16 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları
Haberler

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

Nafizcan Önder
20 Kasım 2020
5 dk okuma

Takeda’dan Ebru Yavuz’a yeni görev 

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

ICMEA Bölge Başkanına bağlı olarak 40’a yakın ülkenin operasyon ve iletişiminden sorumlu direktör olarak Dubai’de görevini sürdüren Ebru Yavuz, Takeda’nın genişleyen yeni kilit bölgelerinden Ukrayna ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nun Genel Müdürü olarak atandı.

Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Ebru Yavuz, Bilgi Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı. Takeda’ya katılmadan önce, Bilim İlaç ve Novo Nordisk gibi şirketlerde görev alarak ilaç sektöründe önemli paydaşlarla güçlü ilişkiler geliştirdi. Ebru Yavuz, 20 yılı aşkın süredir biriktirdiği kapsamlı ruhsat, fiyat, geri ödeme ve kamu ilişkileri deneyiminin yanı sıra çalışmalarındaki olağanüstü performansı ile Takeda Türkiye Özel Ödülü’ne ve Gelişen Pazarlar Başkanı tarafından Bağlılık ödülüne lâyık görüldü.

Bayer Tüketici Sağlığı Ülke Müdürlüğü’nde bayrak devri

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine 1 Kasım 2020 itibarıyla Erdem Kumcu atandı. Aynı görevi 3 yıldır sürdüren Taygun Günay ise, Tüketici Sağlığı Rusya, Ukrayna ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Bölgesi’nden sorumlu Country Cluster Lead‘iolarak görevine Rusya’dan devam edecek. Taygun Günay, yeni görevine 1 Ocak 2021’de başlayacak. Günay, evli ve iki çocuk babasıdır.

Erdem Kumcu, bir yılı aşkın süredir Bayer Tüketici Sağlığı Satış Direktörü olarak görev yapıyordu. Ege Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan ve profesyonel hayatı boyunca gıda ve perakende sektöründe faaliyet gösteren uluslararası markalarda deneyim kazanan Erdem Kumcu’nun ilaç sektöründe Türkiye ve Güney Afrika bölgelerinde uzun yıllara dayanan yöneticilik tecrübesi bulunuyor.

HPE Türkiye Genel Müdürü Güngör Kaymak’a yeni görev

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

2015 yılından bu yana HPE Türkiye Genel Müdürlüğü görevini yürüten Güngör Kaymak’ın görev ve sorumluluk alanı genişledi. Kaymak, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin yanı sıra Kazakistan ve Kırgızistan bölgesinin de Genel Müdürlüğü görevini üstlenecek

ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan ve kariyerine Arçelik ile adım atan Kaymak, IBM Türk, HP Türkiye ve SAP Türkiye şirketlerinde yöneticilik yaptı. 2002’de Sabancı Grubu’nda çalışmaya başlayan Güngör Kaymak, Bimsa A.Ş. Genel Müdürlüğünün yanı sıra 2005 yılından itibaren Sabancı Telekomünikasyon A.Ş. Genel Müdürlüğünü de üstlendi. Bu görevlerine paralel olarak bir dönem Sabancı Holding CIO’luğunu da yürüten Kaymak 2014 yılında HP Türkiye’ye Genel Müdür olarak katıldı. 2015 yılından bu yana ise Hewlett Packard Enterprise Türkiye çatısı altında tepe yönetici olarak görev alıyor.

KFC’den iki önemli atama

KFC Türkiye, yönetim kadrosunda gerçekleştirdiği alanında uzun yıllar deneyim edinmiş iki önemli atamayla organizasyon yapısını güçlendirmeye devam ediyor. İŞ Gıda çatısı altında faaliyet gösteren KFC Türkiye’de Mahmut Sunar CFO, Hanzade Kuğu Baş CDO olarak göreve başladı.

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

1987 yılında Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Mahmut Sunar, kariyerine Koçtaş’ta Muhasebe Uzmanı olarak başladı. 1989-1992  yılları arasında  Günaydın Gazetesi’nde Muhasebe Şefi, 1992-1994 yılları arasında ise Başkent Gazetecilik’te Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

1994 yılında Alarko Holding’te Mali Analiz Uzmanı olarak çalışan Mahmut Sunar, 1995 yılında çalışmaya başladığı McDonald’s Finans Bölümü’nde farklı sorumluluklar üstlendikten sonra Finans ve Muhasebe Müdürü olarak görev aldı.

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

2004 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde lisans eğitimi alan Hanzade Kuğu Baş, aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. 2018 yılında ise İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Şehir ve Bölge Planlama Ana Bilim dalında “Uluslararası Hızlı Servis Restoranlarının (QSR) Ticari Alan Analizine Dayalı Yer Seçimi Modeli Önerisi“ teziyle doktorasını tamamladı.

Kariyerine 2005 yılında özel bir proje tasarım ofisinde başladıktan sonra Metro Group / Real Hipermarketleri’nde Emlak ve İş Geliştirme Bölümü’nde farklı görevlerde bulundu. 2011 yılında McDonald’s Emlak ve İş Geliştirme Bölümü’nde çeşitli sorumluluklar üstlenen Hanzade Kuğu Baş, emlak geliştirme, varlık yönetimi, inşaat ve ekipman departmanlarını yönetti.

