyetini kullanarak, en kullanışlı ve uyumlu ürünleri ortaya çıkarmak üzere çalışıyoruz. Modern ve özgün banyo mekanları sunmak için değişik alan çözümlerine karşı işlevsel yaklaşımımız, bizi diğerlerinden ayıran en önemli farkımız. İtalyan tasarım anlayışına getirdiğimiz inovatif yaklaşımla birlikte her zevke hitap eden, her banyoya uyarlanabilen, farklı alanlar için farklı çözümler sunabilen bir marka olduk. İşte bu nedenle çok fazla tasarlıyor ve durmadan üretiyoruz” dedi.

1 Lahmacun Endeksi açıklandı: En ucuz lahmacun hangi şehirde?
Lahmacun Endeksi açıklandı: En ucuz lahmacun hangi şehirde?
2 Anadolu Grubu, Mercan Rakı'yı satın alıyor...
Anadolu Grubu, Mercan Rakı’yı satın alıyor…
3 Türkiye’nin Zihin Haritası: Umut ve yorgunluk bir arada
Türkiye’nin Zihin Haritası: Umut ve yorgunluk bir arada
4 Medyada yapay zeka alarmı: Verimliliği artırırken güveni azaltıyor!
Medyada yapay zeka alarmı: Verimliliği artırırken güveni azaltıyor!
5 İş dünyasında haftanın atamaları (28 Mart - 3 Nisan)
İş dünyasında haftanın atamaları (28 Mart – 3 Nisan)
Güncel Haberler
Yapay zeka çağında marka güvenliği
Yapay zeka çağında marka güvenliği
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (3-9 Nisan)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (3-9 Nisan)
“Yapay zeka ile viral olmak”
“Yapay zeka ile viral olmak”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Pazarlamanın yeni denklemi: "Veri haritaysa, duygu navigasyondur"
Haberler
Pazarlamanın yeni denklemi: “Veri haritaysa, duygu navigasyondur”
Marketing Türkiye
2 gün önce
Infleuncer'lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
Haberler
Infleuncer’lar gelen PR hediyelerinin vergisini verecek!
Sena Tufan
20 Şubat 2026
Netflix, Trump'ın savaş tehdidini bildirime taşıdı: “Bu gece uzun olacak, önerilerimize kulak verin, eğlenceli bir gece geçirin”
Haberler
Netflix, Trump’ın savaş tehdidini bildirime taşıdı: “Bu gece uzun olacak, önerilerimize kulak verin, eğlenceli bir gece geçirin”
Marketing Türkiye
1 gün önce
Lahmacun Endeksi Ocak 2026: 12 ayın en yüksek fiyat artışı yaşandı
Haberler
Lahmacun Endeksi Ocak 2026: 12 ayın en yüksek fiyat artışı yaşandı
Gülben Dikmen
5 Şubat 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.