Aksa Elektrik’e yeni CFO

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

Aksa Elektrik’in Finansal Yönetimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na (CFO) Engin İnal atandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektrik Mühendisliği’nden mezun olan Engin İnal, yöneticilik kariyerine 2004 yılından itibaren Ak Enerji Finans Müdürlüğü pozisyonunda 10 yıl boyunca çalışarak başladı. Ardından Ak-Kim Kimya’da hazine, operasyon, finansal analiz, proje yönetimi ve proje finansmanı faaliyetleri ağırlıklı olmak üzere Finans Müdürlüğü görevini yürüten İnal, son olarak Zülfikarlar Holding’de CFO pozisyonunda bulunmuştu.

Aksa Jeneratör’ün yeni Pazarlama Genel Müdürü Abidin Volkan Karaçalı oldu

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürlüğüne Abidin Volkan Karaçalı atandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olan Karaçalı, İsviçre’de Cenevre Üniversitesi İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde Şirket Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 2006 yılında iş hayatına başlayan Karaçalı, Vestel Dış Ticaret A.Ş.’de 5 yıl süresince Satış Sorumluluğu, takip eden 5 yılda Ortadoğu, Afrika, Hindistan, Asya Pasifik, Amerika ve Uzak Doğu bölgelerini kapsayacak şekilde Bölge Satış Müdürlüğü ve son olarak 5 yıl boyunca Vestel Ticaret A.Ş.’de satış, pazarlama ve iş geliştirme faaliyetleri ağırlıklı olmak üzere Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Fransızca ve İngilizce bilen Karaçalı, Aksa Jeneratör’ün yurt içi ve yurt dışı tüm pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Coşkunöz Holding’te atama

İş dünyasında haftanın öne çıkan atamaları

Holding’e bağlı Coşkunöz Metal Form Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Nergiz Çakmak Özdemir, Coşkunöz Holding’in yeni Kurumsal Koordinasyon Direktörü oldu.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden 2001 yılında mezun olan Nergiz Çakmak Özdemir, kariyer hayatına EY Vergi Bölümü’nde mali denetçi ve danışman olarak adım attı. Ardından Yazaki Otomotiv ve Chassis Brakes International’a Mali işler Yöneticisi olarak transfer olan Özdemir, bu şirketlerde finansal yönetimin yanı sıra SAP Devreye Alma, Satış, Yeniden Yapılanma, Değişim Yönetimi, “Shared Service” operasyon devirlerinde finansal ve hukuki liderlik görevlerini üstlendi. 2015 yılından günümüze Coşkunöz Holding’e bağlı Coşkunöz Metal Form’da Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı yapan Özdemir, 1 Ekim 2020 itibarıyla Holding’in globalleşme adımları kapsamında yurtiçi ve yurtdışı yeni yatırımlarının proje liderliğini üstlenecek.

Aksa Elektrik Bayer Coşkunöz Holding Ebru Yavuz Engin İnal Erdem Kumcu Güngör Kaymak Hanzade Kuğu Baş HPE Türkiye KFC Mahmut Sunar Nergiz Çakmak Özdemir Takeda
1 Burger King, McDonald's'ı Google Haritalar'da hedef aldı
Burger King, McDonald’s’ı Google Haritalar’da hedef aldı
2 Aşkın şifresi burçlarda saklı: En çok eşleşen burçlar açıklandı!
Aşkın şifresi burçlarda saklı: En çok eşleşen burçlar açıklandı!
3 HPV aşısı için müjdeli haber: 2025 sonunda ücretsiz oluyor!
HPV aşısı için müjdeli haber: 2025 sonunda ücretsiz oluyor!
4 Bumerang gençler: Yuvaya dönenlerin sayısı artıyor
Bumerang gençler: Yuvaya dönenlerin sayısı artıyor
5 YouTube Rating Report: En sevilen "lezzet avcıları"
YouTube Rating Report: En sevilen “lezzet avcıları”
Güncel Haberler
Hopi, 19 milyon müşterisinin verilerini analiz etti: Babalar Günü ve Kurban Bayramı alışverişleri Black Friday'i geçti!
Hopi, 19 milyon müşterisinin verilerini analiz etti: Babalar Günü ve Kurban Bayramı alışverişleri Black Friday’i geçti!
Mart ayının en başarılı TV reklamları…
Mart ayının en başarılı TV reklamları…
37. Kristal Elma’da ödüller sahiplerini buldu!  
37. Kristal Elma’da ödüller sahiplerini buldu!  
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Ayın öne çıkan global kampanyaları (Nisan 2025)
Haberler
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Nisan 2025)
Sena Tufan
4 Mayıs 2025
Epic Games - Apple davasında yeni karar: Fortnite geri dönüyor
Haberler
Epic Games – Apple davasında yeni karar: Fortnite geri dönüyor
Nafizcan Önder
2 Mayıs 2025
Versace, Prada çatısında yeniden İtalyan oluyor!
Haberler
Versace, Prada çatısında yeniden İtalyan oluyor!
Nafizcan Önder
10 Nisan 2025
53. İstanbul Müzik Festivali 11-26 Haziran'da "Sınırların Ötesinde" temasıyla müzikseverlerle buluşuyor
Haberler
53. İstanbul Müzik Festivali 11-26 Haziran’da “Sınırların Ötesinde” temasıyla müzikseverlerle buluşuyor
Advertorial
5 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.